madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dobranoc moje najukochansze chłopaki :loveu: zyczymy milusinskiego tygodnia :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Witajcie :multi: ... Pysia napisał(a):Alu...dodaj ze Rybnik to jednak Ślask bo on jeszcze napisze ze Zagłebie....:angryy: On nie zna geografii Polski :mad: Ależ Ty wredna jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Co za różnica, dla mnie Zagłębie to Śląsk ;) ... Cimi napisał(a):Jedyna ja porządna i nie marudziłam, żeś mi wcześniej nie powiedział, że Gliwicach będziesz :evil_lol:. Grzeczna dziewczynka :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Pysia']Alu...dodaj ze Rybnik to jednak Ślask bo on jeszcze napisze ze Zagłebie....:angryy: On nie zna geografii Polski :mad:;)trzeba będzie , bo podobno są jeszcze 2 Rybniki w Polsce tylko to ponoć totalne wioseczki :p WITAJCIE CHŁOPAKI :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 czesc chłopaki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)trzeba będzie , bo podobno są jeszcze 2 Rybniki w Polsce tylko to ponoć totalne wioseczki :p WITAJCIE CHŁOPAKI :multi: Witaj Alu ;) ... Co to za różnica Śląsk czy Zagłębie? Dla przeciętneo człowieka chociażby z Warszawy Zagłębie to też Śląsk ;) ... [quote name='madzia18sosnowiec']czesc chłopaki :cool3: :cool3: :cool3: Cześć Magdaleno :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 evaxon napisał(a):czesc Loco :p Ewo, całkowity brak kultury :shake: ... Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ewo, całkowity brak kultury :shake: ... hmmmm jak too..:roll: aaaachaaaa ktos tu zazdrosci Locersowi:eviltong: a co ja chcialam zeby mi zaszczekal na przywitanie :cool3: zazwyczaj to z toba sie witaja wszyscy a biedny Locersik:-( ?? teraz mial swoje 5 minut:lol: witaj Pietrek:loveu: :cool3: :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Co to za różnica Śląsk czy Zagłębie? Dla przeciętneo człowieka chociażby z Warszawy Zagłębie to też Śląsk ;) ... Patrz no, ale ja niedawno(no jakiś czas temu) się dowiedziłam, że się dzieli na Sląsk i Zagłębie mimo, iż mieszkam na Śląsku :lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Cimi napisał(a):Patrz no, ale ja niedawno(no jakiś czas temu) się dowiedziłam, że się dzieli na Sląsk i Zagłębie mimo, iż mieszkam na Śląsku :lol:. Hahaha ... Wreszcie ktoś mnie zrozumiał :multi: :multi: :multi: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dobrywieczór Piotruś i Lokusiu i od razu Dobrej Nocki życzymy :buzi: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Witamy Wszystkich potencjalnie odwiedzających :lol: ... Mamy dziś prawdziwie wiosenną pogodę :multi: :multi: :multi: ... Postaram się (o ile czas mi na to pozwoli :roll:) pocykać nowe fotki ;) ... Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Piotrek Czekamy na te wiosenne fotki :razz: Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Czesc Piotrus dziekujemy ze nas Wkoncu !!! :D:D:D odwiedziles :) mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladac wszyscy sa tam mile widziani :):) ps. pozdrowionka od mroweczki :) Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Czesc Piotrus dziekujemy ze nas Wkoncu !!! :D:D:D odwiedziles :) mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladac wszyscy sa tam mile widziani :):) ps. pozdrowionka od mroweczki :) Ja się tak wybierałem i wybieralem i dotrzeć nie mogłem :roll: ... Ale w końcu mi się udało :cool3: ... Podziękuj Mrówiastej i też ją pozdrów :cool3: ... Aha, i powiedz żeby na DGM wpadła bo inaczej będą baty :mad: ;) ... Ja narazie uciekam, do zobaczenia później ;) ... Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja się tak wybierałem i wybieralem i dotrzeć nie mogłem :roll: ... Ale w końcu mi się udało :cool3: ... Podziękuj Mrówiastej i też ją pozdrów :cool3: ... Aha, i powiedz żeby na DGM wpadła bo inaczej będą baty :mad: ;) ... Ja narazie uciekam, do zobaczenia później ;) ... No i znowu powiało wiatrem.... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mamy dziś prawdziwie wiosenną pogodę :multi: :multi: :multi: ... Postaram się (o ile czas mi na to pozwoli :roll:) pocykać nowe fotki ;) ... My też mamy wiosnę i ciepełko, ale tylko do południa jest słoneczko, a później pada a dziś to leje. Piotrze jestem pełna powdziwu, nowa nazwa topicu i avatar :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']No i znowu powiało wiatrem.... Pracować czasem trzeba :roll: ... [quote name='Cimi']Piotrze jestem pełna powdziwu, nowa nazwa topicu i avatar :evil_lol:. [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Piotrze cóż za przemiana ;) W końcu wiosna przyszła, czas na zmiany :p ... Obiecałem foteczki i oto są. Takie byle jakie domowe robione gdzieś trzy dni temu ;) ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 no jesli mowa o zmianach to zmien swoje upodobania wlepiania 2 fotek:roll: myslisz ze ta marna ilosc nas zadowoli??:roll: Pietrek nooo .... Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Locus jakis taki zdziwiony chyba sie nie przygotowal do sesji ;) ihihih :):) Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='evaxon']no jesli mowa o zmianach to zmien swoje upodobania wlepiania 2 fotek:roll: myslisz ze ta marna ilosc nas zadowoli??:roll: Pietrek nooo .... Lepsze dwie dobrej jakości niż większa ilość rozmazanych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to jeszcze dwie ;) ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Lepsze dwie dobrej jakości niż większa ilość rozmazanych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... pchiiii:obrazic: Quote
Recommended Posts