00000 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Zbadać krew. Tak na wszelki wypadek. Wiele nie kosztuje. A poza tym nie panikować. Czasami psy tak mają. Wilki na wolności nie jedzą regularnie jak w zegraku :wink: A może Loco najadł się jakichś pyszności typu mydło lub szczoteczka do zębów (mój tak potrafił) i mu normalne jedzenie nie wchodzi... 8) Zobacz też kiedy był odrobaczany. Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Pagaj napisał(a):Zbadać krew. Tak na wszelki wypadek. Wiele nie kosztuje. Zobacz też kiedy był odrobaczany. Krew, no tak ... Nie pomyślalem :-? ... Co do odrobaczenia -to jeszcze szczeniol, były trzy w ostatnich 2 miesiącach ... Quote
Cimi Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Słuchaj, a może porpostu nie smakuje mu karma ? Moja Fiona jak widziała, ze jej daje znów tę samą, która jej nie smakowała to potrafiła dwa dni nie jeść. Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 On z karm toleruje tylko Hills'a ... I tak dostawal go tylko raz dziennie ponieważ zawsze wolał gotowane :-? ... Teraz nawet gotowanego nie chce jeść ... Bez wizyty u weta raczej się nie obejdzie :-? ... Quote
00000 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wiesz ja o tej krwi, bo Pagaj jest chory nieuleczalnie i my nigdy mu krwi nie badaliśmy, a właściwie gdybyśmy to robili przynajmniej raz na pół roku, na rok, to wcześniej byśmy wiedzieli o chorobie i wcześniej wdrożyli leczenie. Nie kosztuje to majątku a może nas uspokoić, że wszystko jest ok. Pozdrawiamy i niech Loco wraca do apetytu! :D Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Piotrek , ja po moich przykrych doświadczeniach z Harleyem / boxik/ teraz Ozzyemu też już krew badam 2 raz . Trzymam kciuki za pręguska :wink: Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Piotrek , ja po moich przykrych doświadczeniach z Harleyem / boxik/ teraz Ozzyemu też już krew badam 2 raz . Trzymam kciuki za pręguska :wink: Dzięki Alu, wierzę że wszystko się unormuje ... Po godzinnym spacerku Loco zjadl całą michę i oglądał się czy jeszcze coś dostanie :) ... Wydaje mi się, że to przez brak ruchu taki niejadek się zrobił. Krew tak czy inaczej przebadamy w pszyszłym tygodniu, dla bezpieczeństwa :wink: ... Quote
olekg89 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 wklej fote swojej prawie żony :lol: :lol: Wogole to czemu cie dzis nie było :( ???? Quote
PiotrekJ Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 No proszę, jak się za mną stęsknili :P ... Musiałem wyjechać w sprawach rodzinnych, no ale już wróciłem :wink: ... Później przejdę się z Loco na dłuższy spacer to porobie fotki :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Nareszcie :-? No już dobrze, obiecuję że więcej nie wyjadę bez pozwolenia :roll: :lol: ... Quote
olekg89 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 No musisz sie nas pytac o zgode ;p :lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 olekg18 napisał(a):No musisz sie nas pytac o zgode ;p :lol:Olek , święta racja 8) A fotki gdzie? Quote
Cimi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 olekg18 napisał(a):wklej fote swojej prawie żony :lol: :lol: Olek.. a po Ci to wiedzieć ;)? :niewiem: Quote
PiotrekJ Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):olekg18 napisał(a):No musisz sie nas pytac o zgode ;p :lol:Olek , święta racja 8) A fotki gdzie? Nie ma fotek :( ... Na dworze zimno, śnieg z deszczem pada i Loco wyjść nie chce :-? ... Jutro coś wrzucę :wink: ... Cimi napisał(a):olekg18 napisał(a):wklej fote swojej prawie żony :lol: :lol: Olek.. a po Ci to wiedzieć ;)? :niewiem: No właśnie, po co? :hmmmm: :evil: Quote
Cimi Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 olekg18 napisał(a):Z ciekawośći :lol: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :evil: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Zgodnie z obietnicą wrzucam kilka fotek ze spaceru. Proszę o nie marudzenie na jakość zdjęć ;-) ... Zabawa z Maxem ;-) ... Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Co za agresywny bokser :haha: ;) fotki super ale sie wyszalały !!! Quote
PiotrekJ Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A to zmęczony Loco po spacerku :-D ... Quote
Recommended Posts