Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Wróciliśmy, najedzeni i wyspani :lol: ... Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PiotrekJ napisał(a):Wróciliśmy, najedzeni i wyspani :lol: ... BEZ ZDJECIOWI :angryy: Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):BEZ ZDJECIOWI :angryy: Nic mi nie mów :angryy: ... Wyjechaliśmy sobie, a ja aparatu zapomniałem zabrać :angryy: ... Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PiotrekJ napisał(a):Nic mi nie mów :angryy: ... Wyjechaliśmy sobie, a ja aparatu zapomniałem zabrać :angryy: ... oczywiscie jak ZWYKLE :angryy: :evil: :shake: Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):oczywiscie jak ZWYKLE :angryy: :evil: :shake: Zamiast mi współczuć sklerozy to ona mnie jeszcze dobija :( :-? :eviltong: ... Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PiotrekJ napisał(a):Zamiast mi współczuć sklerozy to ona mnie jeszcze dobija :( :-? :eviltong: ... o ni enie nie wspolczuc nie bede ja tu po gorach latam coby zrobic kilka ujec a Ty sie skleroza wymigujesz :nonono2: a moj reumatyzm wiesz w pewnym wieku :icon_roc: Quote
Cimi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PiotrekJ napisał(a):Zamiast mi współczuć sklerozy to ona mnie jeszcze dobija :( :-? :eviltong: ... A czemu wspolczuć :baddevil: ? Musisz jakieś tabletki na pamieć brać :lol: :laugh2_2: Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):o ni enie nie wspolczuc nie bede ja tu po gorach latam coby zrobic kilka ujec a Ty sie skleroza wymigujesz :nonono2: a moj reumatyzm wiesz w pewnym wieku :icon_roc: :mdrmed::mdrmed::mdrmed: ... Zaraz padnę, młoda laska i reumatyzm :biggrina: ... Ze sklerozą to co innego :icon_roc: ... Cimi napisał(a):A czemu wspolczuć :baddevil: ? Musisz jakieś tabletki na pamieć brać :lol: :laugh2_2: Mikołaj nic nie przyniósł, a tak bardzo prosiłem :shake: :wink: ... Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 To my tak dla przypomnienia się foteczki wrzucamy :lol: ... Quote
Agga Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Typowe pozycje rozpieszczonych piechów:lol: Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Agga napisał(a):Typowe pozycje rozpieszczonych piechów:lol: Tia, i jeszcze kilka innych :lol: ... A tak wogole to mały sierściuch zgubil dziś trzy pierwsze mleczne zęby :lol: ... Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PiotrekJ napisał(a):Tia, i jeszcze kilka innych :lol: ... A tak wogole to mały sierściuch zgubil dziś trzy pierwsze mleczne zęby :lol: ...tylko nie wyrzucaj mleczaków , zostaw na pamiatkę ;) Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):tylko nie wyrzucaj mleczaków , zostaw na pamiatkę ;) Jeden w domu tylko został, dwa kły gdzieś na spacerku się zgubily :roll: ... Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ale Loco urusl;) coraz wiekszy chlopak sie robi i glowka mu urosla bo juz nie ma takich fajnych duzych uszow:lol: Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale Loco urusl;) coraz wiekszy chlopak sie robi i glowka mu urosla bo juz nie ma takich fajnych duzych uszow:lol: 18 kg chlopak waży :lol: ... Dla mnie cały czas to i tak ten sam mały chudzielec :lol: ... Quote
e.v.a Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hehe jake dluuuugie lapki ;) locuś poprostu śliczny :cool3: jeszcze chwilka i moja tez bedzie taka :multi: wielkie pozdro dla psiaka od smarkatej Tigry :p Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PiotrekJ napisał(a):18 kg chlopak waży :lol: ... Dla mnie cały czas to i tak ten sam mały chudzielec :lol: ... taaa chudzielec:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 evaxon napisał(a):hehe jake dluuuugie lapki ;) jeszcze chwilka i moja tez bedzie taka :multi: No te jego lapki to chyba wyjątkowo długaśne są :lol: ... A Tigra tak szybciutko podrośnie, że nawet nie zauważysz kiedy :lol: ... KaRa_TC napisał(a):taaa chudzielec:lol: :lol: :lol: On tylko na zdjęciach wygląda jak grubas :lol: ... Quote
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 No no no ale "synus" juz duzy!! :-o a "nogi" dlugie jak u modelka :cool3: Quote
Recommended Posts