e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Piotruś a zabierzesz nas ze soba bo my nigdy az tak daleko nie bylysmy:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Co Wy Wszyscy tacy ciekawi jesteście? :razz: :razz: :evil_lol: Sprawy prywatne jadę załatwiać :p ... No bo kobiety zawsze były ciekawe, nie wiesz o tym :eviltong: :eviltong: To załatwiaj te sprawy jak nalezy, oby nic z nich nie wyszło takiego no wiesz :razz: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='evaxon']Piotruś a zabierzesz nas ze soba bo my nigdy az tak daleko nie bylysmy:lol: A po co? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Chwila spokoju mi też się w końcu należy :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar']To załatwiaj te sprawy jak nalezy, oby nic z nich nie wyszło takiego no wiesz :razz: :eviltong: Nie wiem :shake: ... Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):A po co? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a po to zeby ci pomarudzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześć Chlopaki :cool3: ! Piotruś wyjeżdzasz nam :placz: , ale Locersik bedzie wpadał :razz: ........ Znów dostane opieprz :evil_lol: , ze srednio tu z moja frekfencja :shake: :mad: ... Bede wpdać i wylatywać mam mase obowiązków ze wzgledu na tymczasowego lokatora :roll: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 pierwszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):) dzien dobryyyyyyyyy :):):) Piotrus jak mi zamowiles ta pogode ze u nas pada :( Quote
e.v.a Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hej hej chłopaki :cool3: a u nas ciepelko :eviltong: Quote
agbar Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 a u mnie upal:) witam moi kochani :) alez Locus zmeznial:) ho ho Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='dealer']a u mnie upal:) witam moi kochani :) alez Locus zmeznial:) ho ho:po Aga i Dilerek :multi: Witajcie chłopaki , u nas skwar:razz: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witajcie :multi: U nas też gorąco :multi: Aż za bardzo.... Quote
e.v.a Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 dziendoberek chłopaczki :D u nas tez cieplusio :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 piotrus czy wy juz na przedwczesnych wakacjach :eviltong: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czesc piotrusie i locusie!! Sloneczko w pelni, a was nie ma:placz: Fotki, fotki...........:eating: Quote
e.v.a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 haha Pietrek ty od slubu si enie wymigasz:evil_lol: wracaj malenki wracaj :mad: Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 evaxon napisał(a):haha Pietrek ty od slubu si enie wymigasz:evil_lol: wracaj malenki wracaj :mad: :D:D:D:D:D:D:D Quote
Patka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hej co tam słychac chłopaki "odcięta" (od sieci) pozdrawia :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Witajcie, wróciliśmy :cool3: ... Fotki będą jak tylko zrobi się trochę chłodniej na dworze. W tym momencie po wyjściu z Locersem na spacer pies pada po 5 minutach w cieniu pod drzewem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie może się chłopak do takiej pogody przyzwyczaić :razz: ... evaxon napisał(a):haha Pietrek ty od slubu si enie wymigasz:evil_lol: wracaj malenki wracaj :mad: A kto chce się wywinąć? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie ostatnie przygotowania kończymy :cool3: ... Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Witajcie chłopaki :multi: :multi: :multi: W tym jeden Blondasek ;):evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A kto chce się wywinąć? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie ostatnie przygotowania kończymy :cool3: ... haha czyli zaciaganie kredytow na suknie Dagi :lol: Quote
Cimi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pysia napisał(a):W tym jeden Blondasek ;):evil_lol: A drugi ciemny szatyn z czarnymi pasemkami :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Piotrus niestety w mojej galerii nie chodzi o Mejka :( Ania nas olewa :( łóbuz nawey nie wiem gdzie sie podziewa grrr Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='evaxon']haha czyli zaciaganie kredytow na suknie Dagi :lol: boooozesz ty mojjj ( haha dobre to hasło, nie ma to jak klan :eviltong: ) czy mnie cos ominęło :mad: piotrek mow mi tu zaraz :angryy: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Hey Chłopaki :multi: Piotruś a gdzie ten ślub , bo nie chcę się spóźnić ...w końcu świadek to ważna fucha :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Hey Chłopaki :multi: Piotruś a gdzie ten ślub , bo nie chcę się spóźnić ...w końcu świadek to ważna fucha :razz: Aluś w Warszawie :razz: :razz: Madziu - ominęło Cie dużo, w sobote jest Nasz ślub, mam nadzieję, że przyjedziecie z Piotrkiem :cool3: :cool3: Cześć Mój ... przyszły mężu :razz: :razz: widzę, ze zainteresowanie naszym ślubem jest spore :cool3: :cool3: Najwyższa pora, żeby co poniektórych zaprosić :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Napisał(a) evaxon haha Pietrek ty od slubu si enie wymigasz:evil_lol: A kto chce się wywinąć? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie ostatnie przygotowania kończymy :cool3: ... Pietrek a co tak nagle i szybko? :crazyeye: dziecko w drodze czy jak? :evil_lol: Quote
Recommended Posts