Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Jeśli mamy być dokładni to To zdjęcie jest troszkę ciemne :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']Jeśli mamy być dokładni to To zdjęcie jest troszkę ciemne :evil_lol: :evil_lol:. Uwierz, że to tak celowo ... Sprawdzałem jak zdjęcia bez lamy wyjdą ;) ... No i ostatnie dwie sztuki ;) ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Uwierz, że to tak celowo ... Sprawdzałem jak zdjęcia bez lamy wyjdą ;) ... hahaha jasne ni eściemniaj tu :evil_lol: :eviltong: Locuś co taka mala kostka :shake: Piotrze no wiesz co takich malych to nawet Tigra nie ma :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 evaxon napisał(a):Locuś co taka mala kostka :shake: Pół godziny wcześniej była większa :diabloti: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Uwierz, że to tak celowo ... Sprawdzałem jak zdjęcia bez lamy wyjdą ;) ... Winny się tylko tłumaczy :evil_lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pół godziny wcześniej była większa :diabloti: ... haha Tigry kosteczki starczaja na znacznie dluzej niz pol godziny:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześc Piotruś, już się ciesze, że może uda mi się poznać Lokusia i wygłaskać go na żywo :multi: :razz: słodziaszek z niego przekofany i widzę, że zdjęcia wychodzą Ci z dnia na dzień lepsze, super :klacz: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mina , a u mnie fotki fajne i nie za ciemne ;) Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Piotruś, już się ciesze, że może uda mi się poznać Lokusia i wygłaskać go na żywo :multi: :razz: Cześć Daguś :lol: ... Widzę że Locersowi przyjemności się szykują :razz: ... A o mnie to zapomniałaś :-( ... Dobra, my spadamy na spacerek ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Daguś :lol: ... Widzę że Locersowi przyjemności się szykują :razz: ... A o mnie to zapomniałaś :-( ... Dobra, my spadamy na spacerek ;) ... no przecież wiesz, że .... :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mina , a u mnie fotki fajne i nie za ciemne ;) Bo Ty masz Alu monitor w porządku, nie to co inni ;) ... Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no przecież wiesz, że .... :razz: :razz: Że co? :razz: :razz: :razz: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Daguś :lol: ... Widzę że Locersowi przyjemności się szykują :razz: ... A o mnie to zapomniałaś :-( ... Dobra, my spadamy na spacerek ;) ...JUSTYNA !!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Że co? :razz: :razz: :razz: no domyśl się :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no domyśl się :razz: :razz: Eee tam, same półsłówka :roll: ... Brak konkretów :roll: ... Idziemy na spacer :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Eee tam, same półsłówka :roll: ... Brak konkretów :roll: ... ... no przeciez jakas gra wstepna musi byc, co Ty byś chciał tak wsyztsko od razu :eviltong: Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Takie byle jakie domowe robione gdzieś trzy dni temu ;-) ... a co on taki smutny? :shake: jeszcze to glebienie przezywa? :evil_lol: Niezly awatarek :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no przeciez jakas gra wstepna musi byc, co Ty byś chciał tak wsyztsko od razu :eviltong: A na co mam czekać? :razz: ;) [quote name='PIKA']a co on taki smutny? :shake: jeszcze to glebienie przezywa? :evil_lol: Jak byś zgadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Fota była robiona po "zabawie" z Sabą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a): Jak byś zgadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Fota była robiona po "zabawie" z Sabą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: now idzisz, jakiego masz grzecznego piesia :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 PIKA napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: now idzisz, jakiego masz grzecznego piesia :evil_lol::evil_lol: Będę musiał od Ciebie Sabe pożyczać ;) ... Dooobranoc Wszystkim ;) ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dooobranoc Wszystkim ;) ... juzzz??spac idziecie??łeeeeeeee kolorowych senków :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Dooobranoc Wszystkim ;) ... Dobranoc Piotruś :buzi: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Obiecałem foteczki i oto są. Takie byle jakie domowe robione gdzieś trzy dni temu ;) ... Ale ma fafle...obfite:p Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry chłopcy moi mili :) Flirciarze z Was straszni... oj, straszni ;) Quote
Recommended Posts