Basia&Safi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dzien dobry :):):):) ale nie dlamie jade szo koly do 16 musze tam siedziec :(:(:(:(:( Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Witamy Wszystkich :lol: ... Ładną pogodę dziś mamy, baterie się ładują, później postaram się porobić fotki Locersowi ;) ... Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Piotruś co to za minki smutne w podpisie :shake: Miłego dzionka :cool3: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :cool1:Piotruś proszę dziś zabrać Lokersika na fajny spacerek :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Patka']Piotruś co to za minki smutne w podpisie :shake: Miłego dzionka :cool3: Już nie ma smutnych minek :lol: :lol: :lol: ... Dzięki Pateczko, wzajemnie :cool3: ... [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Piotruś proszę dziś zabrać Lokersika na fajny spacerek :razz: Taki mam zamiar Alu, ale narazie szukamy towarzystwa :razz: ... Wszyscy jacyś rozleniwieni są :razz: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już nie ma smutnych minek :lol: :lol: :lol: ... Dzięki Pateczko, wzajemnie :cool3: ... Taki mam zamiar Alu, ale narazie szukamy towarzystwa :razz: ... Wszyscy jacyś rozleniwieni są :razz: ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to przyjeżdzaj , zabierzemy Was na bezludzie :p Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to przyjeżdzaj , zabierzemy Was na bezludzie :p Droga w obie strony taka sama :p ... Zwracam się z prośbą o wykonanie nowego banerka dla Locersa :cool3: ... Projekty prosze wstawiać w galerii, wysyłać na PW lub via email :cool3: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Droga w obie strony taka sama :p ... Zwracam się z prośbą o wykonanie nowego banerka dla Locersa :cool3: ... Projekty prosze wstawiać w galerii, wysyłać na PW lub via email :cool3: ...:cool1:my mamy bezludzie a ty nie Banerki fajniste robi Sylwia Skalska :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:my mamy bezludzie a ty nie Banerki fajniste robi Sylwia Skalska :razz: Coś by się znalazło :razz: ... Wiem, że Sylwia robi fajne. Ale Ona dopiero w poniedziałek na DGM będzie :razz: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Coś by się znalazło :razz: ... Wiem, że Sylwia robi fajne. Ale Ona dopiero w poniedziałek na DGM będzie :razz: ...:pBezludzie to półtora hektara ziemi przy lasku :razz:piecholec ma gdzie brykać , no i ani szkło ani inne badziewie mi się tam jeszcze nie trafiło ;) :evil_lol:A banerków to ja wcale jeszcze nie robiłam Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dzień dobry Chłopcy :lol::lol::lol: Już mi minął foch :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Dzień dobry Chłopcy :lol::lol::lol: Już mi minął foch :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet nie wiesz jak się cieszę :sweetCyb::sweetCyb:... Magda-Amir napisał(a):piotrek :cool3: gdzie foty ?! Wczoraj tylko na wystwie robiłem, dziś będą Locersa ... I to nie dwie jak u Ciebie Amira :eviltong: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nawet nie wiesz jak się cieszę :sweetCyb::sweetCyb:... Wiem, wiem wszystkim zależy żebym sie nie na nich nie gniewała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na fotki ze spacerku :loveu: :lol: Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wczoraj tylko na wystwie robiłem, dziś będą Locersa ... I to nie dwie jak u Ciebie Amira :eviltong: ... to dobrze :evil_lol: ja poprostu nie chce żeby Wam sie przejadło :cool1: :lol: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja jak zwykle docieram najpozniej, zeby powiedziec: Dzien dobry, chlopaki :) Piotrek, teraz juz chyba tylko ja Cie nie znam...:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia']Ja jak zwykle docieram najpozniej, zeby powiedziec: Dzien dobry, chlopaki :) Piotrek, teraz juz chyba tylko ja Cie nie znam...:shake: Kasiu nie smutaj, nie jestes sama :placz: część chłopaki :razz: :razz: Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):Ja jak zwykle docieram najpozniej, zeby powiedziec: Dzien dobry, chlopaki :) Piotrek, teraz juz chyba tylko ja Cie nie znam...:shake: Na pocieszenie powiem, ze ja wczoraj mialam okazje poznac :P , ale nikt mnie nie poinformowal ze to Piotrek:p Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 moon_light napisał(a):Na pocieszenie powiem, ze ja wczoraj mialam okazje poznac :P , ale nikt mnie nie poinformowal ze to Piotrek:p no jak to? nie poczulas jakiegos dreszcza, glosu wewnetrznego...? czegos co by Ci mowilo: TO ON, TO WLASNIE ON! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):no jak to? nie poczulas jakiegos dreszcza, glosu wewnetrznego...? czegos co by Ci mowilo: TO ON, TO WLASNIE ON! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś kojarzylam:lol:, bo kiedys widzialam jego zdjecie wklejone przez kogos do galerii Loco:cool3:. Tak sie z Piką zamaskował, ze pomyslalam ze to jej jakis prywatny znajomy:lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Pietrek Ja bym Ci banerek zrobila :shake: ale po tym wczorajszym wstawianiu fotek wystawowych to ledwo na oczy patrze :evil_lol: Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 oj a u mnie nowe fotki są, ;) a co stary banerek juz bee :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Witamy ponownie :lol: ... Właśnie wrociliśmy z wieczornego spaceru, cali mokrzy :angryy: :angryy: :angryy: ... Teklunia napisał(a):Piotrek, teraz juz chyba tylko ja Cie nie znam...:shake: I z takim zapałem to nigdy nie poznasz :razz: ... Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu nie smutaj, nie jestes sama :placz: Oj Daulka Dagulka :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):no jak to? nie poczulas jakiegos dreszcza, glosu wewnetrznego...? czegos co by Ci mowilo: TO ON, TO WLASNIE ON! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: PIKA napisał(a):Ja bym Ci banerek zrobila :shake: ale po tym wczorajszym wstawianiu fotek wystawowych to ledwo na oczy patrze :evil_lol: Ty mi nie opowiadaj takich głupot tylko bierz się do pracy :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Patka napisał(a):a co stary banerek juz bee :evil_lol: Loco, że tak powiem, wyrósł z niego trochę :razz: ... Quote
Recommended Posts