PiotrekJ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Jeszcze jedna foteczka i ja na mecz uciekam :razz: ... Do zobaczenia wieczorem ;) ... Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):.. Nie byłem u Was :shake: ... Do Białegostoku mnie wysłali :roll: ... Oo :cool3: To pewnie przejeżdzałeś przez moją mieścine :cool3::cool3::cool3: Locersik rośnie jak na drożdżach :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziewczyny ale ja mam tak ustawione że ja widzę dobrze /:evil_lol::evil_lol:to wy widzicie za ciemne ;)/Nie mogę przyciemniać bo z moimi oczami to miałabym nieciekawe widoki :lol::lol::lol: Nie kumam :shake: PiotrekJ napisał(a): Teraz fotaski :p ... O tutaj widze :multi: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): One nie aksamitne, one zabłocone i obślinione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a ja i tak chce calowac!!! ;) PiotrekJ napisał(a):Jeszcze jedna foteczka i ja na mecz uciekam :razz: ... i w ten trojkacik na pyszczu tez chce calowac :buzi: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 :evil_lol::evil_lol:poudaję ,że śpię to da mi spokój z tym aparatem ;) Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol:poudaję ,że śpię to da mi spokój z tym aparatem ;) Brakooki zakapior :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): oooo loco mnie podrywa, oko puszcza ;) :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Witamy Wszystkich :multi: ... Początek weekendu, a pogoda do doopy :angryy: ... Miałem plany na długi spacer z mnóstwem zdjęć, ale jeśli tak dalej będzie na dworze to ... doopa po raz drugi :angryy: ... Teklunia napisał(a):a ja i tak chce calowac!!! ;) i w ten trojkacik na pyszczu tez chce calowac :buzi: Zapewniam Cię Kasiu że to nie zawsze taka przyjemność jest ;) ... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:poudaję ,że śpię to da mi spokój z tym aparatem ;) Taki młody, a już ściemniać potrafi :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):oooo loco mnie podrywa, oko puszcza ;) :loveu: Widzisz, on zna się na ludziach i wie co i jak ;) ... Quote
KaRa_ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Czujny z niego bokser nawet przez sen:lol: :lol: :lol: oczko z lekka otwarte,ucho nastwaione:lol: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry!! Szkoda, ze pogoda 2x do doopy:evil_lol::evil_lol: Bylo by co ogladac..... Quote
Basia&Safi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 no tak u Locoo mnustwo superasnych fotek :) a u mrowki nic :( a ma tyle slicznnych foteczek :( Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Cześc chłopaki, u nas też pogoda do Doopy przez wielkie D. Wczoraj na wieczór znowu sypał śnieg i rano też, a teraz wsyztsko topnieje i jest mokro wrrr :angryy: :angryy: Już tracę jakiekolwiek nadzieję, że wiosenka nas przywita jeszcze w tym tygodniu grr :angryy: :angryy: Basiula - musisz ochrzanic ta mrówke, ze zaniedbuje nas nie wstawiajac Mejka :mad: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :angryy:u Nas pogoda do doopy do kwadratu , byłam w aptece i w psiowym sklepie i buty mi zamokły :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 dzien dobry!!! jak Wam chlopcy mija weekend? :) nam niestety chorowicie :shake: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Cześć Pogoda faktycznie doopna :angryy: więc ja dłuższy spacer z psem przespalam :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, słyszeć komplement z Twoich ust to zaszczyt :loveu: :loveu: ;) ... Czuję się jakbym wiecznie narzekała :roll: :lol:. PiotrekJ napisał(a):Nie śmiej się, to nic przyjemnego :roll: ... A widzisz to trzeba pić z umiarem :evil_lol: :evil_lol:. Quote
an3czka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeszcze jedna foteczka i ja na mecz uciekam :razz: ... Do zobaczenia wieczorem ;) ... Witaj Piotruś! Locuś ma jedno łoczko bardziej niż drugie:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześc chłopcy,:multi: gdzie byliście wczoraj jak Was nie było co :razz: :razz: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześć Piorek Coś dlugo Cie ten kac męczy :hmmmm: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dzien dobry! Oj, cos Piotrze ostatnio przesadzasz z tymi nieobecnosciami :nono: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Oj Piotrusiu bo zajedziesz ten aparacik ;)wracaj na dogo /u Ozzulca są foty Harleya/ Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Witajcie, wróciliśmy ;) ... Cimi napisał(a):Czuję się jakbym wiecznie narzekała :roll: :lol:. No cóż, przemilczę :evil_lol: :evil_lol: ;) ... evaxon napisał(a):co tak malo tych foteczek:roll: Odezwała się ta co całe mnóstwo wstawia :diabloti: ... Daga_i_Oskar napisał(a):gdzie byliście wczoraj jak Was nie było co :razz: :razz: PIKA napisał(a):Coś dlugo Cie ten kac męczy :hmmmm: Teklunia napisał(a):Oj, cos Piotrze ostatnio przesadzasz z tymi nieobecnosciami :nono: Alicjarydzewska napisał(a):Oj Piotrusiu bo zajedziesz ten aparacik ;)wracaj na dogo Moje drogie Panie, musicie zrozumieć że poza Wami mam jeszcze swoją miłość :loveu: która ostatnio przez DGM czuła się zaniedbywana. Był weekend, musiałem to naprawić :loveu: ... Ale oto jestem :p ... Alicjarydzewska napisał(a):/u Ozzulca są foty Harleya/ To ja już do Ciebie pędzę, tylko foteczki Locersa wrzucę ;) ... Na początek trzy ;) ... Quote
Recommended Posts