Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Byłem zajęty :p ... Baaaaardzo zajęty :p ... jasne jasne ciekawe co takiego robily 2 lobuzy :eviltong: i gdzie sie fotki :mad: :eviltong: ojj nie ladnie tak zaniedbywac NAS :shake: :eviltong: :eviltong: Quote
Magda Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No wlasnie gdzie foty??:placz: Zaczynam sie martwic........ Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Kochani, Piotrek ostatnio nieco zajęty jest, dlatego Go nie ma na dogo i pewnie na zrobienie zdjęć też nie miał czasu ... musimy mu to jakoś wybaczyć :razz: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No zajęty, zajęty,:shake: ale 5 minut na to żeby wpaść i sie przywitać chociaz, to mógłby znaleźć :shake: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):No zajęty, zajęty,:shake: ale 5 minut na to żeby wpaść i sie przywitać chociaz, to mógłby znaleźć :shake:Piotrek , Piotrkiem , ale nas interesi LOCO:p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Piotruś może uda Ci sie dzisiaj zrobic jakieś zdjęcia Locersikowi ?? Wszyscy na Niego czekaja :loveu: i na Ciebie tez :razz: :razz: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 a ja Pietrkowi nie wybacze:obrazic: Locers biedaku pewnie na spacerki tez nie chodzisz:-( chodz dziubusiu do cioci Ewusi i do Tigierki my si etoba zajmniemy :loveu: :painting: Quote
Cimi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Piotrze naprawdę się obijasz :mad:, bo przed chwilką spotkałam Cię w galerii Basco :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Witajcie, jesteśmy :cool3: ... Ja patrzę, że tu nikt nie może bez Nas wytrzymać :eviltong: ... Teklunia napisał(a):alez oni tu flirtuja :-o wiosna im sie rzucila na glowy i serca, i pewnie jeszcze inne narzady ;) No co Ty, za późno już na to :shake: :evil_lol: ... Aganiok napisał(a):a czy Loco zjawi się na POlach Mokotowskich w sobotę na spotkaniu bokseromaniaków? :razz: Gdybym dowiedział się o tym wcześniej to pewnie by się zjawił :roll: ... A tak to doopa :roll: ... Alicjarydzewska napisał(a):no tak a tu nadal pustki :cool3: A czego się spodziewałaś? :diabloti: Daga_i_Oskar napisał(a):Kochani, Piotrek ostatnio nieco zajęty jest, dlatego Go nie ma na dogo i pewnie na zrobienie zdjęć też nie miał czasu ... musimy mu to jakoś wybaczyć :razz: A co Ty mnie tak tłumaczysz, co? :razz: :evil_lol: :evil_lol: PIKA napisał(a):No zajęty, zajęty,:shake: ale 5 minut na to żeby wpaść i sie przywitać chociaz, to mógłby znaleźć :shake: Masz rację Agnieszko, obiecuję poprawę :roll: ... Alicjarydzewska napisał(a):Piotrek , Piotrkiem , ale nas interesi LOCO:p Będę udawał, że tego nie przeczytałem :mad: :mad: :mad: ... evaxon napisał(a):a ja Pietrkowi nie wybacze:obrazic: Hmmm ... Pownienem się smucić czy cieszyć? :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: No dobra, mam fotki ale takie jakieś do niczego :shake: ... Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :loveu::loveu::loveu::multi:LOCERSIK:multi: :crazyeye:O witaj Piotrusiu :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::multi:LOCERSIK:multi: :crazyeye:O witaj Piotrusiu :evil_lol: Tia, bez komentarza :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy, zabawa kółeczkiem ;) ... Quote
Cimi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Praktycznie na każdym zdjęciu ujęte są tyłki psów.. hehe :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 nonooo Locersik tak dawno cie nie widzialam ....ale sie zmieniles:loveu: witaj Piotrus :) Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :poj dorośleje nam LOCERSIK ;) Piotrusiu , a co chciałeś komentować :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::poj dorośleje nam LOCERSIK ;) Piotrusiu , a co chciałeś komentować :eviltong: Twoją dzisiejszą wypowiedź, gdy na Dogo mnie jeszcze nie było :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :pno przecież za Locersikiem się stęskniłam :pale bym dostała łupnia od młodzieży jakbym napisała ze za tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno przecież za Locersikiem się stęskniłam :pale bym dostała łupnia od młodzieży jakbym napisała ze za tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, jeszcze plotki by się jakieś pojawiły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I ostatnia fota - biedronka :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 A co Ty mnie tak tłumaczysz, co? :razz: :evil_lol: :evil_lol: sorry ... juz nie bede :shake: Sliczne zdjęcia Locersika i Baskera :loveu: :loveu: ale jakoś najbardziej spodobały mi sie te ; i ta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):sorry ... juz nie bede :shake: No dobra, jestem Ci bardzo wdzięczny :cool3: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):No dobra, jestem Ci bardzo wdzięczny :cool3: ;) ... tia ... na pewno :roll: a tak na poważnie to zdjęcia są dzięki mnie :eviltong: bo Ci powiedziałam, żebys zrobił :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a tak na poważnie to zdjęcia są dzięki mnie :eviltong: bo Ci powiedziałam, żebys zrobił :eviltong: Jaka skromna :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 mi tez sie ta spodobala Locersik nie wiem co ma zrobic z zabaweczka ?? albo czeka az sama wskoczy mu do buzki hihih Quote
Recommended Posts