PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 evaxon napisał(a):Locusiowe foteczki :bigcool: Zgodnie z obietnicą ;) ... Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :crazyeye: wow jak Locasty urósł :multi: Quote
agabass Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 znajome tereny gdzie spacerujecie Leoś słodkości Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: wow jak Locasty urósł :multi: Dla mnie to on mały i chudy jest :roll: :razz: ... [quote name='agabass']znajome tereny gdzie spacerujecie Leoś słodkości A skąd Ty znasz Nasze tereny? :razz: ;) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Hura!!! Piotrek żyje i Locusiowe fotaski wstawił :multi: Hura :Cool!: Quote
Cimi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ojeny, jeny fotki Loca spacerowe :loveu:. No, no Piotrek postarałeś się :multi:.Nareszcie :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='Pysia']Hura!!! Piotrek żyje i Locusiowe fotaski wstawił :multi: Hura :Cool!: Dziękuję Pysiu, że tak się o mnie martwiłaś :lol: :cool3: ;) ... [quote name='Cimi']Ojeny, jeny fotki Loca spacerowe :loveu:. No, no Piotrek postarałeś się :multi:.Nareszcie :evil_lol:. Ja się zawsze staram, tylko nie zawsze mam czas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Oj wreszcie zobaczylam, ze Loco na dwor wychodzi :multi::evil_lol: ale mu chyba zimno :shake: Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):Oj wreszcie zobaczylam, ze Loco na dwor wychodzi :multi::evil_lol: ale mu chyba zimno :shake: I nie ma lapki!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dla mnie to on mały i chudy jest :roll: :razz: ... dla mnie tez :evil_lol: PiotrekJ napisał(a): A skąd Ty znasz Nasze tereny? :razz: ;) Bo to wygląda jak Kępa Potocka :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):Oj wreszcie zobaczylam, ze Loco na dwor wychodzi :multi::evil_lol: ale mu chyba zimno :shake:też tak myslę , ze chłoptaś zmarznięty :mad: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie Loco ma lapke, wyjasnij to natychmiast, bo do TOZu zglosze!!!:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):ale mu chyba zimno :shake: Alicjarydzewska napisał(a):też tak myslę , ze chłoptaś zmarznięty:mad: Coś Wam się przyśniło, jemu wcale nie zimno :shake: ... On niezadowolny jest, że do domu już wraca :evil_lol: ... Magda_Miki napisał(a):I nie ma lapki!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Teklunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie Loco ma lapke, wyjasnij to natychmiast, bo do TOZu zglosze!!!:mad: Mówiłem nie marudzić na jakość zdjęć :mad: :angryy: ... Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PiotrekJ napisał(a): Mówiłem nie marudzić na jakość zdjęć :mad: :angryy: ... a co ma jakość zdjęć do posiadania przez psa wszystkich lap ? :crazyeye: Albo lapy są albo ich nie ma :diabloti: a jak sa to je nawet na kiepskim zdjęciu widac :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):a jak sa to je nawet na kiepskim zdjęciu widac :diabloti: Pamięci w aparacie zabrakło i łapa już się nie zmieścicła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 jee foteczki zimowe (:placz: ) :Cool!: :bigcool: :Cool!: Kogo ja widzę :loveu: mojego macho wnuczka Locersika :iloveyou: Moj kochanyyyyyyyyy.... :multi: :bigcool: Piotrze czyzbys juz wyzdrowial? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 mrowka napisał(a):Piotrze czyzbys juz wyzdrowial? :evil_lol: No coś Ty, wyszedlem tylko fotki zrobić żebyś więcej nie marudziła :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):No coś Ty, wyszedlem tylko fotki zrobić żebyś więcej nie marudziła :evil_lol: ...:crazyeye: cóż za poświęcenie ;) Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: cóż za poświęcenie ;) Gdyby Mrówka Ci tak marudziła i jęczała to też byś się poświęciła :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 piekny chłopak....tak sie rozmarzyłam....:lol: ...tzn.Loco!! bo Piotrka nie widziałam:) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 dealer napisał(a):piekny chłopak....tak sie rozmarzyłam....:lol: ...tzn.Loco!! bo Piotrka nie widziałam:) Może lepiej niech Piotrek swoich fot nie wstawia to i pomażyćmożna będzie ;) :evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a):Może lepiej niech Piotrek swoich fot nie wstawia to i pomażyćmożna będzie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No coś Ty, wyszedlem tylko fotki zrobić żebyś więcej nie marudziła :evil_lol: ... [quote name='PiotrekJ']Gdyby Mrówka Ci tak marudziła i jęczała to też byś się poświęciła :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... O przepraszam bardzo ja nie marudze i nie jecze!!! :roll: :mad: ahhhh dziekuje bardzo :bigcool: :loveu: :bigcool: za podziekowanie przesylam buzki dla mojegoo wnuczka!!! :iloveyou: :evil_lol: Quote
Recommended Posts