Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cię serdecznie Piotrze :multi:. Obiad już pewnie zjedzony :lol:, a kolacja :evil_lol: ?

Piotrze prawdopodobnie będziesz mógł poznać Fionkę już na początku kwietnia :evil_lol:

Posted

Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ...

Widzę, że za nami tęsniliście :cool3: ... Aż mi się miło i przyjemnie zrobiło ;) ...

W poniedziałek rano wyjechałem w podróż służbową na Śląsk, wróciłem pół godziny temu ... Wreszcie :multi: ...

Dziś jestem strasznie zmęczony więc zaraz uciekam spać ... Jutro postaram się nadrobić zaległości w Waszych galeriach ;) ... No i powstawiam zdjęcia Locersika ;) ... A tak swoją drogą to jeszcze nigdy nie widziałem swojego psa tak stęsknionego jak dziś po moim powrocie :lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ...

Widzę, że za nami tęsniliście :cool3: ... Aż mi się miło i przyjemnie zrobiło ;) ...

W poniedziałek rano wyjechałem w podróż służbową na Śląsk, wróciłem pół godziny temu ... Wreszcie :multi: ...

Dziś jestem strasznie zmęczony więc zaraz uciekam spać ... Jutro postaram się nadrobić zaległości w Waszych galeriach ;) ... No i powstawiam zdjęcia Locersika ;) ... A tak swoją drogą to jeszcze nigdy nie widziałem swojego psa tak stęsknionego jak dziś po moim powrocie :lol: ...
no napisz jeszcze że w Rybniku byłeś :mad::mad:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ...

hahaha ojj dziewczyny ale zle pewnie jestescie na Piotra :eviltong: haha moze mu lanie spuscicie :D

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ...
to następnym razem proszę do cioci Alicji Lockersika przywieść :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ...

no i nie pisnąłeś słówkiem, ze bedziesz o rzut beretem od Nas :mad: a ja do Katowic mam 1 przystanek dosłownie !!