PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Piotruś :multi: Jaka długasna łapka haha :lol: :lol: Cześć Daguś :lol: ... A nosa zasmarkanego nie zauważyłaś? :razz: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='KaRa_TC']Ale Loco ma ładnego kolege:cool3: To prawie dziadek, kończy dziś 8 lat :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Piotrze...a ja mam takie pytanie...czemu Loco ma takie dłuuugie noooooogi i duże uszka?:eviltong: ma jeszcze jakies czesci ciałą wieksze niz przewidziano:cool3: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czyżby Loco wyprowadzał kumpla na wycieczkę :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Piotrze...a ja mam takie pytanie...czemu Loco ma takie dłuuugie noooooogi i duże uszka?:eviltong: ma jeszcze jakies czesci ciałą wieksze niz przewidziano:cool3: hahaha .... ale mialam brzydkie skojarzenie :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Piotrze...a ja mam takie pytanie...czemu Loco ma takie dłuuugie noooooogi i duże uszka?:eviltong: ma jeszcze jakies czesci ciałą wieksze niz przewidziano:cool3: Magdaleno :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']Czyżby Loco wyprowadzał kumpla na wycieczkę :cool3::cool3: To już dziadek niedołężny jest więc ktoś musi się nim zajmować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']hahaha .... ale mialam brzydkie skojarzenie :lol: Czyli jak zwykle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='PIKA']Fajne ujecie dlugonogiego Loca :razz: Mi się nie podoba, jak zwykle rozmazane :shake: ... Quote
Cimi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Piotrze...a ja mam takie pytanie...czemu Loco ma takie dłuuugie noooooogi i duże uszka?:eviltong: ma jeszcze jakies czesci ciałą wieksze niz przewidziano:cool3: A jakie byś Magda chciała :lol: :evil_lol:? evaxon napisał(a):hahaha .... ale mialam brzydkie skojarzenie :lol: Hehe, oj Ty nie dobra :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cimi napisał(a):A jakie byś Magda chciała :lol: :evil_lol:? oj no ja np. myślałam o...hmmm...no tego...ogonie :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):oj no ja np. myślałam o...hmmm...no tego...ogonie :eviltong: Jasne, jasne ... Ty dobrze wiesz że ogon ciachnięty, malutki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cześć Agatko :p ... Quote
KaRa_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):To prawie dziadek, kończy dziś 8 lat :lol: ... No to sto lat dla rottka:BIG: Quote
Cimi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja również Cię witam Piotrze ;). Ta Magda o ogonie, cóż to za bajki powiadzasz :lol: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jasne, jasne ... Ty dobrze wiesz że ogon ciachnięty, malutki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... własnie że nie wiem :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Mi się nie podoba, jak zwykle rozmazane :shake: ... tlo, tlo rozmazane, ale Loco nie zdjęcie w ruchu po prostu :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):No to sto lat dla rottka:BIG: Ja proponuję jeszcze wypić jego zdrowie :evil_lol: ... :drinking::drink1::drink1::drinking: madzia18sosnowiec napisał(a):własnie że nie wiem :evil_lol: Magdo, przyznaj się o czym myślałaś ... I tak wszyscy wiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):tlo, tlo rozmazane, ale Loco nie zdjęcie w ruchu po prostu :lol: Dlatego właśnie chcę nowy aparat :angryy: ... Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PiotrekJ napisał(a): ... Dlatego właśnie chcę nowy aparat :angryy: ... :hmmmm: taki co Ci bedzie robil nie rozmazane tlo, ale za to rozmaże Locersa :evil_lol: Zdrowie rot:drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking:ka Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdo, przyznaj się o czym myślałaś ... I tak wszyscy wiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... skoro wiedzą to po co pytają :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 a no i kurka, zdróweczko :p :smilecol: :smilecol: :smilecol: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Cimi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdo, przyznaj się o czym myślałaś ... I tak wszyscy wiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Penwie o tym, o czym myslała Ewa :evil_lol: :diabloti: A teraz mówimy dobranoc :bye: :bye:. Zmyakmy na spacer, a ja później jeszcze porobić zadanka i pouczyć się :angryy:. Także :bye: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: taki co Ci bedzie robil nie rozmazane tlo, ale za to rozmaże Locersa :evil_lol: Zdrowie rot:drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking:ka No dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W sumie krajobrazy są ładniejsze od mojego potfora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='madzia18sosnowiec']skoro wiedzą to po co pytają :evil_lol: Bo my chcemy to z Twoich ust usłyszeć :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Cimi']A teraz mówimy dobranoc :bye: :bye:. Zmyakmy na spacer, a ja później jeszcze porobić zadanka i pouczyć się :angryy:. Także :bye: Dobranoc ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 zdrowko dla rottka :beerchug::beerchug: :beerchug: Madziu szkoda, ze z taką łatwościa nie idzie nam pisanie pracy z polskiego, jak pisanie na dogo co nie - wtedy mialybysmy ją gotową w ciągu jednego dnia :cool3: :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 No to za rottka:drinka: :drinka: :drink1: :drinking: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :chlup: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 A my już mówimy Dobranoc ;) ... Do jutra moi drodzy Dogomaniacy ;) ... Quote
Recommended Posts