madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pysia napisał(a):Bo widzisz....Jak właścicielem psa jest kobieta to stwierdza ze jak wykastruje to te 3 komorki nie beda sie tak szukac i pies bedzie mądrzejszy :) A jak właścicielem jest facet to nie kastruje bo boi sie ze pies bedzie miał wiecej rozumu ;) hahaha trafne spostrzezenie :] piotrusiu miłego dnia :buzi: Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :D:D:D:D dobre :) ale te fotki ulala jak to groznie wygladalo :) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Cimi'] A Ty nie zaglądasz :evil_lol: :evil_lol: ? . czasami :oops: :lol: Cześc Chłopaki :razz: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Cimi']Ojoj coś mi się wydaje, że Ewie myli się siusiak z jajkami :evil_lol:. eee tam Ewa nic nie pomylila:evil_lol: [quote name='Cimi']Widać co Ewa lubi :evil_lol: :evil_lol:. :oops: hej hej chłopcy :D Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a):hahjak ni ema:crazyeye: to co ja pomiedzy nozkami widzialam:lol: :evil_lol:to Patka nie widziala jojek i myslala ze to kolezanka:evil_lol: :niewiem: ale to Piotrek mowil, ze on jajek nie ma, znaczy pies nie ma, nie Piotrek :evil_lol: Pysia napisał(a):Bo widzisz....Jak właścicielem psa jest kobieta to stwierdza ze jak wykastruje to te 3 komorki nie beda sie tak szukac i pies bedzie mądrzejszy :smile: A jak właścicielem jest facet to nie kastruje bo boi sie ze pies bedzie miał wiecej rozumu ;-) a jak to jest z sukami? :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA']:niewiem: ale to Piotrek mowil, ze on jajek nie ma, znaczy pies nie ma, nie Piotrek :evil_lol: :lol: ale czy jestes pewna??:oops: :evil_lol: a bo piotrek to gapa i sie nie dopatrzyl :eviltong: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a)::lol: ale czy jestes pewna??:oops: :evil_lol: a bo piotrek to gapa i sie nie dopatrzyl :eviltong: :evil_lol: organoleptycznie nie sprawdzalam :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Witajcie :lol: ... Dwa sprostowanie muszę dać: Po 1. Hektor jajek nie ma, miał zapadnięte i mu wycięli :diabloti: ... Po 2. Z moimi jest wszystko OK :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Dziś fot nie będzie, baterie wczoraj padły i dopiero dziś je wrzuciłem pod ładowarkę :roll: ... Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 to co ja tam widzialam:hmmmm: aaa juz wiem to Locersowe kuleczki byly :evil_lol: łeee Pietrek ty tojak zwykle zdiec nie masz:eviltong: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witajcie :lol: ... Dziś fot nie będzie, baterie wczoraj padły i dopiero dziś je wrzuciłem pod ładowarkę :roll: ...:pa ja jak baterie padną to wkładam do ładowarki :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa ja jak baterie padną to wkładam do ładowarki :razz: No tak, nie wytrzyma jak za słówka nie połapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):. Po 2. Z moimi jest wszystko OK :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... i my mamy uwierzyc na slowo... :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):i my mamy uwierzyc na slowo... :roll: A co? Musisz sprawdzić żeby uwierzyć? :razz: A mówiła, że taka grzeczna jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):A co? Musisz sprawdzić żeby uwierzyć? :razz: A mówiła, że taka grzeczna jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...grzeczna jest, ale nie wierzy we wszystko co piszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Agga']Ktoś tu kogoś w pupcie chciał capnąć Agguś, Tobie to tylko jedno w głowie :cool3: ;) ... [quote name='Teklunia']grzeczna jest, ale nie wierzy we wszystko co piszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi nie wierzysz, mi? :roll: :-( :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pietrek w weekend w Nowym Dworze jest krajowka :razz: W sobote sa molosy :razz: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a): Mi nie wierzysz, mi? :roll: :-( :evil_lol:Tobie w szczegolnosci, bo juz raz mnie oszukales... Powiedziales ze bedziesz i Cie nie bylo :placz: a mi uraz pozostal... Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Pietrek w weekend w Nowym Dworze jest krajowka :razz: W sobote sa molosy :razz: Wiem, jadę :p ... Będziesz? :razz: Teklunia napisał(a):Tobie w szczegolnosci, bo juz raz mnie oszukales... Powiedziales ze bedziesz i Cie nie bylo :placz: a mi uraz pozostal... Ja Ci to wszystko Kasiu wynagrodzę :cool3: :lol: :lol: ... Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiem, jadę :p ... Będziesz? :razz: . Jasneeeeeeee Moje dozki będa :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Jasneeeeeeee Moje dozki będa :loveu: I moje Boksie :loveu: :loveu: :loveu: ... To się pewnie spotkamy ;) ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ja Ci to wszystko Kasiu wynagrodzę :cool3: :lol: :lol: ...czekam :cool3: Dobranoc, kochane chopaki :bye: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dwa sprostowanie muszę dać: Po 2. Z moimi jest wszystko OK :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... nie wierze poki nie zobacze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a swoją drogą to ci obiad gajka zjadła kochany...:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nie wierze poki nie zobacze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Magda, jakie my mamy podobne podejscie do tych spraw ;) Quote
Recommended Posts