e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jakoś Cię upchniemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:multi: :multi: :multi: ale Locers klapsa dostal:evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a)::multi: :multi: :multi: Nie ciesz się tak, nie wiem czy się uda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I dalej fotki :razz: ... Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie ciesz się tak, nie wiem czy się uda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... nie badz pesymista :eviltong: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jakoś Cię upchniemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy fotek ;) ... Oł Ła! Jaki przystojny koleżka :loveu: :loveu: :-o :loveu: :loveu: Ale i tak bedziemy wzdychać na Widok Locersika :loveu: :evil_lol: Piotruś mastersztyk :evil_lol: Fotek plenerowych Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a):nie badz pesymista :eviltong: W przypadku Twojej osoby muszę nim być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nugatowa napisał(a):Piotruś mastersztyk :evil_lol: Fotek plenerowych No, chociaż TyKinga doceniłaś mój talent :cool3: :lol: :lol: ... Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dobry wieczor Piotrze!!:cool3: Troche zaniedbalam twoja galerie, ale juz wszystko nadrobione:eviltong: Bardzo ladny banerek;) Ale Loco ma przyjaciela do zabaw Pozdrawiam! Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dobry wieczor Piotrze!!:cool3: Troche zaniedbalam twoja galerie, ale juz wszystko nadrobione:eviltong: Bardzo ladny banerek;) Pozdrawiam! Cześć Magda :lol: ... Rzeczywiście dawno Cię nie było :shake: ... Prosze wiecej tak nie robić ;) ... Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): No, chociaż TyKinga doceniłaś mój talent :cool3: :lol: :lol: ... No ba ! :lol: Wiem co dobre! Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Piotrek, ale przyszalales z tymi fotami :multi: Oby tak zawsze :razz: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 no no Piotrze ....ile foteczek :razz:....jestem pod wrażeniem ....;) Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PIKA napisał(a):Piotrek, ale przyszalales z tymi fotami :multi: Oby tak zawsze :razz: Alicjarydzewska napisał(a):no no Piotrze ....ile foteczek :razz:....jestem pod wrażeniem ....;) Śmiecie we mnie wątpić? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A mnie te fotki przypominają zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););););) Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a):A mnie te fotki przypominają zapasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););););) Znając Ciebie to pewnie w błocie albo kisielu, co? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Znając Ciebie to pewnie w błocie albo kisielu, co? :cool3: :cool3: :cool3: uuuuu to az na tyle mnie znasz? :evil_lol: nie wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie.., nie w błocie, ani w kisielu- na gołe klaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Co tam w kisielu lepszy budyń :evil_lol: :cool3: Miss budyniowego podkoszulka! to jest to! :cool3: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Wy to dziewczyny macie fantazje :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wy to dziewczyny macie fantazje :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Umilamy Ci wieczór :evil_lol: :evil_lol: Nieprawdaz? Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wy to dziewczyny macie fantazje :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Chciałabyś pewnie takie nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz::cool3::cool3::cool3: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Magda :lol: ... Rzeczywiście dawno Cię nie było :shake: ... Prosze wiecej tak nie robić ;) ... Tak jest! Ale widze, ze sie nie nudzisz:eviltong: Masz Nugatowa i Moniczke, a od czasu do czasu znajdzie sie Daga:evil_lol::evil_lol: A moim zdaniem kisiel jest lepszy:evil_lol: Truskawkowy....mniam..... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Przyszłam się przywitać, żeby mi potem pewna osoba nie marudziła, że sie nie przywitałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześc chłopaki :multi: :multi: Quote
Patka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A moim zdaniem kisiel jest lepszy Truskawkowy....mniam..... o tak !!!!! Daga_i_Oskar nie daj sie tak bez walki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Witamy Wszystkich :cool3: ... Magda_Miki napisał(a):Tak jest! Ale widze, ze sie nie nudzisz:eviltong: Masz Nugatowa i Moniczke, a od czasu do czasu znajdzie sie Daga:evil_lol::evil_lol: Normalnie poligamistą zaraz zostanę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):Przyszłam się przywitać, żeby mi potem pewna osoba nie marudziła, że sie nie przywitałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Że niby ja? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 pisalismy równo - czy to nowy stopień uzaleznienia :p Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Patka napisał(a):o tak !!!!! Patrycjo :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): Że niby ja? :razz: :evil_lol: :evil_lol: że niby nie Ty :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts