moon_light Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja myślałem, że właśnie Tobie je pożyczyłem ostatnio :razz: :evil_lol: :evil_lol: .. Wszyscy wiedzą że swoim frisbee z nikim sie nie podzielisz:cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 moon_light napisał(a):Wszyscy wiedzą że swoim frisbee z nikim sie nie podzielisz:cool3: Wszyscy wiedzą, że dla Ciebie zrobiłem wyjątek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
anetta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Locers chyba zdeczka sie znudzil http://images3.fotosik.pl/50/54ualz3yjp7zpqj3.jpg :lol: Fajne te wygibasy na galezi :razz: Quote
moon_light Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wszyscy wiedzą, że dla Ciebie zrobiłem wyjątek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... no i wydało sie :( :oops::oops::oops:...musiales to mówic na forum?!:cool1: #evil_lol Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 anetta napisał(a):Locers chyba zdeczka sie znudzil http://images3.fotosik.pl/50/54ualz3yjp7zpqj3.jpg :lol: Fajne te wygibasy na galezi :razz: Ooooo kogo moje oczy u Nas widzą :crazyeye: :razz: :razz: ... moon_light napisał(a):no i wydało sie :( :oops::oops::oops:...musiales to mówic na forum?!:cool1: #evil_lol Innym bym tego nie zrobił, ale Tobie ... :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cimi napisał(a):Znasz to z autopsji :evil_lol: ? mozna tak powiedziec:roll: Tigra kiedys lizala jak jej lecialy:evil_lol: Quote
moon_light Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): Innym bym tego nie zrobił, ale Tobie ... :razz: :razz: :eviltong: ... Tak bardzo chcesz żebym wkleiła tutaj Twoje zdjęcie z Ciuką Korony??:evil_lol::lol:;) Quote
an3czka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Teraz portrecik ;) ... Ale spojrzenie... Quote
Cimi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 moon_light napisał(a):Tak bardzo chcesz żebym wkleiła tutaj Twoje zdjęcie z Ciuką Korony??:evil_lol::lol:;) Wklej, wklej :lol:. Quote
Nugatowa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć chłopaki :razz: :razz: Czyżby tu jakaś dewastacja :cool3: Ahh Locersiku rozbrajasz mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czesc Potrus i Locersiku!!:multi: Aly wy macie gadane...... mialam troche do nadrobienia:cool3: Kasiu, a moze to rzeczywiscie byl Piotrek tylko sie nie chce przyznac?:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jaszcze jeden powitanek w ten deszczowy poranek :p Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc chlopcy :) gdzie sie podziewacie, przeciez nie w pracy? Magda_Miki napisał(a): Kasiu, a moze to rzeczywiscie byl Piotrek tylko sie nie chce przyznac?:evil_lol::evil_lol:myslisz??? moze byl tam na jakiejs sekretnej schadzce i dlatego nie chce sie przyznac... albo jest tajnym agentem... albo jakims przemytnikiem... Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Witam Was serdecznie :lol: ... Paskudną dziś mamy pogodę :shake: ... Od rana pada i nic więcej :roll: ... Fotek dziś nie będzie, najprawdopodobniej dopiero w niedzielę ;) ... moon_light napisał(a):Tak bardzo chcesz żebym wkleiła tutaj Twoje zdjęcie z Ciuką Korony??:evil_lol::lol:;) Już Ci mówiłem, że jesteś szantażystką :mad: :mad: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a):Jaszcze jeden powitanek w ten deszczowy poranek :p A Ciebie co tak Alu na rymowanki wzięło, co? :razz: ;) Teklunia napisał(a):myslisz??? moze byl tam na jakiejs sekretnej schadzce i dlatego nie chce sie przyznac... albo jest tajnym agentem... albo jakims przemytnikiem... Oto bujna wyobraźnia statecznej kobiety w pewnym wieku :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oto bujna wyobraźnia statecznej kobiety w pewnym wieku :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ...az sie zachlysnelam! jeszcze nikt nigdy mnie tak nie obrazil!!! stateczna?!?!? w wieku?!?!?! niech no ja Cie dorwe!!! :mad::mad::mad: ;) Quote
moon_light Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już Ci mówiłem, że jesteś szantażystką :mad: :mad: :evil_lol: ... Nie musisz powtarzc- doskonale o tym wiem:lol::cool3:;) Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):az sie zachlysnelam! jeszcze nikt nigdy mnie tak nie obrazil!!! stateczna?!?!? w wieku?!?!?! niech no ja Cie dorwe!!! :mad::mad::mad: ;) I tak wiem, że nadal mnie lubisz :eviltong: :eviltong: ;) ... moon_light napisał(a):Nie musisz powtarzc- doskonale o tym wiem:lol::cool3:;) Ja Cię bardzo prosze, nie rób tak więcej ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć Locersiku :loveu: :loveu: Powiedz malutki jak się Pan dzisiaj Tobą zajmuje?? Czy poswieca Ci odpowiednio duzo czasu :eviltong: Quote
Cimi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Moon_light wklej to zdjęcie :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Locersiku :loveu: :loveu: Powiedz malutki jak się Pan dzisiaj Tobą zajmuje?? Czy poswieca Ci odpowiednio duzo czasu :eviltong: Paskuda :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Cimi napisał(a):Moon_light wklej to zdjęcie :evil_lol: :evil_lol:. I Ty przeciwko mnie? :crazyeye: :crazyeye: :-( Quote
Cimi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):I Ty przeciwko mnie? :crazyeye: :crazyeye: :-( A czemu nie :evil_lol: ? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Paskuda :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... ale za to jaka fajna :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Cimi napisał(a):A czemu nie :evil_lol: ? Tak z czystej sympatii ;) ... Ok, my się już z Wami żegnamy. Pojawimy się jutro wiczorem ;) ... Jeśli się wszystko pójdzie dobrze to pojawimy się jeszcze wieczorem ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak z czystej sympatii ;) ... Ok, my się już z Wami żegnamy. Pojawimy się jutro wiczorem ;) ... Jeśli się wszystko pójdzie dobrze to pojawimy się jeszcze wieczorem ;) ... ja bym nie była tego taka pewna :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts