Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PIKA napisał(a):Teklunia napisał(a):a Rodzynek gdzie?!?!w cieście :lol:znaczy sie - Piotrek z tortu wyskoczy? :hmmmm: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Hallo chłopaki gdzie sie od wczoraj podziewacie ?? :razz: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :shake:o rany obawiam się ze Piotruś coś niestrawnego ugotował i oba siedzą w przybytku :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:o rany obawiam się ze Piotruś coś niestrawnego ugotował i oba siedzą w przybytku :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:ciiii bo jak chłopaki zajrzą to mi się oberwie :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ciiii bo jak chłopaki zajrzą to mi się oberwie :razz: No wiesz Piotrek pewnie nie bez przyczyny pytał się jak daleko jest Rybnik od K-ce :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):No wiesz Piotrek pewnie nie bez przyczyny pytał się jak daleko jest Rybnik od K-ce :evil_lol: :evil_lol::razz:o rany strach się bać ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:o rany strach się bać ;) tez bym się bała :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Witajcie :lol: ... Wróciliśmy :cool3: :cool3: :cool3: ... Alicjarydzewska napisał(a):Śpisz , sprzatasz czy fotki robisz Daga_i_Oskar napisał(a):mi tutaj pasuje tylko ta 1 opcja :evil_lol: :evil_lol: I słusznie Dagula, jak najbardziej słusznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):znaczy sie - Piotrek z tortu wyskoczy? :hmmmm: Kasiu :cool3: :cool3: :cool3: ... Daga_i_Oskar napisał(a):Hallo chłopaki gdzie sie od wczoraj podziewacie ?? :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::shake:o rany obawiam się ze Piotruś coś niestrawnego ugotował i oba siedzą w przybytku :razz: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A to nasz nowy nabytek - Locersowe posłanko :cool3: ... Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): A to nasz nowy nabytek - Locersowe posłanko :cool3: ... o ja cie!!! ale krolewskie łoze!!! zazdroszcze mu ;) no i sliczny masz bannerek :) kto Ci go sprezentowal? Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 no no Locersik , pewnie razem spaliście z Piotrkiem na nowym wyrku i zaspaliście na dogo :razz: no EXTRA Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):no i sliczny masz bannerek :) kto Ci go sprezentowal? Koleżanka :cool3: :cool3: :eviltong: ... Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 nono banerek :cool2: a poslanko 1 klasa ciekawe tylko czy Locers zrezygnuje z twojego lozka:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a):a poslanko 1 klasa ciekawe tylko czy Locers zrezygnuje z twojego lozka:lol: Przywieźli ponton, podszedł, obwąchał i ... znów poszedł spać do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przywieźli ponton, podszedł, obwąchał i ... znów poszedł spać do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Widzisz może nie wygodny będzie i to dlatego :evil_lol:. Musisz najpierw sam spróbować :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przywieźli ponton, podszedł, obwąchał i ... znów poszedł spać do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ma racje, wie gdzie dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 hehe Moze Locers myslal ze to twoje nowe poslani ei on dostaje w spadku łóżko:loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Teklunia napisał(a):no i sliczny masz bannerek :smile: kto Ci go sprezentowal?Koleżanka :cool3: :cool3: :eviltong: ... O!! Piotrek jakąs inną bialoglowę zniewolił :evil_lol: Poslanka nie chwale, bo już je widzialam na "zywo" :lol: Cześć Zgubo ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ale super te posłanko :multi: :multi: i nawet duże :razz: :razz: aaa i bannerek masz śliczny :cool3: :cool3: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Fiu Fiu ale Pan Locersikowi posłanko zafundował :cool3: :cool3: nic nie robić tylko drzemać:lol: A tak wogóle to witajcie Chlopaczki :lol: Ahh ja i te moje zaległości:oops: :oops: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Witajcie ponownie :cool3: ... Cimi napisał(a):Widzisz może nie wygodny będzie i to dlatego :evil_lol:. Musisz najpierw sam spróbować :evil_lol:. Moniś napisał(a):ma racje, wie gdzie dobrze :evil_lol: Drogie Panie, prosze mi tu psa nie podburzać przeciwko mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):hehe Moze Locers myslal ze to twoje nowe poslani ei on dostaje w spadku łóżko:loveu: :evil_lol: Tak Ewo, Locers dostaje łóżko w spadku, a Ty jego stary, pogryziony koszyk :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):aaa i bannerek masz śliczny :cool3: :cool3: Wiem :p :cool3: :cool3: ... Nugatowa napisał(a):Ahh ja i te moje zaległości:oops: :oops: Ja lepiej nie będę tego komentował :mad: :mad: :evil_lol: ... A to fotki z popołudniowego spaceru, znów zabawa z CTRem :razz: ... Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak Ewo, Locers dostaje łóżko w spadku, a Ty jego stary, pogryziony koszyk :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :oops: kiedy ja za duza na niego jestem :-( Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a)::oops: kiedy ja za duza na niego jestem :-( Jakoś Cię upchniemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy fotek ;) ... Quote
Recommended Posts