PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 mrowka napisał(a):Taa a teraz wszystko na mnie :angryy: :mad: Na kogoś być musi :evil_lol: ... mrowka napisał(a)::shock: tylee fotek czy ja śnię????????????? :hmmmm: A co w tym dziwnego? :hmmmm: :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Na kogoś być musi :evil_lol: ... I ladnie to tak na mnie?? Na bidna mala mroweczke?:mad: WSTYD! :evil_lol: :evil_lol: A co w tym dziwnego? :hmmmm: :evil_lol: no fotki są dziwne, do takich luksusów jeszcze nei przywyklam...:oops: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 mrowka napisał(a):I ladnie to tak na mnie?? Na bidna mala mroweczke?:mad: WSTYD! :evil_lol: :evil_lol: No biedna Mróweczka, jak mogę Ci to wynagrodzić? :cool3: :evil_lol: mrowka napisał(a):no fotki są dziwne, do takich luksusów jeszcze nei przywyklam...:oops: :evil_lol: Przyzwyczajaj się :lol: ... Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No biedna Mróweczka, jak mogę Ci to wynagrodzić? :cool3: :evil_lol: :hmmmm: oj ciężko będzie ciężko z tym wynagrodzeniem... :evil_lol: Dobraa, na początek chcę foteczkę macho Locersa :iloveyou: :razz: Przyzwyczajaj się :lol: ... Mogę? Jak mogę to okk, tylko żebym później nie była rozczarowana :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 mrowka napisał(a)::hmmmm: oj ciężko będzie ciężko z tym wynagrodzeniem... :evil_lol: Dobraa, na początek chcę foteczkę macho Locersa :iloveyou: :razz: Nie ma dziś więcej, zasoby się skończyły :shake: ... Jutro wstawię nowe ;) ... A teraz dobranoc, psiut chce na spacerek ;) ... Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie ma dziś więcej, zasoby się skończyły :shake: ... Jutro wstawię nowe ;) ... A teraz dobranoc, psiut chce na spacerek ;) ... Oczywiście zapamiętamy to sobie :shake: O boziuu brrr Mejk naszczęście już dawno śpi :razz: Quote
Cimi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A kiedy będzie nowy avatarek, co :cool3: ? Święta się skończyły ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='PiotrekJ'] nie da się ukryć, jest boski :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Cimi napisał(a):A kiedy będzie nowy avatarek, co :cool3: ? Święta się skończyły ;) Jak go zrobię :evil_lol: ... Dopiero zwloklem się z łóżka, a zaraz wracam tam znowu :roll: ... Tragicznie się dziś czuję :roll: ... Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak go zrobię :evil_lol: ... Dopiero zwloklem się z łóżka, a zaraz wracam tam znowu :roll: ... Tragicznie się dziś czuję :roll: ... Oj jo joj :shake: :evil_lol: No to wracaj szybciorem do zdrowia, bo chcemy foteczki zimowe (:placz: );) Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak go zrobię :evil_lol: ... Dopiero zwloklem się z łóżka, a zaraz wracam tam znowu :roll: ... Tragicznie się dziś czuję :roll: ... Idź Ty lepiej do lekarza prawdziwego.... Bo na fotki zimowe sie nie doczekamy :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 no wlasnie Piotrku :mad: co ty myslisz ze ta zima bedzie trawac przez caly rok?:shake: jeszcze troche i jejnie bedzie i Loca w sniegu tez nie :( Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :roll: Coś niedobrze...Nie ma PiotrkaJ.... Hmmmmmmmm Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Piotrek :roll: zyjesz :cool3: chyba nie bardzo :roll: A Loco zyje ? :diabloti: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 chyba nie bardzo :roll: noo... :roll: O Loco tez ani widu ani slychu :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='Pysia']:roll: Coś niedobrze...Nie ma PiotrkaJ.... Hmmmmmmmm [quote name='Alicjarydzewska']Piotrek :roll: zyjesz :cool3: [quote name='PIKA']chyba nie bardzo :roll: A Loco zyje ? :diabloti: [quote name='mrowka']noo... :roll: O Loco tez ani widu ani slychu :shake: Już jesteśmy, ja i Loco :lol: :lol: :lol: ... [quote name='Pysia']Idź Ty lepiej do lekarza prawdziwego Byłem :lol: ... I dostałem zwolnienie na tydzień :multi: ... [quote name='evaxon']no wlasnie Piotrku :mad: co ty myslisz ze ta zima bedzie trawac przez caly rok?:shake: jeszcze troche i jejnie bedzie i Loca w sniegu tez nie :( Fotki będą jutro ;) ... Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Fotki będą jutro ;-) ... No, już to widzę... :roll: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :crazyeye: czyli trafił ci się normalny lekarz a nie konował :angryy: no ale jutro i tak czekamy na foty Locastego:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Fotki będą jutro ;-) ... a czemu nie dzisiaj ? :roll: Quote
e.v.a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 PIKA napisał(a):a czemu nie dzisiaj ? :roll: oj Pika wazne ze beda :multi: :cool3: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 evaxon napisał(a):oj Pika wazne ze beda :multi: :cool3: ja bym na Twoim miejscu nei cieszyla sie za wczesnie.....:roll: Quote
e.v.a Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 mrowka napisał(a):ja bym na Twoim miejscu nei cieszyla sie za wczesnie.....:roll: eee nie przesadzaj :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='mrowka']No, już to widzę... :roll: [quote name='mrowka']ja bym na Twoim miejscu nei cieszyla sie za wczesnie.....:roll: A co Ty taka niewierząca? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']a czemu nie dzisiaj ? :roll: Ponieważ ja droga Piko choruję i dopiero dziś z psiutem na króciutki spacerek się wybrałem :razz: ... [quote name='evaxon']oj Pika wazne ze beda :multi: :cool3: [quote name='evaxon']eee nie przesadzaj :roll: I to się nazywa zdrowe podejście do sprawy :lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: czyli trafił ci się normalny lekarz a nie konował :angryy: I całe szczęście :roll: ... Perspektywa chodzenia do pracy w takim stanie delikatnie rzecz ujmując nie podobała mi się ;) ... A teraz kilka fotek ze spacerku, najlepszej jakości nie są ale ważne że są w ogóle :lol: ... Quote
Recommended Posts