PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Witajcie ponownie :lol: ... Właśnie wróciliśmy ze spaceru i mamy foteczki :cool3: ... Kasiu, a co byś jeszcze chciała wiedzieć? :cool3: ;) Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 tylko 3 :(:(:(:( ty chyba zartujesz :D:D:D:D Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a):tylko 3 :(:(:(:( ty chyba zartujesz :D:D:D:D 40 w sumie jest :cool3: ... Tylko zgrywają się kolejno ;) ... Znajomy płot ;) ... Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wow Loco z piłeczką.. no no jestem pełna podziwu :evil_lol:, bo zazwyczaj były patyki :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Wow Loco z piłeczką.. no no jestem pełna podziwu :evil_lol:, bo zazwyczaj były patyki :evil_lol:. Czasy się zmieniają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Odpoczywam ;) ... Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 7:(:(:(:( nie no dobra :):):) nie bede sie czepiac hehehe :) milego wieczoru panowie ja zmykam na trening ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Odpoczywam ;) ... jaki on jest słodziutki i kofaniutki :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe czy poodpoczywałby sobie ze mną na kocyczku :razz: :razz: Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czasy się zmieniają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Naprawdę jestem pod wrażeniem :evil_lol:. Mam taką nadzieje, ze tak będzie zawsze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 witajcie:lol: zgarszacze ludzcy :lol: :evil_lol: Piotruś ty bys pospal troszke wiecej jak masz wolne a nie tak od rana dogo okupujesz:cool3: u nas tez pada deszczyn (niedawno zaczol kropic) zimno jakos pochmurnie i wiatr wieje :( widze ze sie potarales z foteczkami:cool3: czekam na wiecej Locersika:loveu: toba tez nie pogardza:evil_lol: p.s: zamien sie na psy bo Tigra caly czas biega po mieszkaniu :( ja chce psa sipocha:placz: PiotrekJ napisał(a): prawie jak jo-jo:evil_lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):jaki on jest słodziutki i kofaniutki :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe czy poodpoczywałby sobie ze mną na kocyczku :razz: :razz: Jeśli kocyk będzie czerwony to pewnie go przekonasz :cool3: :cool3: :cool3: ... Cimi napisał(a):Naprawdę jestem pod wrażeniem :evil_lol:. Mam taką nadzieje, ze tak będzie zawsze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:. Mówisz, jakbyś mnie nie znała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Reszta fot wieczorem, nie chcę żebyście przesyt mieli :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czasy się zmieniają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Odpoczywam ;) ... rewelacja cały bokser w swej okazałości cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):p.s: zamien sie na psy bo Tigra caly czas biega po mieszkaniu :( ja chce psa sipocha:placz: Zmęcz psa pracą umysłową- skutkuje :evil_lol:. Fiona w domu przesypia 90 % :lol:. Pobaw się troszkę amatorsko w Obedience :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 dbsst napisał(a):rewelacja cały bokser w swej okazałości cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo Oooooo, wielka nieobecna wróciła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeśli kocyk będzie czerwony to pewnie go przekonasz :cool3: :cool3: :cool3:... hmm a skąd wiesz, ze mam własnie czerwony :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hmm a skąd wiesz, ze mam własnie czerwony :razz: :razz: Zgadywałem? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zgadywałem? :razz: :evil_lol: :evil_lol: tia :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):tia :evil_lol: :evil_lol: A skąd niby miałem wiedzieć? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cimi napisał(a):Zmęcz psa pracą umysłową- skutkuje :evil_lol:. Fiona w domu przesypia 90 % :lol:. Pobaw się troszkę amatorsko w Obedience :evil_lol:. zeby zmeczyc psa praca umyslowa musi najpierw pies myslec:lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):A skąd niby miałem wiedzieć? :razz: :evil_lol: :evil_lol: nie będe głosno pisala :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):zeby zmeczyc psa praca umyslowa musi najpierw pies myslec:lol: :evil_lol: Ewo, pamiętaj że pies upodabnia się do właściciela :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):nie będe głosno pisala :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Kasiu, a co byś jeszcze chciała wiedzieć? :cool3: ;)wszystko!!! PiotrekJ napisał(a): hmm... pies na sznurku... jak to dziala? :hmmmm: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):wszystko!!! nio Piotrus powiedz kasiuli, wszytsko :razz: :razz: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):wszystko!!! Do wszystkiego mają dostęp tylko wybrani :razz: :razz: :razz: ... Teklunia napisał(a): hmm... pies na sznurku... jak to dziala? :hmmmm: Co Ty piłki na sznurku nigdy nie widziałaś?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Co Ty piłki na sznurku nigdy nie widziałaś?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:pilke na sznurku, owszem, ale psa na sznurku - nigdy :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts