Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zjadłem :p ... Pół na pół z Locersem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...;)grzeczne chłopaki Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Blondasku :) Wiosna znowu do nas zawitała :multi: :multi: :multi: Zmory szaleja :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Witamy Wszystkich :lol: ... Słoneczko pięknie świeci, aż chce się żyć :lol: ... A ja biedny muszę siedzieć w domu i zaległości w pracy nadrabiać :shake: ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czesc pracusiu :) tyle nagadaliscie wczoraj ze pare ladnych chwil musialam to nadrabiac :shake: serca nie macie:angryy: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):tyle nagadaliscie wczoraj ze pare ladnych chwil musialam to nadrabiac :shake: serca nie macie:angryy: Przepraszamy :roll: ... W ramach rekompensaty spacerek z psami mogę Ci zaproponować :razz: ... Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ja tez chce isc z wami poczekajcie tylko dojade do warszawy :D:D:D:D Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześć Piotrek PiotrekJ napisał(a): A ja biedny muszę siedzieć w domu i zaległości w pracy nadrabiać :shake: ... a tam zaległości Ty się przyznaj, ze cię nogi bolą od tego pedalowania, zeby baterie naladowac :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 evaxon napisał(a):witajcie w ten wiosenny poranek :lol: No prosze, dla niektorych 15 to poranek :razz: ... Takiej to dobrze :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Ty się przyznaj, ze cię nogi bolą od tego pedalowania, zeby baterie naladowac :evil_lol: No właśnie skończyłem ... Jutro baterii Nam nie zabraknie :razz: :razz: :razz: ... Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): No właśnie skończyłem ... Jutro baterii Nam nie zabraknie :razz: :razz: :razz: ... to dobrze :razz: Pociag mi odchodzi z Gdańskiego o 8,13 :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):Pociag mi odchodzi z Gdańskiego o 8,13 :razz: A mi o 8:26 ... Jakoś Cię znajdę :razz: ... Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):No prosze, dla niektorych 15 to poranek :razz: ... Takiej to dobrze :evil_lol: ... hehe oj nie prawda :eviltong: ja wstalam po 5 :( ale jakos takos misie napisalo z tymporankiem:evil_lol: (ach te moje marzenia :lol: ) Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Piotrze tylko nie zapomnij aparatu ;) Nie zapomnę, w końcu tam Boksie będą :loveu: :loveu: :loveu: ... A teraz mówimy dobranoc, trzeba wyjść z psem na spacer ;) ... Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Piotrze tylko nie zapomnij aparatu ;) Nia ma prawa :shake: Bo ja nie mam dodatkowej karty pamieci i moge zrobic tylko 196 zdjęć :-( Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']Nia ma prawa :shake: Bo ja nie mam dodatkowej karty pamieci i moge zrobic tylko 196 zdjęć :-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi brakło czasu na wystawie w Katowicach na focenie :evil_lol:kartę mam sporej pojemności Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']Nia ma prawa :shake: Bo ja nie mam dodatkowej karty pamieci i moge zrobic tylko 196 zdjęć :-( Pika, ja mam dwie karty - 128 i 512 ... Mogę Ci tą mniejszą pożyczyć :razz: ... Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pika, ja mam dwie karty - 128 i 512 ... Mogę Ci tą mniejszą pożyczyć :razz: ... :hmmmm: a bedzie jakas pasować? :oops: :niewiem: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: a bedzie jakas pasować? :oops: :niewiem:musisz ją tylko sformatować w swoim aparacie :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a bedzie jakas pasować? :oops: :niewiem: Powinna :razz: ... Wezmę, sprawdzimy ;) ... Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Powinna :razz: ... Wezmę, sprawdzimy ;) ... to weź, ale ja od razu mowie, że nie umiem obslugiwac dodakowej karty pamięci :evil_lol: Jeszcze nie umiem :cool1: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry :):):):) milego dnia zycze :):):) ja uciekam do szkoly buuuu :(:(:( Quote
madzia20sosnowiec Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 siemanoooooo moje misie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts