Basia&Safi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witam po Świetach jak tam brzuszki pelne :):):) Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Piotrek, nie bylo Cie na obiedzie... A czekalismy :mad::mad::mad: ;) Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 chciałam powiedziec cześć ale nie widze fot to cześć nie mówie :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Witajcie, wrociliśmy :cool3: ... Ostatnio mam malutko czasu na Dogo, jednak obiecuję że postaram się wpadać częściej ;) ... Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witajcie, wrociliśmy :cool3: ... Ostatnio mam malutko czasu na Dogo, jednak obiecuję że postaram się wpadać częściej ;) ... Witaj zgubo! Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 wpada, wypada i tylko smaczku nam narobi... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :razz: Witam moich chłopaków :razz: :razz: Gdzie byliscie, kiedy Was nie bylo, wtedy kiedy i Nas nie było i nagle sie pojawiacie wtedy kiedy i My jestesmy ?? :razz: :razz: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Monika, Ania, Kasia, Ewo (:roll: :evil_lol: :evil_lol:) witajcie :cool3: ... Daga_i_Oskar napisał(a)::razz: Witam moich chłopaków :razz: :razz: Gdzie byliscie, kiedy Was nie bylo, wtedy kiedy i Nas nie było i nagle sie pojawiacie wtedy kiedy i My jestesmy ?? :razz: :razz: :lol: :lol: Ja myślałem, że my razem wtedy byliśmy :roll: ... Widocznie się pomyliłem :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ja myślałem, że my razem wtedy byliśmy :roll: ... Widocznie się pomyliłem :roll: ... Hmm... to byles Ty?? :crazyeye: :lol: :lol: :cool3: :razz: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No patrz włóczyli się gdzieś z Dagusią a my się o nich martwimy :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Hmm... to byles Ty?? :crazyeye: :lol: :lol: :cool3: :razz: Zapamiętam to sobie :razz: ... I w najbliższych dniach Ci wypomnę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Alicjarydzewska napisał(a):No patrz włóczyli się gdzieś z Dagusią a my się o nich martwimy :razz: Wy się o Nas nie martwcie, my się znajdziemy jak będziei trzeba :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zapamiętam to sobie :razz: ... I w najbliższych dniach Ci wypomnę :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Tak mi sie wlasnie kojarzylo, ze gdzies juz ta "twarz" widzialam, ale nie pomyslalam, ze to mogles byc Ty :lol: :lol: teraz juz bede wiedziala, w takim razie było miło :razz: :razz: :razz: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Tak mi sie wlasnie kojarzylo, ze gdzies juz ta "twarz" widzialam, ale nie pomyslalam, ze to mogles byc Ty :lol: :lol: teraz juz bede wiedziala, w takim razie było miło :razz: :razz: :razz: :eviltong: Skoro mnie nie poznałaś to następnego razu nie będzie :shake: :eviltong: :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Skoro mnie nie poznałaś to następnego razu nie będzie :shake: :eviltong: :eviltong: ... hmm ... jestes pewnien ?? :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hmm ... jestes pewnien ?? :eviltong: Może może :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 O zgba sie znalazł :crazyeye: A jak się znalazla, to moze by jakies fotki dala? :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):O zgba sie znalazł :crazyeye: A jak się znalazla, to moze by jakies fotki dala? :mad: Fotki najpierw trzeba zrobić :roll: ... W weekend obiecuję, że jakieś spacerkowe porobię ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Piotrus pewie nie zrobił zadnych nowych fot bo był baaaardzo zajety, prawda? :razz: :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Piotrus pewie nie zrobił zadnych nowych fot bo był baaaardzo zajety, prawda? :razz: :razz: :razz: Byłem zajęty :p ... Baaaaardzo zajęty :p ... Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 alez oni tu flirtuja :-o wiosna im sie rzucila na glowy i serca, i pewnie jeszcze inne narzady ;) Quote
Aganiok Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a czy Loco zjawi się na POlach Mokotowskich w sobotę na spotkaniu bokseromaniaków? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [SIZE=2]"CZEŚĆ" chłopaki :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts