Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi: ...

Pysia napisał(a):
Alu...dodaj ze Rybnik to jednak Ślask bo on jeszcze napisze ze Zagłebie....:angryy: On nie zna geografii Polski :mad:

Ależ Ty wredna jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Co za różnica, dla mnie Zagłębie to Śląsk ;) ...

Cimi napisał(a):
Jedyna ja porządna i nie marudziłam, żeś mi wcześniej nie powiedział, że Gliwicach będziesz :evil_lol:.

Grzeczna dziewczynka :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

[quote name='Pysia']Alu...dodaj ze Rybnik to jednak Ślask bo on jeszcze napisze ze Zagłebie....:angryy: On nie zna geografii Polski :mad:;)trzeba będzie , bo podobno są jeszcze 2 Rybniki w Polsce tylko to ponoć totalne wioseczki :p

WITAJCIE CHŁOPAKI :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)trzeba będzie , bo podobno są jeszcze 2 Rybniki w Polsce tylko to ponoć totalne wioseczki :p

WITAJCIE CHŁOPAKI :multi:

Witaj Alu ;) ...

Co to za różnica Śląsk czy Zagłębie? Dla przeciętneo człowieka chociażby z Warszawy Zagłębie to też Śląsk ;) ...

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc chłopaki :cool3: :cool3: :cool3:
Cześć Magdaleno :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ewo, całkowity brak kultury :shake: ...
hmmmm jak too..:roll: aaaachaaaa ktos tu zazdrosci Locersowi:eviltong: a co ja chcialam zeby mi zaszczekal na przywitanie :cool3: zazwyczaj to z toba sie witaja wszyscy a biedny Locersik:-( ?? teraz mial swoje 5 minut:lol:

witaj Pietrek:loveu: :cool3: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Co to za różnica Śląsk czy Zagłębie? Dla przeciętneo człowieka chociażby z Warszawy Zagłębie to też Śląsk ;) ...

Patrz no, ale ja niedawno(no jakiś czas temu) się dowiedziłam, że się dzieli na Sląsk i Zagłębie mimo, iż mieszkam na Śląsku :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
Patrz no, ale ja niedawno(no jakiś czas temu) się dowiedziłam, że się dzieli na Sląsk i Zagłębie mimo, iż mieszkam na Śląsku :lol:.

Hahaha ... Wreszcie ktoś mnie zrozumiał :multi: :multi: :multi: ...

Posted

Witamy Wszystkich potencjalnie odwiedzających :lol: ...

Mamy dziś prawdziwie wiosenną pogodę :multi: :multi: :multi: ...
Postaram się (o ile czas mi na to pozwoli :roll:) pocykać nowe fotki ;) ...

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
Czesc Piotrus dziekujemy ze nas Wkoncu !!! :D:D:D odwiedziles :) mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladac wszyscy sa tam mile widziani :):)
ps. pozdrowionka od mroweczki :)

Ja się tak wybierałem i wybieralem i dotrzeć nie mogłem :roll: ... Ale w końcu mi się udało :cool3: ...
Podziękuj Mrówiastej i też ją pozdrów :cool3: ... Aha, i powiedz żeby na DGM wpadła bo inaczej będą baty :mad: ;) ...

Ja narazie uciekam, do zobaczenia później ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja się tak wybierałem i wybieralem i dotrzeć nie mogłem :roll: ... Ale w końcu mi się udało :cool3: ...
Podziękuj Mrówiastej i też ją pozdrów :cool3: ... Aha, i powiedz żeby na DGM wpadła bo inaczej będą baty :mad: ;) ...

Ja narazie uciekam, do zobaczenia później ;) ...

No i znowu powiało wiatrem....

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mamy dziś prawdziwie wiosenną pogodę :multi: :multi: :multi: ...
Postaram się (o ile czas mi na to pozwoli :roll:) pocykać nowe fotki ;) ...

My też mamy wiosnę i ciepełko, ale tylko do południa jest słoneczko, a później pada a dziś to leje.

Piotrze jestem pełna powdziwu, nowa nazwa topicu i avatar :evil_lol:.

Posted

[quote name='Pysia']No i znowu powiało wiatrem....

Pracować czasem trzeba :roll: ...

[quote name='Cimi']Piotrze jestem pełna powdziwu, nowa nazwa topicu i avatar :evil_lol:.
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Piotrze cóż za przemiana ;)

W końcu wiosna przyszła, czas na zmiany :p ...

Obiecałem foteczki i oto są. Takie byle jakie domowe robione gdzieś trzy dni temu ;) ...

Posted

[quote name='evaxon']no jesli mowa o zmianach to zmien swoje upodobania wlepiania 2 fotek:roll: myslisz ze ta marna ilosc nas zadowoli??:roll: Pietrek nooo ....

Lepsze dwie dobrej jakości niż większa ilość rozmazanych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

No to jeszcze dwie ;) ...