Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :crazyeye:ale gaduły wprawdzie 301 ale za 300 stronkę :chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 chyba bym musiała Cezara po chodniku ciągnąć żeby tyle czasu w deszczową pogode na spacerze był..:roll::roll::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Jaka 300 ? :niewiem: u mnie 150- pierwsza :roll: :drinking: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Jaki dumny :loveu: Teklunia napisał(a):pilke na sznurku, owszem, ale psa na sznurku - nigdy :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na smyczce ? :evil_lol: moon_light napisał(a):Chętnie, jezeli obiecasz, że LOCO nie zje mojej wiewiórki :eviltong: zjeść to może nie zje, ale co najwyzej zdepta :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a): a na smyczce ? :evil_lol: na smyczce? :hmmmm: cos mi sie kojarzy... :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Wróciliśmy :cool3: ... Ooooo, pijemy :cool3: :cool3: :cool3: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: moon_light napisał(a):chyba bym musiała Cezara po chodniku ciągnąć żeby tyle czasu w deszczową pogode na spacerze był..:roll::roll::evil_lol: A ja to swojego muszę na siłę do domu zaganiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz ciąg dalszy spacerowych fotek ;) ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a):zjeść to może nie zje, ale co najwyzej zdepta :evil_lol: nieprawda!:eviltong: Cezar da sobie z nim rade:cool3: Musi się przyzwyczajac do cielaczków..w końcu kiedys będzie dzielił dom z dogiem:cool3:(:loveu:) Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wróciliśmy :cool3: .. A ja to swojego muszę na siłę do domu zaganiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz ciąg dalszy spacerowych fotek ;) ... Ten czarny potFór zjadł Loco głowe !!:crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):nieprawda!:eviltong: Cezar da sobie z nim rade:cool3: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ciąg dalszy ;) ... Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :crazyeye::crazyeye: o rusek :crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ulalaaaa jaki wielki kolega:D wiecej wiecej :multi: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: wątpisz:cool3:? :mad: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hahaha co Locers ma mine:lol: chyba nie lubi jak go ktos po tyłeczku pyrga śnupka:lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: o rusek :crazyeye::crazyeye: Zasadniczo od dwoch miesięcy to najlepsiejszy kumpel Loca do zabawy :razz: ... moon_light napisał(a):wątpisz:cool3:? :mad: Ależ skąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):hahaha co Locers ma mine:lol: chyba nie lubi jak go ktos po tyłeczku pyrga śnupka:lol: :evil_lol: Ewa, kwestię gryzienia w doopkę i wsadzania tam czegokolwiek pozostawiam Twojej fantazji :razz: ... No i ciąg dalszy ;) ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ależ skąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Urządzamy "walkę psów":eviltong::evil_lol:?? Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:rąbnął Locersa w poopala :cool3: A Wy to tylko jedno zauważacie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Jeszcze trochę :razz: ... Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):Urządzamy "walkę psów":eviltong::evil_lol:?? Sekundówki Locersa nie bawią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sekundówki Locersa nie bawią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Paaaatrzcie jaki pyskaty:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):Paaaatrzcie jaki pyskaty:eviltong: Bo większy i starszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to jeszcze trochę :razz: ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bo większy i starszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... nikt na dogo nie wie ile mam lat :P wiec nie wiadomo czy starszy :p a to że większy....miesiąc pojjem troche sterydów, i po problemie:cool1: PiotrekJ napisał(a): No to jeszcze trochę :razz: ... Wystawiales kiedys loco? Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):a dlaczego tu nikt nie opija 300 strony? :crazyeye: ja zaczne... i Twojego 3000 postu w chłopaków galeryjce :lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):Wystawiales kiedys loco? Loco nie ma papierów :shake: ... Ostatnie 5 sztuk :razz: ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Loco nie ma papierów :shake: ... :-ociii, nie mow glosno-nic nie widac:cool3::lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a)::-ociii, nie mow glosno-nic nie widac:cool3::lol: Loco poczuł się dowartościowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts