Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Dzien dobry :) Piotrek, to juz chyba najwyzsza pora na obiad? ;) :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 czesc piotr! ja tu widze zblizajacą sie pore kolacji a piotra ni widu ni słychu :-( Quote
Cimi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Witam Cię serdecznie Piotrze :multi:. Obiad już pewnie zjedzony :lol:, a kolacja :evil_lol: ? Piotrze prawdopodobnie będziesz mógł poznać Fionkę już na początku kwietnia :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Piotek bidoku Ty z glodu padniesz :shake: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Koniec świata !! Gdzie Blondasek ??:placz: Quote
Cimi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Piotrek, gdzie Ty się podziewasz :placz: ? Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 rany... ludzie... Piotrek zaginal!!! I co sie teraz stanie z Locusiem? :shake: Quote
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Blondasku !! Wracaj do nas!!:placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Piertek :angryy: dawaj no Locersa bo sie Tigra stesknila:mad: Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Piotek, czy Ty w ogole teraz nie jadasz? :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześc Piostruć & Locuś ... a gdzie sie podziewcie?? Może od razu podac zaginienie do programu "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" ?? Piotrek halllo gdzie jestes?? Puk Puk. Odezwij sie !!! Quote
PiotrekJ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ... Widzę, że za nami tęsniliście :cool3: ... Aż mi się miło i przyjemnie zrobiło ;) ... W poniedziałek rano wyjechałem w podróż służbową na Śląsk, wróciłem pół godziny temu ... Wreszcie :multi: ... Dziś jestem strasznie zmęczony więc zaraz uciekam spać ... Jutro postaram się nadrobić zaległości w Waszych galeriach ;) ... No i powstawiam zdjęcia Locersika ;) ... A tak swoją drogą to jeszcze nigdy nie widziałem swojego psa tak stęsknionego jak dziś po moim powrocie :lol: ... Quote
Agga Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 WItaj Piotrusiu.:cool3: Czekamy na zdjęcia LOCO. Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ... Widzę, że za nami tęsniliście :cool3: ... Aż mi się miło i przyjemnie zrobiło ;) ... W poniedziałek rano wyjechałem w podróż służbową na Śląsk, wróciłem pół godziny temu ... Wreszcie :multi: ... Dziś jestem strasznie zmęczony więc zaraz uciekam spać ... Jutro postaram się nadrobić zaległości w Waszych galeriach ;) ... No i powstawiam zdjęcia Locersika ;) ... A tak swoją drogą to jeszcze nigdy nie widziałem swojego psa tak stęsknionego jak dziś po moim powrocie :lol: ...no napisz jeszcze że w Rybniku byłeś :mad::mad: Quote
PiotrekJ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no napisz jeszcze że w Rybniku byłeś :mad::mad: A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ... Quote
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ... hahaha ojj dziewczyny ale zle pewnie jestescie na Piotra :eviltong: haha moze mu lanie spuscicie :D Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ...to następnym razem proszę do cioci Alicji Lockersika przywieść :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='PiotrekJ']A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ... no i nie pisnąłeś słówkiem, ze bedziesz o rzut beretem od Nas :mad: a ja do Katowic mam 1 przystanek dosłownie !! Quote
Recommended Posts