Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No co? Szczerą prawdę napisałem ... Ja jestem stworzeniem mięsożernym :razz: ... a ja to co ?? mięsa nie jem :eviltong: tylko pewnie nie w takiej ilości jak Ty :lol: :lol: Ty jeszcze nie wiesz jak ja gotuję :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Moniś']do tej pory to walnełam juz kilka :evil_lol: Tylko prosze nie tutaj :razz: ... [quote name='Daga_i_Oskar']Ty jeszcze nie wiesz jak ja gotuję :eviltong: Już mam zacząć się bać? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko prosze nie tutaj :razz: ... już nic nie mówię... sorry :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Już mam zacząć się bać? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze bedziesz prosił o dokladke :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a ja to co ?? mięsa nie jem :eviltong: tylko pewnie nie w takiej ilości jak Ty :lol: :lol: Ty jeszcze nie wiesz jak ja gotuję :eviltong::razz:Piotrek , to teraz już koniecznie musisz zatrzymać się w tych Siemianowicach wypróbować menu serwowane przez Dagusię ;) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Moniś']już nic nie mówię... sorry :shake: Tylko nie mów, że focha walnęłaś? :razz: ;) [quote name='Daga_i_Oskar']jeszcze bedziesz prosił o dokladke :eviltong: :evil_lol: Chyba środków przeciwbólowych :evil_lol: :eviltong: :eviltong: ... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Piotrek , to teraz już koniecznie musisz zatrzymać się w tych Siemianowicach wypróbować menu serwowane przez Dagusię ;) Jak się przytruję to licz się z tym, że do Ciebie przyjadę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Chyba środków przeciwbólowych :evil_lol: :eviltong: :eviltong: ... Jak się przytruję to licz się z tym, że do Ciebie przyjadę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... narażasz mi sie coraz bardziej :mad: :mad: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Jak się przytruję to licz się z tym, że do Ciebie przyjadę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...;)nie ma sprawy , mam różne specyfiki do takich atrakcji :razz: W końcu Rybnik nie tak daleko :p Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko nie mów, że focha walnęłaś? :razz: ;) Nigdy w życiu ;);) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']narażasz mi sie coraz bardziej :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'];)nie ma sprawy , mam różne specyfiki do takich atrakcji :razz: W końcu Rybnik nie tak daleko :p Jak niedaleko? :razz: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak niedaleko? :razz:no niedaleko Siemianowic :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 piotrus a moze Ty czesciej bedzie zagladal do swojej galerii :D ladnie to tak znikac na całe dnie :( Ty chyba coz z mrowka krecisz bo ona tez gdzies znikla i si enie odzywa ;P co wy knujecie :D:D:D Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):W sobotę będą, po wystawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teraz się baterie ładują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Matko :crazyeye: co Ty masz za baterie, ze się musza trzy dni ladować? :crazyeye: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 piotrus chyba chcial powiedziec elektrownia sie laduje :D:D:D:D Quote
Patka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 baterie jak baterie co to za ładowarka moze na sloneczna energię :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :D:D:D albo ktos na rowerku siedzie i pedaluje :D:D ;) Quote
Patka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Basia bedzie my miały przekichane, a może to ekologiczna ładowarka na gaz wydzielany np z ... :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Patka napisał(a):Basia bedzie my miały przekichane, a może to ekologiczna ładowarka na gaz wydzielany np z ... :evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 No tak, opuść człowieku na chwilę galerię to już zamęt sieją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hihih Piotrus nie gniewaj sie :*:*:* Patka ja mysle ze to naped Jądrowy ;) ihihihih Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 basiulka22tychy napisał(a):hihih Piotrus nie gniewaj sie :*:*:* Patka ja mysle ze to naped Jądrowy ;) ihihihih To se dziewczyny temat znalazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 a ja uciekam spac :):):) dobranoc :):):) słodkich snow wam zycze :):):) i zapraszam jutro do Safinki :):):) juz nie bede was straszym moimi fotkami :D:D:D wkleje Safinke hehe Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 My też już mówimy Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']My też już mówimy Dobranoc Wszystkim ;) ...:razz:a kolację zjadłeś ;) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a kolację zjadłeś ;) Zjadłem :p ... Pół na pół z Locersem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts