Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pika, wystraszyl sie na bank :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda da mu popalic ;) Nie dosc ze nie odwiedzil jej w Sosnowcu, to jeszcze teraz sie wymigal ;) Oj, wspolczuje chlopakowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Teklunia napisał(a):Pika, wystraszyl sie na bank :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda da mu popalic ;) Nie dosc ze nie odwiedzil jej w Sosnowcu, to jeszcze teraz sie wymigal ;) Oj, wspolczuje chlopakowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie nie nie, piotrus dzisiaj pomagał nam jak mógł jak sie dziewczyny zakreciły i pojechały na zachodni gdzie nie było pociagu do domu :cool3: piotruś :buzi: ps.co to za :( nad banerkiem? Quote
Basia&Safi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 no wlasnie co to za mina ??? nie pomelaly Ci sie nawiasiki ;P :)):): Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Czesc Piotrek... Co sie dzieje? Nie ma Cie juz dosc dlugo, a do tego te smutne buzki? Mam nadzieje ze nic zlego sie nie stalo... Trzymaj sie cieplutko :calus: Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 nooo chłopaki mowic szybko cioci Ewie co sie dzieje:mad: Piotruś no gdzie ty sie podziales:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hej hej hop hop! gdzie jestescie moje chłopaki?:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dziewczyny, Piotruś pewnie za jakiś czas do nas zajrzy ... ;) :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Witajcie ;) ... Przepraszam, że trzymałem Was w niepewności ... W moim życiu zaszła poważna zmiana, nie mam ochoty o niej mówić :shake: ... Przynajmniej narazie :roll: ... Teraz muszę już znikać, ale wieczorkiem lub jutro ponadrabiam zaległości w Waszych galeriach ;) ... Magda, cieszę się że chociaż tak mogłem pomóc ;) ... Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Oj Piotrusiu ...zasmuciłes mnie :shake: daj chociaż Locersika :razz: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witajcie ;) ... Przepraszam, że trzymałem Was w niepewności ... W moim życiu zaszła poważna zmiana, nie mam ochoty o niej mówić :shake: ... Przynajmniej narazie :roll: ... Matko, Piotrus... Przykro mi ze jestes smutny... Jestesmy z Toba, wiesz? :glaszcze: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witajcie ;) ... Przepraszam, że trzymałem Was w niepewności ... W moim życiu zaszła poważna zmiana, nie mam ochoty o niej mówić :shake: ... Przynajmniej narazie :roll: ... ale Piotruś ja Cie kocham, to sie nie martw, jakos przeżyjesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ale Piotruś ja Cie kocham, to sie nie martw, jakos przeżyjesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Madziu 2 Piotrków na raz Kochasz?? a co Bursztynek na to :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu 2 Piotrków na raz Kochasz?? a co Bursztynek na to :lol: :lol: ćććśśśś bo sie dowie hahahaha :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ćććśśśś bo sie dowie hahahaha :eviltong: Wy sie tu smiejecie, a Piotrek Magdy to naprawde jest zakochany po uszy! Dzwonil do niej pare razy, a smsy wysylal dokladnie co 10 min. tak sie boi zeby mu dziewczyna nie nawiala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a):Wy sie tu smiejecie, a Piotrek Magdy to naprawde jest zakochany po uszy! Dzwonil do niej pare razy, a smsy wysylal dokladnie co 10 min. tak sie boi zeby mu dziewczyna nie nawiala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahah niech sie martwi!! tyle jego :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Madziu zaraz napiszę do Bursztynka smska :evil_lol: a tak w ogóle to mogłabyś się podzielić wiesz, a nie że wsyztsko zgarniesz dla siebie :eviltong: :lol: :cool3: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A ja czekam i czekam na Was :cool3:. Miałeś być i dalej Ciebie nie ma :( :mad:. Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Witajcie ;) ... Już jestem :multi: ... Zaraz powstawiam Wam kilka fotek z dzisiejszego spaceru ;) ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już jestem :multi: ... No nareszcie :bigcool:. Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Cimi']No nareszcie :bigcool:. Tęskniłaś? :cool3: Agatko, Locers z mleczkiem specjalnie dla Ciebie ;) ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tęskniłaś? :cool3: No ba :lol:. PiotrekJ napisał(a):Agatko, Locers z mleczkiem specjalnie dla Ciebie ;) ... Oh dziękuje za wyróżnienie :oops: :loveu:. Quote
Recommended Posts