PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Poszliśmy sobie z Locersem na spacerek, słonko ślicznie świeci tylko temperatura trochę nie tego :razz: ... Ale mamy foteczki ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'] dziendoberek piotrze!:buzi: widzę że locersik wziął przykład z Ciebie i preferuje spacery na 2 łapach :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dziendoberek piotrze!:buzi: widzę że locersik wziął przykład z Ciebie i preferuje spacery na 2 łapach :evil_lol: Cześć Magda :lol: ... Wiesz,on jest psem bardzo uzdolnionym :lol: ... O ile tylko ma ochotę na naukę :diabloti: ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Poszliśmy sobie z Locersem na spacerek, słonko ślicznie świeci tylko temperatura trochę nie tego :razz: ... Ale mamy foteczki ;) ... Loco wygląda na zdegustowanego nawierzchnią:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Loco wygląda na zdegustowanego nawierzchnią:lol: Bo za miękko mu było, zdążył się już do śniegów i lodu przyzwyczaić :evil_lol: ... I ostatnie dwie sztuki ;) ... Sierść znalazłem :evil_lol: ... Moja głowa jest stanowczo za mała w porównaniu do reszty ciała ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Moja głowa jest stanowczo za mała w porównaniu do reszty ciała ;) ... a no faktycznie :eviltong: albo nogi za długie...nogi mu troche podetnij :eviltong: Quote
teqquila Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Moja głowa jest stanowczo za mała w porównaniu do reszty ciała ;) ... rzeczywiscie za maloa :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a no faktycznie :eviltong: albo nogi za długie...nogi mu troche podetnij :eviltong: Nogi są ślicznie umięśnione, nie będziemy ciąć:shake: :eviltong: :eviltong: ... teqquila napisał(a):rzeczywiscie za maloa :lol: Mam nadzieję, że jeszcze podrośnie :roll: :razz: ... Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 teqquila napisał(a):rzeczywiscie za maloa :lol::pgłowa jeszcze urośnie Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pgłowa jeszcze urośnie Oby, bo z taką głową to on nigdy nie zmądrzeje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witam Was, bezlitosne gaduly :lol: Czlowiek zajety, nie ma czasu czytac, ale Wy nie odpusciecie :nono: 10 stron nagadac w ciagu jednego dnia... bezdusznosc :mad::mad::mad: no, ale ja sie nie potrafie gniewac, wiec juz wybaczone i nadrobione ;) Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Sierść znalazłem :evil_lol: ... Jaką sierść???:roll: Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 noooo prosze prosze i nawet Locers nie rozmazmany:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Teklunia']Witam Was, bezlitosne gaduly :lol: Czlowiek zajety, nie ma czasu czytac, ale Wy nie odpusciecie :nono: 10 stron nagadac w ciagu jednego dnia... bezdusznosc :mad::mad::mad: no, ale ja sie nie potrafie gniewac, wiec juz wybaczone i nadrobione ;) Nie wolno DGM zaniedbywać, wtedy nie trzeba będzie nadrabiać ;) ... [quote name='an3czka']Jaką sierść???:roll: Psią :roll: ... Ludzie sobie czeszą swoje zwierzaczki, kłaki zostają, a Loco zawsze mi takie "cudo" przynosi :roll: ... [quote name='evaxon']noooo prosze prosze i nawet Locers nie rozmazmany:evil_lol: Obiecałem że będę dziś dla Ciebie miły pod jednym warunkiem :mad: ... Quote
Cimi Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):O ile tylko ma ochotę na naukę :diabloti: ... To on ma jeszcze wybór czy ma ochotę czy tez nie :roll: ? Fiona tego wyboru od dawna nie ma :diabloti:. Jest skazana tylko na mnie i moje zachcianki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Cimi napisał(a):To on ma jeszcze wybór czy ma ochotę czy tez nie :roll: ? A jaki jest sens robienia zawsze wszystkiego na siłę? Pies nie będzie się skupiał, ja będę się denerwował ... A tak to wszystko wygląda miło i przyjemnie ;) ... Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Obiecałem że będę dziś dla Ciebie miły pod jednym warunkiem :mad: ... nooo dlatego napisalam ze nie sa rozmazane:loveu: Piotrze jestes coraz lepszym fotografem:loveu: Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dooobranoc Piotrusiu i Locusiu ( czy jutro tez bedzie dzien dobroci dla ewy:evil_lol: ??-spodobalo mi sie to :D) Quote
Cimi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):A jaki jest sens robienia zawsze wszystkiego na siłę? Pies nie będzie się skupiał, ja będę się denerwował ... A tak to wszystko wygląda miło i przyjemnie ;) ... Jeśli nagroda będzie atrakcyjna to pies będzie wszystko robił chętnie, a jak pomiędzy nauką będzie jeszcze zabawa to pies tym bardziej polubi całe to wszystko. A Fiona po tygodniu lepiej skupia sią na mnie, a wszystko przez zmieniony proces nauki. Ja się nie denerwuję, bo nie mam po co, bo to co pies robi źle jest moją winą ;) A tak po za tym to witam ;) Quote
Siostra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jaka mina, jaki wzrok:loveu: , chyba z imprezki wracamy hehehe. Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Psią :roll: ... Ludzie sobie czeszą swoje zwierzaczki, kłaki zostają, a Loco zawsze mi takie "cudo" przynosi :roll: ... Fuuuuuuuj:diabloti: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzien dobry :) Czas na obiad...poludnie juz dochodzi ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts