Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Czego płaczesz? :razz: bo mam taki kaprys ... jak cos nie idzie po mojej myśli to płacze :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czego płaczesz? :razz: Piotrek, a ty czemu płaczesz w swoim banerku? :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Piotrek, a ty czemu płaczesz w swoim banerku? :razz: Witaj Małgosiu ... Długa historia, niezbyt przyjemna i za "świeża" jeszcze aby o niej rozmawiać :roll: ... Dzięki za odwiedzenie galerii Locersa ;) ... My już mówimy dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Małgosiu ... Długa historia, niezbyt przyjemna i za "świeża" jeszcze aby o niej rozmawiać :roll: ... Sorki Piotruś :oops: Nie chciałam być niedelikatna :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Sorki Piotruś :oops: Nie chciałam być niedelikatna :shake: Nic się nie stało ;) ... Każdemu się zdarzyć może ;) ... Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Chlopaki :p O Locersik mi mleczko do kawy niesie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No, Piotrek... Tak sie nie robi dziewczynom z Dogomanii :mad: Nie znika sie bez slowa i jakies smuteczki pokazuje i w ogole... Ciesz sie, ze jestes tu rodzynkiem, bo duzo Ci sie wybacza :lol: [quote name='PiotrekJ'] Loco ma talie osy :lol: Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Locersik:loveu: Piotrusiu witaj witaj :cool3: skoro was nie ma to śnijcie kolorowo łobuzy :loveu: Quote
Nugatowa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A jest Locersik:cool3: :multi: :multi: Tylko dziewuszki tyle na gadały :mad: :cool3: :mad: :cool3: Ze nie zauwazyłam :) Niczym, zając :lol: Najlepsze sąte zabiska:loveu: :cool3: ps: Oj tak nie bylo mnie tu ..ale kto tu by z mna tesknil :diabloti: Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Witaj Piotruś! Loco zrobił się bardziej masywny, czy mi się tylko zdaje? Quote
Basia&Safi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :D:D:D Loco na kazdym zdjeciu ma inna mine :):)) dlaczego loco chcial jesc betonowy plot :):):) Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 basiulka22tychy napisał(a): dlaczego loco chcial jesc betonowy plot :):):) Nie płot, ale te rotwailery co za nim są :evil_lol: Cześć chlopaki :multi: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 LOco coraz poteżniejszy :) Chłopak rosnie w szerz :multi: Super :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Witamy Wszystkich :lol: ... [quote name='PIKA']O Locersik mi mleczko do kawy niesie :evil_lol: Niósł, niósł ... Ale wypił po drodze :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']No, Piotrek... Tak sie nie robi dziewczynom z Dogomanii :mad: Nie znika sie bez slowa i jakies smuteczki pokazuje i w ogole... Ciesz sie, ze jestes tu rodzynkiem, bo duzo Ci sie wybacza :lol: Dzięki za względy :lol: ... Ale powód naprawdę miałem :lol: ... [quote name='an3czka']Witaj Piotruś! Loco zrobił się bardziej masywny, czy mi się tylko zdaje? [quote name='Pysia']LOco coraz poteżniejszy :) Chłopak rosnie w szerz :multi: Super :multi: Rzeczywiście ostatnio zaczął się rozrastać :lol: ... Zmieniliśmy trochę sposób karmienia, może właśnie dlatego są efekty ;) ... [quote name='basiulka22tychy']:D:D:D Loco na kazdym zdjeciu ma inna mine :):)) dlaczego loco chcial jesc betonowy plot :):):) [quote name='PIKA']Nie płot, ale te rotwailery co za nim są :evil_lol: Pika udzieliła Ci trafnej odpowiedzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czas na fotki :cool3: ... Na początek mała, drobna, śpiąca kuleczka :razz: ... Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Na początek mała, drobna, śpiąca kuleczka :razz: ... Ta mala kulka jest 'bardzo trafnym' określeniem w przypadku Loca :evil_lol: :evil_lol:. Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Rzeczywiście ostatnio zaczął się rozrastać :lol: ... Zmieniliśmy trochę sposób karmienia, może właśnie dlatego są efekty ;) ... A na jaki? :cool3: [quote name='PiotrekJ'] Na początek mała, drobna, śpiąca kuleczka :razz: ... Znam to :lol: Właśnie taką "małą, drobną, śpiącą kuleczkę" mam za plecami ;) Witaj! Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Cimi']Ta mala kulka jest 'bardzo trafnym' określeniem w przypadku Loca :evil_lol: :evil_lol:. Ależ oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teraz spacerek ;) ... Biegnę ... A gdzie? Oczywiście pod swój ulubiony płot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Witaj Małgosiu ;) ... [quote name='mmbbaj']A na jaki? :cool3: Więcej surowego mięsa :p ... [quote name='mmbbaj'] Znam to :lol: Właśnie taką "małą, drobną, śpiącą kuleczkę" mam za plecami ;) Witaj! Bo takie małe kuleczki wszędzie się wcisną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I jeszcze cztery fotki płotkowe ;) ... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Więcej surowego mięsa :p ... A wiesz, dawaliśmy Bajanowi surowe mięsko, ale on w pewnym momencie odmówił i nie chciał :cool3:, lubi gotowane jedzenie :p [quote name='PiotrekJ'] zdjęcie pt. "no, zrobiłem tu porządek!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grozny ten twoj Loco :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']A wiesz, dawaliśmy Bajanowi surowe mięsko, ale on w pewnym momencie odmówił i nie chciał :cool3:, lubi gotowane jedzenie :p Loco też niechętnie jadl surowe. W końcu zacząłem kupować mu chrząstki cielęce obrośnięte mięsem. No i problem się skończył :p ... Do tego Hill's, czasem gotowane i pies zaczął na wadze przybierać :p ... W piątek podczas wizyty u weta waga wskazywała 29,3 kg :lol: ... [quote name='mmbbaj'] grozny ten twoj Loco :razz: O tak, strach się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jest Hektor ;) ... A to już wspólna zabawa :lol: ... Kurcze, mam ponad 25 zdjęć z ich brykania. Nie wiem czy wszystkie wstawiać :shake: ... Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mmbbaj napisał(a):A wiesz, dawaliśmy Bajanowi surowe mięsko, ale on w pewnym momencie odmówił i nie chciał :cool3:, lubi gotowane jedzenie :p Ja tam karmię suchą od samego początku ani ja ani pies nie narzeka :lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Cimi']Ja tam karmię suchą od samego początku ani ja ani pies nie narzeka :lol:. Bo Ty leniwa jesteś i gotować Ci się nie chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobra, jeszcze ze cztery fotki i narazie starczy ;) ... Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): Kurcze, mam ponad 25 zdjęć z ich brykania. Nie wiem czy wszystkie wstawiać :shake: . :crazyeye: łapki Ci nie zmarzły :evil_lol: Dawaj wszystkie :razz: Quote
Recommended Posts