PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeee Logo biegnie do Safinki i Mejka :):):):) Loco Basiu, nie Logo ;) ... To Mrówka już się pojawia na DGM? :razz: [quote name='Cimi']Oj coś mało tych fot :mad: :evil_lol:. Agatko, Ciebie mi brakowało najbardziej ;) ... Tak swoją drogą to przejeżdżałem przez Gliwice, straszna dziura :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy ;) ... Dam Ci kółko, a Ty mi porzucaj :lol: ... I znów biegam ;) ... Quote
Cimi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Agatko, Ciebie mi brakowało najbardziej ;) Czyżby przez moje marudzenie :cool3: ? [quote name='PiotrekJ']Tak swoją drogą to przejeżdżałem przez Gliwice, straszna dziura :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ta, bo to pewnie przejeżdżałeś przed jakaś dzielnice miasta, a nie same centrum :evil_lol:. Coż za fafel :lol:. A ile śmieci :roll:. Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witajcie po dłuższej przerwie :multi: ... Biegam ... Po baaardzo dlugie przerwie, chciales powiedziec ;) Witaj :) Loco sie pewnie stesknil, co? Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Cimi']Czyżby przez moje marudzenie :cool3: ? Ależ oczywiście :evil_lol: ... No i te usta oraz ucho :cool3: ... [quote name='Cimi'] Ta, bo to pewnie przejeżdżałeś przed jakaś dzielnice miasta, a nie same centrum :evil_lol:. Tego to ja nie wiem, Akurat obok kierowcy siedziałem, było ciemno, a ja próbowałem się przespać ;) ... [quote name='Cimi']Coż za fafel :lol:. A ile śmieci :roll:. No Loco wlaśnie posprzątać poszedł :evil_lol: ... Gdzie tam włazisz? :razz: Złaź natychmiast :mad: ... Quote
Patka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ciezko dla psiaka i kuleczka trzeba sie poświęcać ale miłosc to miłosc :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']Po baaardzo dlugie przerwie, chciales powiedziec ;) Witaj :) A bo widzisz Kasiu, w firmie doszli do wniosku że zamiast wysyłać mnie poza Warszawę na 2 dni to wyślą na cały tydzień :angryy: ... Nawet nie zapytali czy chcę :angryy: ... [quote name='Teklunia'] Loco sie pewnie stesknil, co? Wreszcie odżył, tak przynajmniej twierdzi Justyna ;) ... Dawaj tego smakołyka, a nie go chowasz :mad: ... Odpoczywamy ;) ... Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Cimi']I ten papieros :mad: :lol: :lol:. Odezwała się niepaląca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jeszcze poodpoczywam ;) ... Quote
Cimi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Odezwała się niepaląca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jest po prostu sposób na Fione :lol:, bo wtedy do mnie nie podchodzi i mam wolną chwilkę :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Cimi']To jest po prostu sposób na Fione :lol:, bo wtedy do mnie nie podchodzi i mam wolną chwilkę :evil_lol:. Tak sobie tłumacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Brykanko :lol: ... Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 witaj Loco przystojniaku:loveu: witaj Piotrze ....yyy..Piotrze...yyyy witaj !!!:cool3: czy mi sie wydaje czy ja widze rodzinna foteczke:crazyeye: Piotrez czy to ty :-o czy to aby napewno ty:crazyeye: o boze Loco czy to twoj pan :crazyeye: :-o haha ale wypas ta emotka:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='evaxon']czy mi sie wydaje czy ja widze rodzinna foteczke:crazyeye: Piotrez czy to ty :-o czy to aby napewno ty:crazyeye: o boze Loco czy to twoj pan :crazyeye: :-o No ja :roll: ... W brudnych spacerowych ciuchach, do tego przemęczony po całotygodniowym wyjeździe :roll: ... Ostatnie dwie fotki ;) ... Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ja :roll: ... W brudnych spacerowych ciuchach, do tego przemęczony po całotygodniowym wyjeździe :roll: ... :cool3: Piotruś ale ty skromny jestes:cool3: brudu na spacerowych ciuchach nie widac dzieki kurtce w moro :loveu: :razz: ach Locersiku jak ja si estesknilam za toba:loveu: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hihi Loco pewnie pogonił Ciebie za tego papierosa:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 evaxon napisał(a)::cool3: Piotruś ale ty skromny jestes:cool3: Ja wiem :p ... KaRa_TC napisał(a):Hihi Loco pewnie pogonił Ciebie za tego papierosa:lol: :lol: :lol: Loco wcześniej też próbował wskoczyć tylko się ciągle ześlizgiwał ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Witaj zgubo :multi: Na jakim to wyjeździe byłeś?? Mam nadzieje, ze nie okolice Śląska :mad: Fajnie znowu widzieć Lokusia :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Na jakim to wyjeździe byłeś?? Mam nadzieje, ze nie okolice Śląska :mad: Też :roll: ... Ale Śląsk wypadł mi spontanicznie, niespodziewanie :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Też :roll: ... Ale Śląsk wypadł mi spontanicznie, niespodziewanie :roll: ... a jakie miejsce dokładnie tym razem odwiedziłeś??:roll: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a jakie miejsce dokładnie tym razem odwiedziłeś??:roll: Na Śląsku tylko Sosnowiec ... Nie złościsz się, prawda? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Na Śląsku tylko Sosnowiec ... Nie złościsz się, prawda? :roll: nie, nie złoszcze się ;) Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']nie, nie złoszcze się ;) To dopsze :p ... Quote
Patka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Mój Ty biedny Piotrusiu nieboraczku pociesz się ze juz jesteś w domciu z Lokusiem :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Patka napisał(a):Mój Ty biedny Piotrusiu nieboraczku pociesz się ze juz jesteś w domciu z Lokusiem :cool3: No się cieszę :lol: ... Loco uwalił się na moich nogach i wstać nie mogę :lol: ... Quote
Recommended Posts