Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 wiesz co Piotrek... to ja sobie ide spac jak Locersiatka nie bedzie :no-no-no: ale jutro foty widze bankowo zrozumiano :lmaa: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a)::lol: yyy a hmmm... noo a co Tigra ma zrobic zeby Loco uwierzyl?? Banerek nowy czy coś :razz: :razz: :razz: ... evaxon napisał(a): Pietrek a moze to ty znalazles gdzies jakas laske Locersowi w wawie i teraz wmawiasz mu ze Togra go nie kocha:mad: Nie musiałem szukać, on sam potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Banerek nowy czy coś :razz: :razz: :razz: ... przeciez mamy sliczny :loveu: :evil_lol: :cool3: :lol: PiotrekJ napisał(a):Nie musiałem szukać, on sam potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... no tak a na Tigre mowisz ze si edaje obwachiwac Tyśkowi :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):przeciez mamy sliczny :loveu: :evil_lol: :cool3: :lol: Ale to my chcemy nowy :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale to my chcemy nowy :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... :lol: przeciez juz wynajeliscie dobra wrozke qtora wam zrobi :evil_lol: ja to nie umiem :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a)::lol: przeciez juz wynajeliscie dobra wrozke qtora wam zrobi :evil_lol: ja to nie umiem :shake: No to doopa będzie z tej miłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 tutaj tez sa kręcone telenowele brazylijskie, z psami w roli głownej :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):tutaj tez sa kręcone telenowele brazylijskie, z psami w roli głownej :evil_lol: :evil_lol: Ludzkie lepsiejsze :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to doopa będzie z tej miłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... w doope to ty zaraz dostaniesz:mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :crazyeye:o rany co tu się dzieje ...idę bo się zgorszę :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 no no, romantyzm im się rozkręcił....:crazyeye: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to doopa będzie z tej miłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :roll: taa milość bez doopy to się nazywa milość platoniczna :roll: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): I z takim zapałem to nigdy nie poznasz :razz: ... zapal to ja mam, tylko widicznie czegos innego brak... PiotrekJ napisał(a): A ja chcę się pochwalić, że do pracy idę dopiero we wtorek po świętach :p ...rany, w tyle szczescia to ja nie uwierze! Piotrek cale dnie na Dogo... Spelnienie moich dziewczecych marzen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a)::roll: taa milość bez doopy to się nazywa milość platoniczna :roll:PIKA :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a)::roll: taa milość bez doopy to się nazywa milość platoniczna :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czesc chłopaki :eviltong: ja tu widzę obiecanki cacanki, od 5 stron nie widziałam zdjęc loca, cos mu zrobił, przyznaj się :mad: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):w doope to ty zaraz dostaniesz:mad: :mad: :mad: Ale ja w doope dostawać nie lubię :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o rany co tu się dzieje ...idę bo się zgorszę :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rozmowy damsko męskie o miłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a)::roll: taa milość bez doopy to się nazywa milość platoniczna :roll: :roflt::roflt::roflt:Pika, Ty jak coś powiesz to ja leżę i płaczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):rany, w tyle szczescia to ja nie uwierze! Piotrek cale dnie na Dogo... Spelnienie moich dziewczecych marzen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może wreszcie to docenisz :cool1: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale ja w doope dostawać nie lubię :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... ty nie musisz lubic:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale ja w doope dostawać nie lubię :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... znaczy prawidlową orientacje masz :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):ty nie musisz lubic:evil_lol: Wystarczy, że Ty lubisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):znaczy prawidlową orientacje masz :evil_lol: Od urodzenia Pika, od urodzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wystarczy, że Ty lubisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... lubie dawac w doope:evil_lol: (ni emylic z dawaniem d....:lol: ) Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):lubie dawac w doope:evil_lol: (ni emylic z dawaniem d....:lol: ) To znaczy, że z Tobą jest coś nie tak :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):To znaczy, że z Tobą jest coś nie tak :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... haha no nie zupelnie:lol: mala perwersja jeszcze nikomu nie zaszkodzila:lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):lubie dawac w doope:evil_lol: a to się nazywa perwersja :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):haha no nie zupelnie:lol: mala perwersja jeszcze nikomu nie zaszkodzila:lol: Pamiętaj, że kiedyś role mogą się odwrócić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts