e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pamiętaj, że kiedyś role mogą się odwrócić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... o ni eo ni etylko nie moja d.... :lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):o ni eo ni etylko nie moja d.... :lol: czy ktos Ci coś w d.. wsadzil, ze sie jakasz? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):czy ktos Ci coś w d.. wsadzil, ze sie jakasz? :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:Monitor zaplułem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):czy ktos Ci coś w d.. wsadzil, ze sie jakasz? :evil_lol: :lol: nie naszczescie nie ale Piotr mi grozi :roll: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć ciekawski :evil_lol: Piotrusiu :evil_lol: To o której dziś telenowele zaczynacie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Siemaneczko chopcy :cool3: :cool3: :cool3: Qrcze ale nagadaliście, czasami miałam wątpliwości czy ja aby na pewno jestem na psim forum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Monis, telenowele leca wieczorkiem :lol: :lol: Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Qrcze ale nagadaliście, czasami miałam wątpliwości czy ja aby na pewno jestem na psim forum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i to do tego w dziale galeria :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Witajcie :cool3: ... U Nas ciągle pada :angryy: ... Zdjęć ze spaceru nie będzie :shake: ... Później może coś w domu porobię :razz: ... evaxon napisał(a)::lol: nie naszczescie nie ale Piotr mi grozi :roll: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja?? Kiedy?? Gdzie?? Moniś napisał(a):Cześć ciekawski :evil_lol: Piotrusiu :evil_lol: To o której dziś telenowele zaczynacie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;);););) Wieczorkiem, może koło południa :cool3: ... A co? Chcesz się załapać pewnie? :cool3: Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze ale nagadaliście, czasami miałam wątpliwości czy ja aby na pewno jestem na psim forum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Patka napisał(a):i to do tego w dziale galeria :evil_lol: Ja coraz częściej mam takie wątpliwości :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czesc chłopaki jak tam upływają chwile lenistwa?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc chłopaki jak tam upływają chwile lenistwa?:cool3: Samotnie :razz: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Samotnie :razz: ... jak to??przeciez masz locersa?:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jak to??przeciez masz locersa?:lol: :lol: :lol: Locers śpi :razz: ... I tak przez cały dzień :shake: ... Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a): Cytat: Napisał(a) PIKA czy ktos Ci coś w d.. wsadzil, ze sie jakasz? :evil_lol: :lol: nie naszczescie nie ale Piotr mi grozi :roll: gwaltem? :crazyeye: Cześć chlopaki ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Locers śpi :razz: ... I tak przez cały dzień :shake: ... ładnie sobie psa wychowałeś :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Wieczorkiem, może koło południa :cool3: ... A co? Chcesz się załapać pewnie? :cool3: Toż beze mnie sie nie obędzie :evil_lol::evil_lol: Jestem Waszym stałym widzem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;) Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a):gwaltem? :crazyeye: Cześć chlopaki ;) Cześć Pika :lol: ... Jak tak dalej pójdzie to ktoś Nam powie, że zdemoralizowaliśmy Ewe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):ładnie sobie psa wychowałeś :cool3: :cool3: :cool3: Wiem, wciąż nad tym pracuję :p ... Moniś napisał(a):Toż beze mnie sie nie obędzie :evil_lol::evil_lol: Jestem Waszym stałym widzem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;) Ja bym powiedział, że Ty rolę reżysera odgrywasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ja bym powiedział, że Ty rolę reżysera odgrywasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... O kurde! :evil_lol: Ale zaszczyt mnie kopnął :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ZZZzzZzZz /my juz tez nie spimy :):):) i wszytskim zyczymi milego dnia :):):) Loco nie daj sie spij ile sie da :D:D:D: :P Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak tak dalej pójdzie to ktoś Nam powie, że zdemoralizowaliśmy Ewe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... My ją? :crazyeye: przeciez to ona tą perwersje zaczęła :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Witajcie Alu, Basiu :lol: ... Moniś napisał(a):O kurde! :evil_lol: Ale zaszczyt mnie kopnął :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie możesz odegrać jakąś drugoplanową rolę :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):My ją? :crazyeye: przeciez to ona tą perwersje zaczęła :roll: Ale winę zawsze na strszych zrzucają :shake: ... Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 dzien dobry... jestem lekko oszolomiona tym, co tu wyczytalam...;) Daga ma racje ze wyglada to na jakies inne, nie psi, forum :razz: to moze Pioterk, powiesz na m cos jeszcze o swoich preferencjach, skoro juz sie troche otworzyles ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):dzien dobry... jestem lekko oszolomiona tym, co tu wyczytalam...;) Daga ma racje ze wyglada to na jakies inne, nie psi, forum :razz: to moze Pioterk, powiesz na m cos jeszcze o swoich preferencjach, skoro juz sie troche otworzyles ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 piotrus tyle wolnego masz i narzekasz a fotek loca dalej jak nie było tak nie ma :lol: Quote
Recommended Posts