PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):ja jestem teraz bardzi zapracowana wlasnie robie ciasteczka :D Chyba przed kompem w wersji elektronicznej :lol: ... Jak już zrobisz to zamawiamy kilka sztuk :lol: ... Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):ja jestem teraz bardzi zapracowana wlasnie robie ciasteczka :Dna klawiaturze :-o Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 no wlasnie czekam na jakas pomcna dlon bo chyba troszku spartolilam :( ja nie umiem ciasteczek robic :/ Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):na klawiaturze :-o ha ha ha bardzo smieszne ja mam tu powazny problem znowu cos spierdzielilam :/ eh po co mi te ciasteczka :/ Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):eh po co mi te ciasteczka :/ Dla Nas :lol: ... Szpilencja Ci chętnie pomoże :lol: ... Ja jak robię jedzenie to Loco pierwszy leci do kuchni pomagać :flasings: ... Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja jak siedze w kuchni to Szpila mnie PILNUJE coby mnie nie zatakowal jakis straszny stwor z lodowki naprzyklad. W końcu pies obronny :D Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Debe, jak już i tak przy kompie siedzisz to może spłodzisz tą fotkę Boksiej rodzinki, co? ;-) Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 wlasnie do sklepu ide ;) wez i mnie tu wyciagnij kilka fajnych fot Loca zebym nie musiala szukac ;) wtedy szybciej moze cos splodze ;) Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='dbsst']wtedy szybciej moze cos splodze ;) Szpileczka musi być z Ciebie dumna, że jej mamcia sama płodzić potrafi :lol: ... A tu dwie foteczki zrobione przed minutką ;-) ... Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 nie wiem czy Darek sie zgodzi na umieszczenie Aksy w rodzinnym Albumie ;) Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Zgodzi się, wyjścia nie ma ;-) ... Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='dbsst']co zlego to TY :flasings: Debe, już Ci mówilem że jesteś najlepsza? :-D Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 hehehe nie podlizuje si etylko powiedz Darkowi ze jego pies czy mu sie podoba czy nie jest w rodzince i porozwieszaj to na "zainteresowanych topikach" nie wspominajac slowka ze to moje wypociny ;) Quote
Koma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='PiotrekJ'] o jejuńciu jaki śliczny :angel: :angel: :angel: te pręgi :loveu: :lol: Quote
Cimi Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Piotrek a gdzie Ty się podziewasz ? Co ;) Pewnie gotojesz :lol:. Quote
PiotrekJ Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim za życzenia :-D :jumpie: ... Cimi napisał(a):Piotrek a gdzie Ty się podziewasz ? Co ;) Pewnie gotojesz :lol:. Tia, dwa dni mnie nie było i już się stęskniła ;-) :-D ... Rzeczywiście gotowałem ... Ale mięcho dla Loco :flasings: ... Quote
Recommended Posts