Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']No tak, nie wytrzyma jak za słówka nie połapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:pbo lubi A ty już ładuj baterie na wystawkę :p i nie płakusiaj juz :cool3:bo nie ma złego co by na dobre nie wyszło:razz: / posłuchaj kobiety w pewnym wieku;) / Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, jakie my mamy podobne podejscie do tych spraw ;) kasiu my po prostu dbamy o naszego rodzynka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Piotruś :loveu: :razz: Miłego dnia życzymy i może na jakieś fotki ze spacerku się załapiemy ?? :cool3: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PIKA napisał(a)::niewiem: a jak to jest z sukami? :roll: :evil_lol: PIKA - z sukami jest tak: Włascicelka sterylizuje suke aby ta bardziej od niej atrakcyjna nie była a facet- właściciel też to robi bo....boi sie odpowiedzialnosci w razie ciaży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie Blondaski ;) Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Ciąg dalszy, dziś Was zamęczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Piotruś witaj! Cóż za piękny przykład miłości męsko-męskiej:lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czesc Piotrusiu :) chyba nie masz dzis przerwy obiadowej, bo nie zajrzales tu dzis jeszcze...:shake: czekamy wiec na wieczor... Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']brutal ;D:D:D:D To rozumiem, że do Piotrka skierowane jest :evil_lol: :lol:. [quote name='Alicjarydzewska']Witaj zgredziku :eviltong: Oh jak pieszczotliwie :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a):PIKA - z sukami jest tak: Włascicelka sterylizuje suke aby ta bardziej od niej atrakcyjna nie była a facet- właściciel też to robi bo....boi sie odpowiedzialnosci w razie ciaży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cos nie tak :shake: Bo moj facio nie chcial wysterylizowac Saby :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Witamy Wszystkich :multi: ... Na początek chciałem serdecznie podziękować - Daga, Magda, Ala, Kasiu, Pika dziękuję Wam za to że mnie teraz wspieracie i nie dajecie się załamać ;) ... Dziś fot też nie będzie :shake: ... Prawie cały dzień przesiedziałem w domu nadrabiając zaległości w papierkach :roll: ... Spacery z Locersem ograniczały się do obejścia bloku :roll: ... Dopiero teraz wieczorem poszliśmy się przejść gdzieś dalej, jednak bylo już za ciemno na zdjęcia :roll: ... [quote name='madzia18sosnowiec']a swoją drogą to ci obiad gajka zjadła kochany...:eviltong: I Ty na to pozwoliłaś? :mad: :mad: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']i nie płakusiaj juz :cool3:bo nie ma złego co by na dobre nie wyszło:razz: / posłuchaj kobiety w pewnym wieku;) / Rada "kobiety w pewnym wieku" wysłuchana i wprowadzona w życie :p ... [quote name='madzia18sosnowiec']kasiu my po prostu dbamy o naszego rodzynka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Coś słabo się starasz skoro dałaś Gajce mój obiad oszamać :mad: :mad: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']Witaj zgredziku :eviltong: Tak się zastanawiałem na początku o co chodzi ... Ale już się chyba domyślam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Teklunia napisał(a):nasz Piotrus kochany sie pokazal :) :multi: Tęskniłaś? :cool3: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tęskniłaś? :cool3:oczywiscie ze tesknilam... tylko niech Ci sie od tego w glowie nie przewroci ;) Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 evaxon napisał(a):łeeee Locersa nie bedzie to ide spac :lol: Ty to jednak jesteś wredna maupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):oczywiscie ze tesknilam... tylko niech Ci sie od tego w glowie nie przewroci ;) Bez obawy, jeszcze za wcześnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty to jednak jesteś wredna maupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... eeee tam zdaje ci sie:eviltong: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a): Coś słabo się starasz skoro dałaś Gajce mój obiad oszamać :mad: :mad: :evil_lol: ... staraj sie to cie jeszcze spieprzy :mad: ja po prostu jej dałam bo cie nie było i nie było i nie chciałam zebys zimne jadł :cool3: jakbys przyjechał to cos nowego bym ci upichciłaaaa :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jakbys przyjechał to cos nowego bym ci upichciłaaaa :eviltong: :eviltong: :eviltong: Trzymam za slowo, może już niedługo :cool3: :cool3: :cool3: ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Trzymam za slowo, może już niedługo :cool3: :cool3: :cool3: ... ohohohohohoh pozyjemy zobaczymy :cool3: dobranoc :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ohohohohohoh pozyjemy zobaczymy :cool3: dobranoc :buzi: tylko, zeby tego życia czasem nie brakło :evil_lol: DOBRANOC :buzi: Quote
Recommended Posts