PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: łapki Ci nie zmarzły :evil_lol: Dawaj wszystkie :razz: Dziś akurat ciepło było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Reszta wieczorem, teraz na zakupy trzeba jechać :roll: ... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): W piątek podczas wizyty u weta waga wskazywała 29,3 kg :lol: ... Bajan waży ok. 38 kg...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan waży ok. 38 kg...:lol: jeszcze 12kg przytyje i będze ważył tyle co ja :lol: :lol: cześc Piotruś :razz: ja od juterka tez juz bede barała na spacerek aparat i pieska :razz: a Locersik może kiedys tak do Siemianowic dobiegnie :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Witamy ponownie :lol: ... [quote name='mmbbaj']Bajan waży ok. 38 kg...:lol: Ale Bajan to już duży chłopak jest :p ... A Loco to mala kuleczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar']a Locersik może kiedys tak do Siemianowic dobiegnie :multi: Ty chcesz, żeby pies na zawal mi padł z przemęczenia? :razz: :mad: :mad: Ciąg dalszy zabaw z Hektorem (jeszcze ze 20 zdjęć zostało :roll:) ... Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wrócił zabawowy Locersik:multi: On był cały czas, to Ty Alu dopiero do Nas zajrzałaś :razz: :-( ... Ciąg dalszy, dziś Was zamęczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ciąg dalszy, dziś Was zamęczę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Męcz nas, dręcz nas :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wrócił zabawowy Locersik:multi:a właśnie ,że Was nie było :p Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a właśnie ,że Was nie było :p My tylko na chwilkę po żwacze do sklepu wyskoczyliśmy :razz: ... [quote name='PIKA']Męcz nas, dręcz nas :evil_lol: Skoro chcesz :razz: ... Ale jeszcze Wam się znudzą zdjęcia dwóch wariatów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 le jeszcze Wam się znudzą zdjęcia dwóch wariatów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... co Ty Nigdy się nie znudza :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Gabryjella']Uważaj bo zacznie być agresywny :roflt: :roflt: :roflt: Tia, i zagryzie mnie w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ostatnio gdzieś przeczytałem, że rotek karmiony surowym mięsem zdjął swojemu pijanemu Panu skalp gdy ten spał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Gabryjella']Obiecanki, cacanki........:eviltong: ;) Prowokatorka :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Patka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Logo ma uroczą równie długonoga kolezankę :cool3: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Patka napisał(a):Logo ma uroczą równie długonoga kolezankę :cool3: chyba kolega :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Patka']Logo ma uroczą równie długonoga kolezankę :cool3: Cześć Pateczko :lol: ... Po 1. LOCO nie Logo, już Ci kiedyś mówiłem :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Po 2. To kolega nie koleżanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tylko jajek nie ma :shake: ... The End :p ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jak już by Locersik do tych Siemianowi dobiegł, to Dagusia by sie tam już o niego odpowiednio zatroszczyła :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :D ale z was gaduły :mad: naszczescie Piotruś wlepil pełno Locersik ai kolezanke z jajkami:lol: wiec wybaczam :lol: :evil_lol: :loveu: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 To kolega nie koleżanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tylko jajek nie ma :shake: ... Wycieli? :diabloti: [quote name='evaxon']Piotruś wlepil pełno Locersik ai kolezanke z jajkami:lol: :hmmmm: ale wlasnie ta koleżanka nie ma jajek :hmmmm: a to podobno kolega :roll: Nic nie kumam :niewiem: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Wycieli? :diabloti: Pikuś, dziwne pytanie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ale slodkosci :loveu::loveu::loveu::loveu: ja nie moge:loveu: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a): :hmmmm: ale wlasnie ta koleżanka nie ma jajek :hmmmm: a to podobno kolega :roll: Nic nie kumam :niewiem: hahjak ni ema:crazyeye: to co ja pomiedzy nozkami widzialam:lol: :evil_lol:to Patka nie widziala jojek i myslala ze to kolezanka:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='evaxon']hahjak ni ema:crazyeye: to co ja pomiedzy nozkami widzialam:lol: :evil_lol:to Patka nie widziala jojek i myslala ze to kolezanka:evil_lol: Ewa gdzie Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ewa gdzie Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: a to tak samo z siebie :lol: no wiesz niektore rzeczy rzucaja sie w oczy :lol: Quote
Cimi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']hahjak ni ema:crazyeye: to co ja pomiedzy nozkami widzialam:lol: :evil_lol:to Patka nie widziala jojek i myslala ze to kolezanka:evil_lol: Ojoj coś mi się wydaje, że Ewie myli się siusiak z jajkami :evil_lol:. [quote name='Daga_i_Oskar']Ewa gdzie Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: A Ty nie zaglądasz :evil_lol: :evil_lol: ? [quote name='evaxon']a to tak samo z siebie :lol: no wiesz niektore rzeczy rzucaja sie w oczy :lol: Widać co Ewa lubi :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Wycieli? :diabloti: :hmmmm: ale wlasnie ta koleżanka nie ma jajek :hmmmm: a to podobno kolega :roll: Nic nie kumam :niewiem: Bo widzisz....Jak właścicielem psa jest kobieta to stwierdza ze jak wykastruje to te 3 komorki nie beda sie tak szukac i pies bedzie mądrzejszy :) A jak właścicielem jest facet to nie kastruje bo boi sie ze pies bedzie miał wiecej rozumu ;) Quote
Recommended Posts