agabass Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 nareszczie fotosony super sprawa taka majowa wyprawa ;) Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):a mnie chodzilo po glowie wypuszczenie sie tam na foty :cool3: Podjechaliśmy sobie tramwajem do mostu Gdańskiego i szliśmy w stroną mostu Grota Roweckiego. Na początku było mnóstwo ludzi, jednak im dalej tym coraz bardziej pusto ;) ... Dla takiego specjalisty od fot jak Ty to miejsce idealne ;) ... Cześć Dagulka :cool3: ... Jutro będę trzymał kciuki ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witajcie, wróciliśmy :cool3: i ... narazie nigdzie się nie wybieramy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Mróweczko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: własnym oczom nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Co Ty na Dogo robisz? :razz: Dzisiejszy spacer ;) ... piotrus ale macie fajne tereny do latania, ale to chyba nie w wawie, co?:lol: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):piotrus ale macie fajne tereny do latania, ale to chyba nie w wawie, co?:lol: W Warszawie, a myślałaś że gdzie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):W Warszawie, a myślałaś że gdzie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: myślałam że gdzies u nas NA ZAGŁĘBIU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. piotrus ty bedziesz na zlocie dgm?:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):myślałam że gdzies u nas NA ZAGŁĘBIU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. piotrus ty bedziesz na zlocie dgm?:eviltong: Nie wiem jeszcze ... Zależy czy dostanę urlop w tym czasie, ale raczej tak ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie wiem jeszcze ... Zależy czy dostanę urlop w tym czasie, ale raczej tak ;) ... to wtedy cie dopadne :eviltong: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi::multi::multi:Hey chłopaki :pale superanckie foteczki :multi::multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']to wtedy cie dopadne :eviltong: Dobra, będę czekał :cool3: :cool3: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hey chłopaki :pale superanckie foteczki :multi::multi::multi: Witaj Alu ;) ... Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 noooo masz szczesie napisalam wiecej niz czesc dziewczyny :D:D:D:D a locersik robi niezle miny ja biega :D:D:D sie usmialam hehe Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc chlopcy :) sliczne foteczki porobiliscie! calkiem jak nad jakas plaza romantyczna, a nie nasza brudna rzeczka :lol: [quote name='PiotrekJ'] pieknosci Ty moje :loveu::loveu: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Teklunia napisał(a):czesc chlopcy :) sliczne foteczki porobiliscie! calkiem jak nad jakas plaza romantyczna, a nie nasza brudna rzeczka :lol: Cześć Kasiu :lol: ... Wisła jak widzisz zmienia swe oblicze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moj pycholek kochany :loveu: Piotrek zdjęcia przyrodzie robisz :-o. Nie mogę :rotfl: :rotfl:. hahah widze nie tylko ja zaskoczona :evil_lol: Dogo zmienia ludzi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... az sie boje co to bedzie dalej... :diabloti: Babci od kilku miesięcy nie widział to już zapomniał jak wygląda :eviltong: ... Moj drogi, takich osob sie nie zapomina... :razz: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobra, będę czekał :cool3: :cool3: :evil_lol: ... hahaha ale ci doope spiore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie wiem jeszcze ... Zależy czy dostanę urlop w tym czasie, ale raczej tak ;) ... To ja tez sie postaram byc i wtedy odszczekasz ta " wredną babe" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo odpiszczysz cieniutkim głosikiem :eviltong: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Teraz troszkę przyrody ;-) ... Tobie też sie udzielilo ? :evil_lol: Znów przyroda ;-) ... A ten most to naturalny wytwór tej.. no... przyrody? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Witajcie :multi: ... madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha ale ci doope spiore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już się nie mogę doczekać :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Pysia napisał(a):To ja tez sie postaram byc i wtedy odszczekasz ta " wredną babe" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo odpiszczysz cieniutkim głosikiem :eviltong: Ehhh Pysiu, Pysiu ... Marzenia są piękne :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... PIKA napisał(a):Tobie też sie udzielilo ? :evil_lol: A daj spokój :shake: ... To się nazywa negatywny wpływ Dogomanii na psychikę mężczyzny :roll: :diabloti: ... PIKA napisał(a): A ten most to naturalny wytwór tej.. no... przyrody? :evil_lol: Nie, to wytwór post socjalistyczny :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:gdzie zaproszenie :cool3: Hahaha dostarczymy osobiście? :cool3: ;) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Hahaha dostarczymy osobiście? :cool3: ;):pno to rozumię , tylko trzeba było napisać , a nie starą babę narażać na czekanie na listonosza :mad: Quote
PiotrekJ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno to rozumię , tylko trzeba było napisać , a nie starą babę narażać na czekanie na listonosza :mad: A ja myślałem, że Ty "w pewnym wieku" jestes:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']A ja myślałem, że Ty "w pewnym wieku" jestes:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ...:cool1:a co ja tam będe owijać w bawełnę , młodzieży i tak swoje wie :eviltong: Quote
Cimi Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):To się nazywa negatywny wpływ Dogomanii na psychikę mężczyzny :roll: :diabloti: ... Ta, tak napewno :diabloti: :evil_lol:. Quote
Recommended Posts