Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PIKA napisał(a): Tylko? :crazyeye::crazyeye: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 no no Piotrus :D tylko rekawiczki powiadasz:D :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a): A co dziś na obiad? :razz: Bo wiesz, my wybredni jesteśmy :razz: ... piotrek zrobie ci co cchesz, tylko musicie sobie przyjechac po obiadek do nas :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Witamy ponownie :cool3: ... Wszyscy pytają co z Locersem, a nikt się nie przejmuje tym że ja biedny nieszczęśliwy spać nie mogłem :roll: ... Loco oszamał coś sobie na dworze, efekt końcowy - rozwolnienie :shake: ... PIKA napisał(a):Tylko? :crazyeye::crazyeye: A po co mi więcej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):piotrek zrobie ci co cchesz, tylko musicie sobie przyjechac po obiadek do nas :lol: :lol: :lol: Żebym ja Cię kiedyś nie zaskoczył :razz: ;) ... Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witamy ponownie :cool3: ... Wszyscy pytają co z Locersem, a nikt się nie przejmuje tym że ja biedny nieszczęśliwy spać nie mogłem :roll: ... biedny Pietrek ale tak to jest jak si epieska ni epilnuje na dworku:shake: biedny Loco :shake: chyba za malo miu jesc dajesz:angryy: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 evaxon napisał(a):biedny Pietrek ale tak to jest jak si epieska ni epilnuje na dworku:shake: biedny Loco :shake: chyba za malo miu jesc dajesz:angryy: :evil_lol: Gnojek i tak dostaje żarełka ponad normę :angryy: ... Ale on wiecznie głodny, niedożywiony :angryy: ... Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Gnojek i tak dostaje żarełka ponad normę :angryy: ... Ale on wiecznie głodny, niedożywiony :angryy: ... :lol: nie nerwuj sie :lol: Tigra tez wiecznie glodna:shake: dlatego dzis kupilam jej kaganiec:lol: sadystka ze mnie:evil_lol: jutro 1 spacer w klatce na pyszczku:lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Żebym ja Cię kiedyś nie zaskoczył :razz: ;) ... zaskocz mnie wkoncuuuuuuuuuu :mad: ps.tylko uprzedz 10 minut przed przyjazdem zebym sie ogarnęła troche :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 evaxon napisał(a)::lol: nie nerwuj sie :lol: Tigra tez wiecznie glodna:shake: dlatego dzis kupilam jej kaganiec:lol: sadystka ze mnie:evil_lol: jutro 1 spacer w klatce na pyszczku:lol: :evil_lol: Loco ma kaganiec, ale potrafi go sobie z pyska ściągnąć :angryy: ... Jak chciałem kupić mniejszy to wszystkie okazywały się za małe :shake: ... madzia18sosnowiec napisał(a):zaskocz mnie wkoncuuuuuuuuuu :mad: ps.tylko uprzedz 10 minut przed przyjazdem zebym sie ogarnęła troche :lol: Pojawię się w najmniej spodziewanym momencie :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pojawię się w najmniej spodziewanym momencie :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... może lepiej nie :lol: :lol: :lol: w takich momentach nie wyglądam jak ja, co gorsza nawet sie nie zachowuje jak ja sama :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']zaskocz mnie wkoncuuuuuuuuuu :mad: ps.tylko uprzedz 10 minut przed przyjazdem zebym sie ogarnęła troche :lol: Madziu na zupke chinska 3 minuty starcza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu na zupke chinska 3 minuty starcza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha słyszałes piotrek?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Loco ma kaganiec, ale potrafi go sobie z pyska ściągnąć :angryy: ... Jak chciałem kupić mniejszy to wszystkie okazywały się za małe :shake: .. :lol: milych nocy zycze :lol: janaszczescie jak narazie nie mam klopotow tego typu z Tigra:cool3: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Heja :cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha słyszałes piotrek?:evil_lol: no co :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha słyszałes piotrek?:evil_lol: Słyszałem :angryy: ... Jakby Daga miała mnie karmić to bym z glodu padł :shake: ... Moniś napisał(a):Heja :cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: Cześć :p ... Idź zdjęcia oglądaj, a nie herezje przyszłaś mi tu rozsiewać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pietrek pogadaleś,:mad:a jakies zdjęcia to może masz? :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Słyszałem :angryy: ... Jakby Daga miała mnie karmić to bym z glodu padł :shake: ... nie jest tak zle mozna na tym przezyc kilka tygodni :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 PIKA napisał(a):Pietrek pogadaleś,:mad:a jakies zdjęcia to może masz? :mad: W sobotę będą, po wystawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teraz się baterie ładują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Piotrek , Harleyowi najlepiej pasował kaganiec na rotka :razz: a może Locers musiałby bardziej kaloryczną karmę dostać :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Słyszałem :angryy: ... Jakby Daga miała mnie karmić to bym z glodu padł :shake: ... ... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a): Cześć :p ... Idź zdjęcia oglądaj, a nie herezje przyszłaś mi tu rozsiewać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja? w porządku, więcej się nie pokażę :)) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Piotrek , Harleyowi najlepiej pasował kaganiec na rotka :razz: a może Locers musiałby bardziej kaloryczną karmę dostać :cool3: Loco ma kaganiec na Rotka, ale narazie jest jeszcze trochę za duży :roll: ... Z kufy ściąga go sobie do połowy, na głowie się trzyma ;) ... A z tą karmą masz rację, popytam weta :razz: ... [quote name='Daga_i_Oskar']:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No co? Szczerą prawdę napisałem ... Ja jestem stworzeniem mięsożernym :razz: ... Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Moniś napisał(a):Ja? w porządku, więcej się nie pokażę :)) Oj, tylko mi tu focha nie wal :evil_lol: ... Oczywiście żartowałem ;) ... Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oj, tylko mi tu focha nie wal :evil_lol: ... Oczywiście żartowałem ;) ... do tej pory to walnełam juz kilka :evil_lol: Quote
Recommended Posts