madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a):biedny Loco pewnie kamieniami sie w domu bawi:shake: hahaha dobreeeee :evil_lol: a Piotr zaginął gdzieś u Tenka na stronie :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha dobreeeee :evil_lol: a Piotr zaginął gdzieś u Tenka na stronie :eviltong: a co gorsza zaraz doprowadzi do rozpadu mojego wieloletniego zwiazku... ;) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):no cioo... :oops: Ty już dobrze wiesz co :cool3: :lol: :lol: ... mrowka napisał(a): I pewnie jeszcze te patyczki je, biedactwoo malutkie kochane pewnie nie karmia go wogole :shake: No nic a nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):biedny Loco pewnie kamieniami sie w domu bawi:shake: Tak jak i jego miłość :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):a Piotr zaginął gdzieś u Tenka na stronie :eviltong: Ty to nie miałaś przypadkiem cicho siedzieć? :mad: :evil_lol: ;) Teklunia napisał(a):a co gorsza zaraz doprowadzi do rozpadu mojego wieloletniego zwiazku... ;) Co złego to nie ja :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ty to nie miałaś przypadkiem cicho siedzieć? :mad: :evil_lol: ;) ja nic nie mowiłam :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ty już dobrze wiesz co :cool3: :lol: :lol: ... :hmmmm: wiem?? Aa wiem.. :razz: :evil_lol: No nic a nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :shock: dlatego on taki chudy :-( :evil_lol: biedny moj wnuczek... To juz lepiej bo lepiej ma Ozzulek ktory je szmatki, ale zeby patykami karmic? :shock: :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty już tu Agatko nie cfffaniakuj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja i cwaniakuję,? no wiesz Ty co :evil_lol:. Poprostu Loco pewnie zabawek nie ma, a Ty mówisz, ze woli patyczki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 pchiii wypraszam sobie Tigrusia ma własne klapeczki do zabawy :mad: szkoda ze ja teraz nie mam w czym chodzic:placz: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):biedny moj wnuczek... To juz lepiej bo lepiej ma Ozzulek ktory je szmatki, ale zeby patykami karmic? :shock: :evil_lol: No dobra, pogadam z Alą i wezmę przepis na dietę szmatkową :evil_lol: ... Cimi napisał(a):Ja i cwaniakuję,? no wiesz Ty co :evil_lol:. Poprostu Loco pewnie zabawek nie ma, a Ty mówisz, ze woli patyczki :evil_lol: Teraz to się nie tłumacz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):pchiii wypraszam sobie Tigrusia ma własne klapeczki do zabawy :mad: szkoda ze ja teraz nie mam w czym chodzic:placz: :roflt::roflt::roflt: ... Tigra, jeszcze buty Pańci zjedz, wszystkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a): :roflt::roflt::roflt: ... Tigra, jeszcze buty Pańci zjedz, wszystkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ojj co to to nie:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):A gdzie ja się tłumaczę, co :cool3:? Mówiłem Ci już że maruda jesteś? :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mówiłem Ci już że maruda jesteś? :evil_lol: Nie mówiłeś ;), a gdzie ja mam do marudy :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):Nie mówiłeś ;), a gdzie ja mam do marudy :lol: Widzisz, cały czas marudzisz :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzisz, cały czas marudzisz :evil_lol: ... A Ty stwarzasz :lol: :evil_lol:. Dobra, dobra a ja mykam z psem, a później nynu nynu po męczącym dniu ;) Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No tak mnie napastuja a tu cisza jak makiem tfu bokisiem zasiał ... ;) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):A Ty stwarzasz :lol: :evil_lol:. Dobra, dobra a ja mykam z psem, a później nynu nynu po męczącym dniu ;) Dobranoc Fioneczko, która mnie nie lubisz :-( ... Ja też zaraz z psiutem idę, tylko on wstać najpierw musi :evil_lol: ... Patka napisał(a):No tak mnie napastuja a tu cisza jak makiem tfu bokisiem zasiał ... ;) A są foteczki, są ;) ... Tylko trzeba poszukać ;) ... Quote
agbar Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 no tak wy tu gadu gadu a jakies zdjęcia to będą tego przystojniaka?:) Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 dealer napisał(a):no tak wy tu gadu gadu a jakies zdjęcia to będą tego przystojniaka?:) tez tak sadze, ze przydalyby sie jescze jakies foteczki :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 dealer napisał(a):no tak wy tu gadu gadu a jakies zdjęcia to będą tego przystojniaka?:) Aga, są foteczki tylko poszukać trzeba ;) ... mrowka napisał(a):tez tak sadze, ze przydalyby sie jescze jakies foteczki :razz: A tej jak zwykle mało :shake: :evil_lol: ... Dobranoc Wszystkim, czas na wieczorny spacerek s psiutem ;) ... Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A tej jak zwykle mało :shake: :evil_lol: ... Bo ja lubię dużo... :cool1: Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy :evil_lol: Quote
agbar Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Aga, są foteczki tylko poszukać trzeba... a no ja nie watpię że są:) ale nowe ja chce nowe!!!:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dzień dobry Wszystkim ;) Na początek dwie foteczki, będzie więcej jeśli ktoś zechce ;) ... Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ależ smutne spojrzenie...co ty mu zrobiłeś?:) ja zechce wiecej:) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 dealer napisał(a):Ależ smutne spojrzenie...co ty mu zrobiłeś?:) Posmutniał, bo Pan romansuje tutaj zamiast sie nim zająć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Wszystkim ;) to wzrok miłości :cool3: miłości do jedzenia oczywiście, biedny Loco musiał czekać aż szanowny właściciel sie zwlecze i da papu :eviltong: a wogóle to Dzień doberek Piotrze :p Quote
Recommended Posts