PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Cimi']No ba :lol:. Oh dziękuje za wyróżnienie :oops: :loveu:. Wiedziałem, że będziesz tęsknić :cool3: ... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Locersik pije ...łaciate No ba :p ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Locersik wrócił :multi: :multi: i śliczne latające uszka :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiedziałem, że będziesz tęsknić :cool3: ... Ciekawe skąd :cool3: :lol: ? Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Cimi']Ciekawe skąd :cool3: :lol: ? Przeczucie :cool3: ;) ... Czas na obszcekiwanie się pod płotem ;) ... Quote
Agga Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Coś mi się zdaje, że LOCO chciał przeskoczyć płot:crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Agga']Coś mi się zdaje, że LOCO chciał przeskoczyć płot:crazyeye: Bry wieczór Pani Moderator :lol: ... Lepiej żeby nie przeskakiwał, tam trzy Rotki biegają :roll: ... Dalej obszczekiwanko ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 może baterie się na spacerze znowu rozładowały :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Lepiej żeby nie przeskakiwał, tam trzy Rotki biegają :roll: ... A po co ma Pana, jak nie do obrony własnej :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']może baterie się na spacerze znowu rozładowały :evil_lol: Złośliwiec pospolity :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Cimi']A po co ma Pana, jak nie do obrony własnej :evil_lol: :evil_lol: ? A może raczej po co Panu pies obronny? ;) Ostatnie dwie ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu zaraz napiszę do Bursztynka smska :evil_lol: a tak w ogóle to mogłabyś się podzielić wiesz, a nie że wsyztsko zgarniesz dla siebie :eviltong: :lol: :cool3: chcesz samochód ci moge dac :eviltong: czesc chłopaki moje :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Złośliwiec pospolity :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja Ci am złosliwiec pospolity :mad: :mad: rozliczymy sie jeszcze - zobaczysz :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']chcesz samochód ci moge dac :eviltong: czesc chłopaki moje :buzi: a czyj samochód ?? Bursztynka :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']chcesz samochód ci moge dac :eviltong: czesc chłopaki moje :buzi: Cześć Madziula :cool3: ... Właśnie, daj jej samochód, Nas nie oddawaj :shake: ... [quote name='Daga_i_Oskar']Ja Ci am złosliwiec pospolity :mad: :mad: rozliczymy sie jeszcze - zobaczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a czyj samochód ?? Bursztynka :cool3: no raczej bo ja nawet nie wiem czy moj drugi piotrek ma fure :p zresztą ja kocham komunikacje miejską :loveu: [quote name='PiotrekJ']Właśnie, daj jej samochód, Nas nie oddawaj :shake: ... NIE ODDAM!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):NIE ODDAM!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jak tu jej nie kochać? :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no raczej bo ja nawet nie wiem czy moj drugi piotrek ma fure :p pewnie służbowego nie powierzyłby osobie początkującej która dopiero wyjeździła kilkadziesiąt godzin :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']I jak tu jej nie kochać? :cool3: :loveu: :loveu: jak go tu nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (tzw. TW towarzystawo wazeliniarzy:lol: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']pewnie służbowego nie powierzyłby osobie początkującej która dopiero wyjeździła kilkadziesiąt godzin :evil_lol: piotrus a mnie dasz dasz dasz :eviltong: jeszcze nikogo nie zabiłam, czasami tylko myli mi sie hamulec z gazem ale to niewazne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć chlopaki :cool3: :cool3: Ahh ja tu rzadko wpadam ale intensywnie :lol: :mad: :evil_lol: no Locersie ujawnij sie wreszcie!!!:cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):piotrus a mnie dasz dasz dasz :eviltong: Tobie zawsze Magdaleno, masz przywileje :cool3: ;) ... Nugatowa napisał(a):Cześć chlopaki :cool3: :cool3: Ahh ja tu rzadko wpadam ale intensywnie :lol: :mad: :evil_lol: no Locersie ujawnij sie wreszcie!!!:cool3: :cool3: Witaj Kingo ;) ... Coś dawno Cię nie było :mad: ... Foty Locersa są na poprzedniej stronie ;) ... Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Czego płaczesz? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tobie zawsze Magdaleno, masz przywileje :cool3: ;) ... hahahaha no wiedziałam wiedziałam, to jest ideał :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts