e.v.a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Locers zapraszamy na torcika :D twoja dama ma juz pół roczku :D a ciebie Pietrek na kielicha:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witaj "mężu" :razz: :razz: A gdzie was tak wcielo?? Zebym z 5 stronki moich mężczyzn wyciagała :mad: :mad: zaniedbujecie dogo :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj "mężu" :razz: :razz: A gdzie was tak wcielo?? Zebym z 5 stronki moich mężczyzn wyciagała :mad: :mad: zaniedbujecie dogo :eviltong: piotrek laptopem handluje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pietrek jak przygotowania sie do slubu :D :D dzis u nas beda foteczki :D :D Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No ladnie ladnei widze nic sie nie zmieniilo ! Przez tyle stron musialam przebrnac zeby foteczki zobaczyc :shake: :evil_lol: :evil_lol: obijamy sie obijamy ;) :evil_lol: O jejuu czy to to jest moj wnuczek?! Ale kawal chlopa sie z niego zrobil!! :crazyeye: fiuu fiuuu :loveu: sliczny prwie jak babcia :evil_lol: :lol: Buziaaaki dla mojego macho Locersika!! :iloveyou: :loveu: i prosze o wiecej foteczek Piotrze:mad: ;) Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Witajcie, wróciliśmy :cool3: i ... narazie nigdzie się nie wybieramy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Mróweczko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: własnym oczom nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Co Ty na Dogo robisz? :razz: Dzisiejszy spacer ;) ... Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 hej hej Pietrek :cool3: doszly do ciebie wiesci ze sa obiecane foteczki Tigry :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon']hej hej Pietrek :cool3: doszly do ciebie wiesci ze sa obiecane foteczki Tigry :evil_lol: Ja już po ślubie więc :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Teraz troszkę przyrody ;) ... Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Mróweczko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: własnym oczom nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Co Ty na Dogo robisz? :razz: bardzo smieszne Piotrze bardzo smieszne :roll: :lol: Czyzby wnuczek tak do babci swojej lecial? :multi: ahhh kochany Locersiku!! :iloveyou: Jaki wariat :multi: Teraz troszkę przyrody ;-) ... No prosze :crazyeye: kto by pomyslal... :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='mrowka']bardzo smieszne Piotrze bardzo smieszne :roll: :lol: Właśnie wcale nie jest śmieszne :shake: ... [quote name='mrowka'] Czyzby wnuczek tak do babci swojej lecial? :multi: ahhh kochany Locersiku!! :iloveyou: Jaki wariat :multi: Babci od kilku miesięcy nie widział to już zapomniał jak wygląda :eviltong: ... [quote name='mrowka'] No prosze :crazyeye: kto by pomyslal... :evil_lol: Dogo zmienia ludzi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Loco z piłką ;) ... Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ło boziu jaki Locers juz duuzy :evil_lol: achhh a pomyslec ze to moja mele g**** nie chce rosnac :mad: :cool3: no a kaczuski mmmmiodzio :evil_lol: tylko to chyba pedaly :roll: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon']ło boziu jaki Locers juz duuzy :evil_lol: achhh a pomyslec ze to moja mele g**** nie chce rosnac :mad: :cool3: Jeszcze zacznie ;) ... [quote name='evaxon'] no a kaczuski mmmmiodzio :evil_lol: tylko to chyba pedaly :roll: Wiesz że też tak pomyślałem :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Znów przyroda ;) ... Quote
Cimi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Piotrek zdjęcia przyrodzie robisz :o. Nie mogę :rotfl: :rotfl:. Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Cimi']Piotrek zdjęcia przyrodzie robisz :o. Nie mogę :rotfl: :rotfl:. Tak mnie dziś coś naszło :roll: ... Znów Locers ;) ... Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cimi napisał(a):Piotrek zdjęcia przyrodzie robisz :o. Nie mogę :rotfl: :rotfl:. Piotrkowi kaczuszki w głowie :evil_lol: dał bys jeszcze Locersa :iloveyou:tak dawno go nie widzialam :cool3: a i okolica sliczna do focenia spacerowek :multi: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 qrcze czy byliscie dzis nad nasz krolowa rzek :cool1: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon']Pietrek jakie to romantyczne :iloveyou: :roflt::roflt::roflt: Na koniec Locersik :p ... Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):qrcze czy byliscie dzis nad nasz krolowa rzek :cool1: Ale Ty spostrzegawcza jesteś :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']:roflt::roflt::roflt: Na koniec Locersik :p ... hmmm ile szczególow mamy sie dopatrywac pomiedzy tymi 2 fotkami :evil_lol: ?? Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):hmmm ile szczególow mamy sie dopatrywac pomiedzy tymi 2 fotkami :evil_lol: ?? Jednego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ostatnie takie, obiecuję :roll: ... Cześc Chłopaki :loveu: Cudne foteczki, ale te spodobały mi sie wyjątkowo, tak jakoś miło i przyjemnie sie zrobiło i chciałoby sie tam byc :loveu: :loveu: Mój Słodziak wygłaskaj Locersika ode mnie :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale Ty spostrzegawcza jesteś :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... a mnie chodzilo po glowie wypuszczenie sie tam na foty :cool3: Quote
Recommended Posts