e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ewo, pamiętaj że pies upodabnia się do właściciela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ojjj ciiiiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):pilke na sznurku, owszem, ale psa na sznurku - nigdy :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najnowszy model, tano sprzedam :razz: :razz: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):ojjj ciiiiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie ma cicho, wydało się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ewo, pamiętaj że pies upodabnia się do właściciela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: tzn przesypiasz 90% dnia, a w wolnej chwili biegasz z piłką na sznurku w zębach:cool3:? Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):tzn przesypiasz 90% dnia, a w wolnej chwili biegasz z piłką na sznurku w zębach:cool3:? U mnie to norma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):U mnie to norma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a ktos tu mówil ze pies upodabnia sie do własciciela??:roll: mi sie wydaje w tym przypadku, ze jest na odwrót :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):U mnie to norma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... i nie niszczy Ci się szkliwo na zębach od tej piłki ?! :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):i nie niszczy Ci się szkliwo na zębach od tej piłki ?! :roll: Nie mów że nigdy nie próbowałaś? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie mów że nigdy nie próbowałaś? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: wolę frisbee:evil_lol::cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):wolę frisbee:evil_lol::cool3: Ja też, może wspólny spacer? :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja też, może wspólny spacer? :cool3: :cool3: :evil_lol: Chętnie, jezeli obiecasz, że LOCO nie zje mojej wiewiórki :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):Chętnie, jezeli obiecasz, że LOCO nie zje mojej wiewiórki :eviltong: Założymy mu namordnik :razz: ... Będzie tak jak z Sabą Piki i Locersem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :evil_lol: Piotruś zrob sobie zdiecie jak biegasz z piłeczka w buzi :lol: :loveu: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Założymy mu namordnik :razz: ... Będzie tak jak z Sabą Piki i Locersem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ..ale frisbee w zęby łapać nie będe-lekarz zabronił:roll: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):Chętnie, jezeli obiecasz, że LOCO nie zje mojej wiewiórki :eviltong: zjedzenie to jeszcze nie takie najgorsze, ale gorzej jak wiewiórke zgniecie :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: Piotruś zrob sobie zdiecie jak biegasz z piłeczka w buzi :lol: :loveu: Ty byś lepiej z piłeczką wyglądała :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ok, ja idę z Locersem na spacer. Jak wrócę wstawię resztę fotek ;) ... Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):zjedzenie to jeszcze nie takie najgorsze, ale gorzej jak wiewiórke zgniecie :evil_lol: :evil_lol:.\ nie strasz:eviltong::eviltong:, może cezariusz już ma te swoje 9 lat, ale calkiem sprawny z niego kawaler :p da rade ! Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty byś lepiej z piłeczką wyglądała :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ok, ja idę z Locersem na spacer. Jak wrócę wstawię resztę fotek ;) ... eee tam ja z pilka :shake: hehe no idz idz ...sioooo czekamy na foteczki:multi: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):\ nie strasz:eviltong::eviltong:, może cezariusz już ma te swoje 9 lat, ale calkiem sprawny z niego kawaler :p da rade ! Wiesz moja 30-kilowa kluska przygniotła 3-letniego sprawnego jamnika, aż mi wstyd było :oops: :lol:. Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Wiesz moja 30-kilowa kluska przygniotła 3-letniego sprawnego jamnika, aż mi wstyd było :oops: :lol:. ale ten pies żyje , prawda:-o:crazyeye:?:evil_lol: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 moon_light napisał(a):ale ten pies żyje , prawda:-o:crazyeye:?:evil_lol: Oj żyje cały i zdrowy :evil_lol:. Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 a dlaczego tu nikt nie opija 300 strony? :crazyeye: ja zaczne... Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 oooooo to za 300!!!!!!!!!!! :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
moon_light Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Oj żyje cały i zdrowy :evil_lol:. no to pogniesc mojego cezara też pozwalam :P tylko chciala bym zeby w jednym kawalku do domu wrócił...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja tez chetnie sobie cos wypije :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :cunao: :drink1: :drinking: :chlup: :beerchug: :drinka: :popcorn: :knajpa: :cunao: :drink1: :drinking: Quote
Recommended Posts