Cimi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 evaxon napisał(a):Locers lize gile:eviltong: Locers lize gile:eviltong: Znasz to z autopsji :evil_lol: ? Piotrek, skoro Loco jest taki skoczny to może spróbuj z frisbee:cool3:. Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Piotrek, mam do Ciebie niedyskretne pytanie... Czy dzis ok godz. 18.30 (moze ciut pozniej) szedles sobie do Promenady? W swojej kurtce slynnej? :cool3: Bo albo to byles Ty, albo Twoj sobowtor... Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Cimi napisał(a):Piotrek, skoro Loco jest taki skoczny to może spróbuj z frisbee:cool3:. Myślałem już o tym. Jak i o kilku innych psich sportach ;) ... Jednak narazie się wstrzymam. Wydaje mi się, że Loco jest trochę za młody. Nie chcę mu narazie obciążać stawów za mocno ;) ... Teklunia napisał(a):Piotrek, mam do Ciebie niedyskretne pytanie... Czy dzis ok godz. 18.30 (moze ciut pozniej) szedles sobie do Promenady? W swojej kurtce slynnej? :cool3: Bo albo to byles Ty, albo Twoj sobowtor... To nie ja :shake: ... Ale za to jutro będę w Promenadzie koło 11 :razz: ... Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):To nie ja :shake: ... Ale za to jutro będę w Promenadzie koło 11 :razz: ...cholerka, a ju zmyslalam ze Cie chociaz przelotnie moglam zobaczyc... my wlasnie wyjezdzalismy z parkingu pietrowego, kiedy przed maska przemaszerowl nam wysoki blondyn, krociutko obciety, w Twojej kurtce! widocznie jest Was wiecej na tym swiecie :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jednak narazie się wstrzymam. Wydaje mi się, że Loco jest trochę za młody. Nie chcę mu narazie obciążać stawów za mocno ;) ... Zawsze możesz nakręcać na coś dziwnego jak talerz i rzucać rollery, aby nauczył się łapać ;). Inne sporty, czyli ? Quote
moon_light Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Myślałem już o tym. Jak i o kilku innych psich sportach ;) ... Jednak narazie się wstrzymam. Wydaje mi się, że Loco jest trochę za młody. Nie chcę mu narazie obciążać stawów za mocno... Dobra, dobra, -zamiast sciemniac przyznaj się ze nie chcesz dzielic się z Lockersem swoim frisbee:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a): przed maska przemaszerowl nam wysoki blondyn, krociutko obciety, w Twojej kurtce! Kasiu, a fajny był :razz: :razz: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):widocznie jest Was wiecej na tym swiecie :evil_lol: Ja jestem jeden, jedyny, wyjątkowy :cool3: ... Żadnego sobowtóra nie mam :shake: ... Cimi napisał(a):Inne sporty, czyli ? Myślałem o Agility, ale najpierw chcę z nim zrobić PT1 ;) ... moon_light napisał(a):Dobra, dobra, -zamiast sciemniac przyznaj się ze nie chcesz dzielic się z Lockersem swoim frisbee:cool3: A ja myślałem, że właśnie Tobie je pożyczyłem ostatnio :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, a fajny był :razz: :razz: :lol: :placz: :placz: :placz: :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, a fajny był :razz: :razz: :lol:fajny, ale nie tak jak moj Piotrek :lol: i wygladal na ciutke mlodszego ode mnie... wiec dla Ciebie bylby akurat ;) Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A właśnie miałam się pytać już dawno.. kiedy idziecie na szkolenie :cool3: ? Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):wygladal na ciutke mlodszego ode mnie... wiec dla Ciebie bylby akurat ;) :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Cimi napisał(a):A właśnie miałam się pytać już dawno.. kiedy idziecie na szkolenie :cool3: ? Zbieramy się od miesiąca :roll:, ale sądzę że najpóźniej pod koniec maja ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):fajny, ale nie tak jak moj Piotrek :lol: i wygladal na ciutke mlodszego ode mnie... wiec dla Ciebie bylby akurat ;) Qrcze no ale ten Piotrus Locersikowy widze cos grymasi :cool3: więc tamtego sobie odpuszcze :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze no ale ten Piotrus Locersikowy widze cos grymasi :cool3: więc tamtego sobie odpuszcze :eviltong: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: a co Ty tak z tymi minkami tu szalejesz?? mowe Ci odebrało :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a co Ty tak z tymi minkami tu szalejesz?? mowe Ci odebrało :eviltong: Przy Tobie zawsze :cool3: ... Eeee, ale telenowela to u Was w galerii jest a nie u Locersa :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przy Tobie zawsze :cool3: ... Eeee, ale telenowela to u Was w galerii jest a nie u Locersa :razz: ... a czy ty jestes pewien ze to telenowela :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a czy ty jestes pewien ze to telenowela :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: Przecież nie rzeczywistość :razz: :razz: :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przecież nie rzeczywistość :razz: :razz: :razz: ... :mad: :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::mad: :mad: :mad: Czyżbym się mylił? :razz: :razz: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):fotka prawie do paszportu :p Prawie robi wielką różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czyżbym się mylił? :razz: :razz: :evil_lol: no nie wiem, zapytaj siebie :cool3: :cool3: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no nie wiem, zapytaj siebie :cool3: :cool3: :lol: Dobra, koniec tego :mad: ... Telenowela tylko w Oskarowej galerii :mad: :mad: :mad: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobra, koniec tego :mad: ... Telenowela tylko w Oskarowej galerii :mad: :mad: :mad: ... ok ok juz tak nie wywijaj tym wałkiem :eviltong: Quote
Recommended Posts