Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']No tak, nie wytrzyma jak za słówka nie połapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:pbo lubi

A ty już ładuj baterie na wystawkę :p

i nie płakusiaj juz :cool3:bo nie ma złego co by na dobre nie wyszło:razz: / posłuchaj kobiety w pewnym wieku;) /

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
:niewiem:
a jak to jest z sukami? :roll: :evil_lol:

PIKA - z sukami jest tak: Włascicelka sterylizuje suke aby ta bardziej od niej atrakcyjna nie była a facet- właściciel też to robi bo....boi sie odpowiedzialnosci w razie ciaży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witajcie Blondaski ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Ciąg dalszy, dziś Was zamęczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Piotruś witaj!
Cóż za piękny przykład miłości męsko-męskiej:lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']brutal ;D:D:D:D

To rozumiem, że do Piotrka skierowane jest :evil_lol: :lol:.

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj zgredziku :eviltong:

Oh jak pieszczotliwie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
PIKA - z sukami jest tak: Włascicelka sterylizuje suke aby ta bardziej od niej atrakcyjna nie była a facet- właściciel też to robi bo....boi sie odpowiedzialnosci w razie ciaży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cos nie tak :shake:

Bo moj facio nie chcial wysterylizowac Saby :shake:

Posted

Witamy Wszystkich :multi: ...

Na początek chciałem serdecznie podziękować - Daga, Magda, Ala, Kasiu, Pika dziękuję Wam za to że mnie teraz wspieracie i nie dajecie się załamać ;) ...

Dziś fot też nie będzie :shake: ... Prawie cały dzień przesiedziałem w domu nadrabiając zaległości w papierkach :roll: ... Spacery z Locersem ograniczały się do obejścia bloku :roll: ... Dopiero teraz wieczorem poszliśmy się przejść gdzieś dalej, jednak bylo już za ciemno na zdjęcia :roll: ...

[quote name='madzia18sosnowiec']a swoją drogą to ci obiad gajka zjadła kochany...:eviltong:

I Ty na to pozwoliłaś? :mad: :mad: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']i nie płakusiaj juz :cool3:bo nie ma złego co by na dobre nie wyszło:razz: / posłuchaj kobiety w pewnym wieku;) /

Rada "kobiety w pewnym wieku" wysłuchana i wprowadzona w życie :p ...

[quote name='madzia18sosnowiec']kasiu my po prostu dbamy o naszego rodzynka :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Coś słabo się starasz skoro dałaś Gajce mój obiad oszamać :mad: :mad: :evil_lol: ...

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj zgredziku :eviltong:

Tak się zastanawiałem na początku o co chodzi ... Ale już się chyba domyślam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

evaxon napisał(a):
łeeee Locersa nie bedzie to ide spac :lol:

Ty to jednak jesteś wredna maupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Teklunia napisał(a):
oczywiscie ze tesknilam... tylko niech Ci sie od tego w glowie nie przewroci ;)

Bez obawy, jeszcze za wcześnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Coś słabo się starasz skoro dałaś Gajce mój obiad oszamać :mad: :mad: :evil_lol: ...

staraj sie to cie jeszcze spieprzy :mad: ja po prostu jej dałam bo cie nie było i nie było i nie chciałam zebys zimne jadł :cool3:
jakbys przyjechał to cos nowego bym ci upichciłaaaa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
jakbys przyjechał to cos nowego bym ci upichciłaaaa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Trzymam za slowo, może już niedługo :cool3: :cool3: :cool3: ...

Dobranoc Wszystkim ;) ...