Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 dzien dobry :):):):) a u nas snieg pada ;(:(:(:(:( Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 PIKA napisał(a):cos nie tak :shake: Bo moj facio nie chcial wysterylizowac Saby :shake: Widać Twój facio należy do innego gatunku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry :) A u nas sloneczko... A u nas śnieg z deszczem :) Dzień Dobry :) Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :angryy:a u mnie snieg Doberek chłopaki :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 czesc chłopaki co tam u was?u nas tez sniezek, moze wpadniecie z locersem zjecie obiadek i odsniezycie to i owo :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Chlopaki :multi: Nie zamarzliście? :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 dziendoberek chłopaczki :) a u nas w nocy o 2 padal snieg a w dzien nie:eviltong: sucho i cieplo bylo :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='evaxon'] a u nas w nocy o 2 padal snieg a w dzien nie:eviltong: sucho i cieplo bylo :loveu: To tylko Ci pozazdrościc :roll: U nas jak zaczęło sypac koło 10 tak sypie do tej pory i końca nie widac, drogi juz sa przykryte białym, mokrym sniegiem, auta trzeba odsniezac, zima wróciła :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']To tylko Ci pozazdrościc :roll: U nas jak zaczęło sypac koło 10 tak sypie do tej pory i końca nie widac, drogi juz sa przykryte białym, mokrym sniegiem, auta trzeba odsniezac, zima wróciła :placz: :placz: jejj:roll: nie zazdroszcze .... u nas w centrumponoc ma nie padac tak intensywnie:roll: mam nadzieje ze wogole nie bedzie padac:shake: nie lam sie Daga snieg niedlugo zniknie:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='evaxon']jejj:roll: nie zazdroszcze .... u nas w centrumponoc ma nie padac tak intensywnie:roll: mam nadzieje ze wogole nie bedzie padac:shake: nie lam sie Daga snieg niedlugo zniknie:cool3: Ewa zajrzyj do nas i zobacz fotki - masakra ile śniegu jzu jest :crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ewa zajrzyj do nas i zobacz fotki - masakra ile śniegu jzu jest :crazyeye: bylam i si eprzestraszylam :-o brak slow :shake: i to juz kwiecien!!:angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='evaxon']bylam i si eprzestraszylam :-o brak slow :shake: i to juz kwiecien!!:angryy: nie zauwazyłam :oops: dlatego, ze do siebie jeszcze nie zaglądałam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']nie zauwazyłam :oops: dlatego, ze do siebie jeszcze nie zaglądałam :evil_lol: :evil_lol: ja tez zawsze siebie na koniec zostawiam :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Piotrek! Ty mi podpadasz! Czemu sie nie meldujesz regularnie na Dogo?!? Zaniedbujesz stesknione panie :nono: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Witamy Wszystkich :cool3: ... Wczoraj nie dalem rady dotrzeć na DGM :shake: ... Wróciłem do domu po 23, a do 3:30 rano latałem z Locersem na spacerki co 10 minut :angryy: ... No, a dziś odpoczywam :p ... [quote name='madzia18sosnowiec']moze wpadniecie z locersem zjecie obiadek i odsniezycie to i owo :cool3: :cool3: :cool3: A co dziś na obiad? :razz: Bo wiesz, my wybredni jesteśmy :razz: ... [quote name='PIKA']Nie zamarzliście? :diabloti: Nie, mieliśmy rękawiczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']Piotrek! Ty mi podpadasz! Czemu sie nie meldujesz regularnie na Dogo?!? Zaniedbujesz stesknione panie :nono: Obiecuję, już nie będę :shake: :roll: ... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Obiecuję, już nie będę no no my Cie przypilnujemy :):):):) Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wczoraj nie dalem rady dotrzeć na DGM :shake: ... Wróciłem do domu po 23, a do 3:30 rano latałem z Locersem na spacerki co 10 minut :angryy: ... uuu lalaaaa a co to chłopak pęcherz przeziebil???:roll: czy moze jakas panna w okolicy cieczke ma:lol: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witamy Wszystkich :cool3: ... Wczoraj nie dalem rady dotrzeć na DGM :shake: ... Wróciłem do domu po 23, a do 3:30 rano latałem z Locersem na spacerki co 10 minut :angryy: ... No, a dziś odpoczywam :p ... Obiecuję, już nie będę :shake: :roll: ...licze na to :mad: ;) a co do latania z psem... moze cierpi na te sama przypadlosc co Piak wczoraj? :lol: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Piotruś A co Locerskiemu, ze tak często na dworek chcial? :shake: Napisał(a) PIKA Nie zamarzliście? :diabloti: Nie, mieliśmy rękawiczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tylko? :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Piotruś A co Locerskiemu, ze tak często na dworek chcial? :shake: Tylko? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gorący chłopak Quote
Recommended Posts