madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 czesc chłopaki :buzi: ale masz piłkarza piotrus w domku :eviltong: Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Też byś takie chciała, co? No pewnie!:razz: Pod tym względem przez ostatni miesiąc zaszły rzeczywiście olbrzymie zmiany zabierz go na lekcje Szpiloslawy, bedziesz miec super miesniaka :cool1: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Czas na foteczki ;) ... Dobrze ma Loco! Piłką Nike sie bawi:lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No, no, umie się chłopiec zaprezentować :happy1: Witaj Piotrek :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześc Kofani :razz: :razz: Wpadam się przywitac i nadrobic wczorajsze zaległości :eviltong: śliczny Locersik i jak dumnie sie prezentuje :cool3: Miłego dnia życzymy i ... :razz: :razz: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 a tego znowu nie ma :shake: nie wiem kto Ci te wszystkie nieobecnosci usprawiedliwi?:shake: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 czesc chłopczyska niedobre, gdzie sie znowu włóczycie, co:mad: bedzie manto na gołe tyłki jak nic haha ^^ Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']a tego znowu nie ma :shake: nie wiem kto Ci te wszystkie nieobecnosci usprawiedliwi?:shake: :evil_lol::cool3:może mamusia w kajeciku usprawiedliwionko napisze :razz: Serwus chłopaki:multi: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Witajcie :multi: ... [quote name='an3czka']Dobrze ma Loco! Piłką Nike sie bawi:lol: No ba, Pan dba o swojego szczeniaczka :p ... [quote name='mmbbaj']No, no, umie się chłopiec zaprezentować :happy1: Prawie jak na wystawie :cool3: ... Szkoda tylko, że to prawie robi wielką różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']a tego znowu nie ma :shake: nie wiem kto Ci te wszystkie nieobecnosci usprawiedliwi?:shake: :evil_lol: Ja proponuję opier***** mojego szefa, to przez niego taki zapracowany jestem :roll: ... [quote name='madzia18sosnowiec']czesc chłopczyska niedobre, gdzie sie znowu włóczycie, co:mad: bedzie manto na gołe tyłki jak nic haha ^^ To my chcemy już :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Cimi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja proponuję opier***** mojego szefa, to przez niego taki zapracowany jestem :roll: ... Proponuje zmienic pracę :evil_lol: :lol:, hehe. Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Cimi napisał(a):Proponuje zmienic pracę :evil_lol: :lol:, hehe. Jeśli gdzie indziej zapłacą mi tyle co tu to nie ma problemu :p ... Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeśli gdzie indziej zapłacą mi tyle co tu to nie ma problemu :p ... Nie potrzebujecie pracowników? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): To my chcemy już :cool3: :cool3: :cool3: ... to ściągac co potrzeba hahahaha ^^ Quote
Mi. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ale cudny psiak :p kiedy następne foty??????:loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 PIKA napisał(a):Nie potrzebujecie pracowników? :evil_lol: Jako kto chcesz pracować? :razz: madzia18sosnowiec napisał(a):to ściągac co potrzeba hahahaha ^^ Zaczekamy aż przyjedziesz, tak to jeszcze przemarźniemy :razz: :razz: :evil_lol: ... *luthien* napisał(a):ale cudny psiak :p kiedy następne foty??????:loveu: Witamy w Locersowej galerii i dziękujemy za komplement :p ... Nowe fotki najwcześniej w środę :razz: ... Quote
Mi. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jako kto chcesz pracować? :razz: Zaczekamy aż przyjedziesz, tak to jeszcze przemarźniemy :razz: :razz: :evil_lol: ... Witamy w Locersowej galerii i dziękujemy za komplement :p ... Nowe fotki najwcześniej w środę :razz: ... w środę wyjeżdżam :cry: i nie będzie mnie tydzień....:-( Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jako kto chcesz pracować? :razz: wszystko jedno, byle dobrze placili :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 *luthien* napisał(a):w środę wyjeżdżam :cry: i nie będzie mnie tydzień....:-( A ja jutro wyjeżdżam dlatego fotki dopiero w środę ;) ... PIKA napisał(a):wszystko jedno, byle dobrze placili :lol: Pracownik uniwersalny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Źle Ci na obecnej posadzie? :razz: Quote
Mi. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja jutro wyjeżdżam dlatego fotki dopiero w środę ;) ... a gdzie? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): Pracownik uniwersalny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Źle Ci na obecnej posadzie? :razz: no za ciekawie nie jest, szczególnie ostatnio :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 *luthien* napisał(a):a gdzie? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Daleko :p ... PIKA napisał(a):no za ciekawie nie jest, szczególnie ostatnio :roll: Jak wszędzie, jeszcze będzie dobrze ;) ... Zawsze gdzieś coś się pier**** ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Daleko :p ... hmm ... a jak daleko?? :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hmm ... a jak daleko?? :razz: Co Wy Wszyscy tacy ciekawi jesteście? :razz: :razz: :evil_lol: Sprawy prywatne jadę załatwiać :p ... Quote
Recommended Posts