PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witamy Wszystkich ;) ... Ja tak tylko na chwilkę i uciekam z Locersem na spacer ;) ... [quote name='an3czka']Ale ma fafle...obfite:p Lepsze fafle niż doopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']Flirciarze z Was straszni... oj, straszni ;) Ale o co chodzi? :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Lepsze fafle niż doopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W sensie obfitości?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']W sensie obfitości?:evil_lol: Oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A tak po za tematem Piotrze to dziś szybko pojawiłeś się na DGM :evil_lol:. Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Oczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Basco też ma małą dupcię:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']Basco też ma małą dupcię:eviltong: a mowia ze to ja sie patrze na psie tyleczki:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']Basco też ma małą dupcię:eviltong: to co my mamy powiedzięć :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Moje drogie Panie, prosze w męskiej galerii o doopkach nie rozmawiać, nie wypada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A oto zdjęcia ze spacerku, przed chwilką zrobione :cool3: ... Bieeegnę ;) ... Baskera znalazłem ;) ... Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Piotrus one wygladaja jak by cie chcialy zjeść:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ale mu fajnie falelki lataja uuuuu a jakie zebicha :):):) u Was suchutko a tu pada i pada :(:( Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='evaxon']Piotrus one wygladaja jak by cie chcialy zjeść:evil_lol: Też czasami takie wrażenie odnoszę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='basiulka22tychy']ale mu fajnie falelki lataja uuuuu a jakie zebicha :):):) u Was suchutko a tu pada i pada :(:( Padało do południa, teraz już nie ;) ... Ale znów zaczyna się robić pochmurno :angryy: ... Ciąg dalszy ;) ... Oooo, masz patyczek :razz: ... Oddawaj :diabloti: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Qrcze ale macie fają pogodę :roll: a u nas tak paskudnie :roll: Buziak w nosecek Lockersa :loveu: Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Też czasami takie wrażenie odnoszę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... cos w tym musi byc:lol: zacznij dawac wieksze kosci Locersowi to moze cie nie zje:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Buziak w nosecek Lockersa :loveu: Obsmarkany był, ale się poświęciłem :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... No to jeszcze zabawa patyczkiem ;) ... Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Safi mowi ze tez sie chce z wami pobawic ale boi sie ze ja zdeptacie :( :D Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Patyczki to jest TO co Pręguski lubią najbardziej :p WITAJCIE CHŁOPAKI Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] to sie nazywa tyłeczek:cool3: :razz: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Obsmarkany był, ale się poświęciłem :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... trzeba było wytrzec dziecku nosecek jak się obsmarkało :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Safi mowi ze tez sie chce z wami pobawic ale boi sie ze ja zdeptacie :( :D I słusznie Basiu, i słusznie :shake: ... Zero delikatności w tych dwóch potworach :shake: ... [quote name='Alicjarydzewska']Patyczki to jest TO co Pręguski lubią najbardziej :p WITAJCIE CHŁOPAKI Witaj Alu :multi: ... [quote name='evaxon']to sie nazywa tyłeczek:cool3: :razz: :evil_lol: Nie Ewo, to się nazywa trójkąt bermudzki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar']trzeba było wytrzec dziecku nosecek jak się obsmarkało :evil_lol: No wytarłem przecież, w końcu całować kazałaś :evil_lol: ... Fuuuuuuuuuu :roll: ... Ostatnie dwa fotasy ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No wytarłem przecież, w końcu całować kazałaś :evil_lol: ... Fuuuuuuuuuu :roll: ... ja przecież tylko poprosiłam :roll: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 uciekam na basenik papap :):):) jak ktos chce zemna poplywac to Zapraszam do Tychow na ulice edukacji :D:D:D:D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']uciekam na basenik papap :):):) jak ktos chce zemna poplywac to Zapraszam do Tychow na ulice edukacji :D:D:D:D Basiulka ja bym sie chętnie wybrała, w październiku kupiłam kostium z nadzieją, ze będe chodziła na basen i nie byłam jeszcze ani razu :oops: ale w przyszłym tygoniu muszę siostrę wyciagnąc :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ja przecież tylko poprosiłam :roll: Ale obsmarkany był :roll: ... [quote name='basiulka22tychy']uciekam na basenik papap :):):) jak ktos chce zemna poplywac to Zapraszam do Tychow na ulice edukacji :D:D:D:D Mrówkę weź ze sobą, niech wreszcie ruszy tyłek z domu :razz: ... Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześc Piotrek A co tak malo fot ? :mad: Tez Ci rączki marzly? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 i co Piotrze? spotykamy sie jutro w trojeczke? :cool3: Quote
Recommended Posts