PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a fotki gdzie :cool3: Co Ty chciałaś, żeby mi aparat zamókł? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wystarczy, że ja i pies cali mokrzy jesteśmy :angryy: :angryy: :angryy: ... A ja chcę się pochwalić, że do pracy idę dopiero we wtorek po świętach :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): Oj Dagulka Dagulka :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... ... c mam przez to rozumiec?? :roll: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 uulalaaaa...chlopaki zmoki biedaki :lol: ja wlasnie wrocilam ze spaceru :roll: yyy stalam moklam a pies siedzial pod krzakami przy klatce i nie chcial wyjsc:roll: ooo strasznie duzo wolnego czasu masz:D no to pewni epelno foteczkow bedzie:D:D Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Co Ty chciałaś, żeby mi aparat zamókł? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wystarczy, że ja i pies cali mokrzy jesteśmy :angryy: :angryy: :angryy: ... A ja chcę się pochwalić, że do pracy idę dopiero we wtorek po świętach :p ...:pno no to nas tu fotkami zaspiesz :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):c mam przez to rozumiec?? :roll: Zobaczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zobaczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... mam się bać :cool3: :cool3: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):ooo strasznie duzo wolnego czasu masz:D no to pewni epelno foteczkow bedzie:D:D Alicjarydzewska napisał(a)::pno no to nas tu fotkami zaspiesz :razz: O ile ruszę tyłek z domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):mam się bać :cool3: :cool3: :lol: Raczej cieszyć :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 no wiesz co Piotrek :mad: ja tu przychodze zeby zobaczyc foty Locersiatka a tu lipa :shake: a na mnie to sie krzyczy i z bejsbolem tak ?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Magda-Amir napisał(a):no wiesz co Piotrek :mad: ja tu przychodze zeby zobaczyc foty Locersiatka a tu lipa :shake: a na mnie to sie krzyczy i z bejsbolem tak ?:evil_lol: U Nas deszcz pada, musiałem chronić aparat :razz: :razz: :razz: ... Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):U Nas deszcz pada, musiałem chronić aparat :razz: :razz: :razz: ... dobra dobra aparatem sie nie tlumacz 8) a domowych zdjatek to nie laska zrobic ? :evil_lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Magda-Amir napisał(a):dobra dobra aparatem sie nie tlumacz 8) a domowych zdjatek to nie laska zrobic ? :evil_lol: :cool3: W domu to się śpi, a nie foty cyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):W domu to się śpi, a nie foty cyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ale ile można spac :diabloti: ja chce fotyyyyy :mad: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ty mi nie opowiadaj takich głupot tylko bierz się do pracy :razz::evil_lol: :evil_lol: ... to prosze wybrac zdjecia z ktorych chcesz miec ten banerek :razz: i mi mailem wyslac :razz: pika@aster.pl i jakie chcesz tlo :razz: i z napisem czy bez ? :razz: ale zrobie to jutro wieczorem :evil_lol: PiotrekJ napisał(a): Wystarczy, że ja i pies cali mokrzy jesteśmy :angryy: :angryy: :angryy: ... . a ja zaraz idę moknąc :angryy: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 oj Pietrek nie mardz tyle ruszysz tylek i juz :eviltong: czekamy na Locersika :p Tigrusia tak dawno go nie widziala:-( Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Magda-Amir napisał(a):ale ile można spac :diabloti: ja chce fotyyyyy :mad: Dłuuuuuuuuuuuuuuuugoooooooooooooooooo :cool3: :cool3: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):a ja zaraz idę moknąc :angryy: Nic przyjemnego :shake: ... Po godzinie spaceru byłem cały mokry :roll: ... Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):oj Pietrek nie mardz tyle ruszysz tylek i juz :eviltong: czekamy na Locersika :p Tigrusia tak dawno go nie widziala:-( Tigra Tysonowi daje się obwąchiwać, więc Loco doszedł do wniosku że ma ją ... gdzieś :cool1: ... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):U Nas deszcz pada, musiałem chronić aparat :razz: :razz: :razz: ... A u nas weekend słoneczny i gorący. W krótkich rękawkach ludzie chodzili:lol: Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nic przyjemnego :shake: ... Po godzinie spaceru byłem cały mokry :roll: ... a u nas cały dzionek i wieczór był piekny, zero deszczu, 100% słonca :cool3: :cool3: :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): Raczej cieszyć :cool3: :cool3: :evil_lol: ... :multi: :multi: :multi: :multi: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):A u nas weekend słoneczny i gorący. W krótkich rękawkach ludzie chodzili:lol: Magda-Amir napisał(a):a u nas cały dzionek i wieczór był piekny, zero deszczu, 100% słonca :cool3: :cool3: :p U Nas nie padało do 12 ... Jak się wreszcie z psem na spacer wybrałem to padać zaczęło ... I tak cały czas :roll: ... Daga_i_Oskar napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :evil_lol: Wiesz, ale bez przesady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tigra Tysonowi daje się obwąchiwać, więc Loco doszedł do wniosku że ma ją ... gdzieś :cool1: ... :-( ale Tigra kocha Loca :-( Tysik jest kolega i Imbirek tez:) Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a)::-( ale Tigra kocha Loca :-( Tysik jest kolega i Imbirek tez:) W takim razie Loco czeka na dowód tej miłości :razz: ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):W takim razie Loco czeka na dowód tej miłości :razz: ... :lol: yyy a hmmm... noo a co Tigra ma zrobic zeby Loco uwierzyl?? Pietrek a moze to ty znalazles gdzies jakas laske Locersowi w wawie i teraz wmawiasz mu ze Togra go nie kocha:mad: Quote
Recommended Posts