moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Loco poczuł się dowartościowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... to dobrze:lol:-może bedzie latwiej mu zniesc przegraną w fight'cie z Cezaym:evil_lol: nie musi byc silny-wystarczy ze ladny:cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 oooooo jak locus slicznie tanczy :):):):) ciekawe kto go naumial :cool3: Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Piotek ... zdjecia w sumie sa :cool3: ale jak Ty to robisz ze prawie na zadnej nie widac ryjka Locersiatka ? :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 A to tango czy walc? :evil_lol: Panie Piotrze, Ja bardzo, ale to bardzo Panu dziekuję, za to iz w dniu dzisiejszym pozwolil mi Pan uciąć sobie drzemke i nie zagonil mnie Pan do roboty :modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czasy się zmieniają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Odpoczywam ;) ... Coś mu z dzioba zwisa:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Witamy Wszystkich :p ... Pogodę dziś mamy do doopy więc na zdjęcia nie macie co liczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Chyba że się rozpogodzi ;) ... Magda-Amir napisał(a):Piotek ... zdjecia w sumie sa :cool3: ale jak Ty to robisz ze prawie na zadnej nie widac ryjka Locersiatka ? :mad: :evil_lol: Nie ma zdjęć - źle, są zdjęcia - też znajdzie powód żeby się przyczepić :shake: :mad: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):A to tango czy walc? :evil_lol: Bitwa na gołe klaty :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Panie Piotrze, Ja bardzo, ale to bardzo Panu dziekuję, za to iz w dniu dzisiejszym pozwolil mi Pan uciąć sobie drzemke i nie zagonil mnie Pan do roboty :modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spoko, spoko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dziś jeśli nie zapomnę to znajdę Ci zajęcie na wieczór :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... an3czka napisał(a):Coś mu z dzioba zwisa:evil_lol: Nie dzioba, tylko pyszczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Hej :multi: a ja powiem tylko tyje, że foty super :lol: a szczególnie ta "taneczna" :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):Hej :multi: a ja powiem tylko tyje, że foty super :lol: a szczególnie ta "taneczna" :evil_lol: Cześć Monika :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Hahaha widzę, że Ty też lubisz patrzeć jak faceci się siłują na gołe klaty? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Monika :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Hahaha widzę, że Ty też lubisz patrzeć jak faceci się siłują na gołe klaty? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Jakie one gołe :evil_lol::evil_lol: Toć widać jakie owłosione:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):Jakie one gołe :evil_lol::evil_lol: Toć widać jakie owłosione:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gołe znaczy się bez ubranek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Gołe znaczy się bez ubranek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobra, dobra :evil_lol: owłosione to znaczy tak jak w koszulkach:evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PIKA napisał(a): Panie Piotrze, Ja bardzo, ale to bardzo Panu dziekuję, za to iz pozwolil mi Pan uciąć sobie drzemke i nie zagonil mnie Pan do roboty :modla: PiotrekJ napisał(a):Dziś znajdę Ci zajęcie na wieczór :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :crazyeye:...Pika została niewolnicą Piotrka :mdleje: Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 uuuuuuuuuuuuu jak tu dzis spokojnie ?? gdzie sa syscy :(:( Quote
PIKA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a)::crazyeye:...Pika została niewolnicą Piotrka :mdleje: Oj cichaj babo :shake: Jeszcze żadnemu się to nie udalo,:evil_lol: a że tak myslą to już ich problem :diabloti: I Ty się sama się na to nabralas :roflt: :turn-l: :turn-l: Ale Systko popsulas :shake: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 czesc chłopakiiiiii mojee warszawiaki sialalalalalaaaaaaa :lol: ale mi wali, nie przejmujcie sie mną Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Śpisz , sprzatasz czy fotki robisz ;) Dzień dobry:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Śpisz , sprzatasz czy fotki robisz ;) Dzień dobry:multi: mi tutaj pasuje tylko ta 1 opcja :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PIKA napisał(a): Ale Systko popsulas :shake: :evil_lol: Nie wiem co :cool1:, ale wolę :scared: Quote
PIKA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):a Rodzynek gdzie?!?! w cieście :lol: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):a Rodzynek gdzie?!?! O Leoncia pytasz? :cool3: Quote
Recommended Posts