PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):ja sobie wypraszam ciekawska babe :angryy: co najwyzej moge byc "ciekawa swiata kobieta"... ;) I jeszcze się bulwersuje :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):I jeszcze się bulwersuje :evil_lol: :evil_lol: ;) ...:crazyeye: cóż za intrygująca dyskusja;) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: cóż za intrygująca dyskusja;) Ja tu szans nie mam bo tu same ... ekhmmmm ... kobiety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cudeńko:multi::loveu: Wilkołak Śłodziak:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='ewelinabuck']nie wiem czu ci sie spodoba yuuuuuuuuu Loco ma banerek:multi: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):yuuuuuuuuu Loco ma banerek:multi: Ewelinko, dziekuję ... Śliczny banerek :multi: :multi: ;) ... A może mi ktoś powiedzieć w którym miejscu w banerku wstawić link do galerii? :roll: Quote
agbar Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 no to baba Ci teraz powie:) Sliiiiczna mordka ...nie Twoja:eviltong: Locusia hihihi Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Piotrek!! Ale masz piekny baner:) Podoba mi sie :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='dealer']no to baba Ci teraz powie:) Sliiiiczna mordka ...nie Twoja:eviltong: Locusia hihihi Pfffffffff :obrazic::evil_lol: ;) ... [quote name='Pysia']Piotrek!! Ale masz piekny baner:) Podoba mi sie :multi: Mi też się podoba :lol: ... Ewelinko, jeszcze raz dziękuję ;) ... Quote
agbar Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 faktycznie piekny banerek:) i z odsyłaczem:) jak mój:) dzieki za pomoc:) Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ło jeziu to dla mnie patyczek:oops: :loveu: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a):ło jeziu to dla mnie patyczek:oops: :loveu: :evil_lol: Dla Tigry, a nie dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 jutro ci zrobie baner tylko tlo wybierz;) Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dla Tigry, a nie dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :placz: dla Tigruni to wszystko a dla Ewusi:-( nawet patyczka od Locusia nie dostalam:angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a)::placz: dla Tigruni to wszystko a dla Ewusi:-( nawet patyczka od Locusia nie dostalam:angryy: Dla Ciebie ten drugi jest, bardziej obśliniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 O jej :iloveyou: foteczki mojego wnuczka macho Locersika :bigcool: yee ye yeee! :multi: Ohh jaki pycholej ii fafulki zblizone ahhh jak ja bym Ci je dorwala.... :oops: :loveu: Tylko czy moj wnuczek nie ma zabawek i musi sie patyczkami,galazkami bawic? :shake: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dla Ciebie ten drugi jest, bardziej obśliniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hurejjjjjj dostalam obsliniony patyczek :roll: dobre i to ..:razz: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):Ohh jaki pycholej ii fafulki zblizone ahhh jak ja bym Ci je dorwala.... :oops: :loveu: Mróweczko :cool3: :cool3: :evil_lol: ... mrowka napisał(a): Tylko czy moj wnuczek nie ma zabawek i musi sie patyczkami,galazkami bawic? :shake: On woli patyczki od zabawek ;) ... evaxon napisał(a):hurejjjjjj dostalam obsliniony patyczek :roll: dobre i to ..:razz: Nie marudź i bądź wdzięczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ'] haha nie noooooooooooo :loveu: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a): On woli patyczki od zabawek ;) ... Bo to trzeba mieć fajne zabaweczki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):Bo to trzeba mieć fajne zabaweczki :evil_lol: Ty już tu Agatko nie cfffaniakuj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 haha i sie wydało kto ma w domu jakie zabawki :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :sg168: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Mróweczko :cool3: :cool3: :evil_lol: ... no cioo... :oops: On woli patyczki od zabawek ;) ... I pewnie jeszcze te patyczki je, biedactwoo malutkie kochane pewnie nie karmia go wogole :shake: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha i sie wydało kto ma w domu jakie zabawki :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :sg168: biedny Loco pewnie kamieniami sie w domu bawi:shake: Quote
Recommended Posts