madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 piotrus dzisiaj 23 o ile mnie kalendarz nie mysli w komputerze a ciebie ni ma, powiedz czesc chociaz :placz: Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 niezła imprezka była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 to chyba mial byc ten obrazek :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Quote
anetta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ulala :lol: Niezle balety byly do rana :evil_lol: Quote
Agga Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 LOco cudenko gdzie się podziewasz? Ale on ma spojrzenie na tym zdjęciu:loveu: Quote
PiotrekJ Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Agga napisał(a):LOco cudenko gdzie się podziewasz? W domu siedzi :p ... Niestety jego Pan zapomina brać aparat na spacery :roll: ... Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):W domu siedzi :p ... Niestety jego Pan zapomina brać aparat na spacery :roll: ... Piotruś to niewybaczalne:shake: Quote
PiotrekJ Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Agga napisał(a):Piotruś to niewybaczalne:shake: Ja wiem :roll: ... Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):W domu siedzi :p ... Niestety jego Pan zapomina brać aparat na spacery :roll: ...:cool3:Piotrusiu ...w tym wieku:shake: Quote
PiotrekJ Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:Piotrusiu ...w tym wieku:shake: W tym wieku lepiej o aparacie zapominać niż mieć inne problemy :p :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):W tym wieku lepiej o aparacie zapominać niż mieć inne problemy :p :evil_lol: ...:po widze że pyskaty taki jak był , czyli wszyscy zdrowi;):evil_lol: Quote
Pysia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):W tym wieku lepiej o aparacie zapominać niż mieć inne problemy :p :evil_lol: ... O:crazyeye: To Ty blondasku żyjesz :crazyeye::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Pietrek kochanie(:evil_lol: ) wracaj z fotami:loveu: Quote
Agga Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::po widze że pyskaty taki jak był , czyli wszyscy zdrowi;):evil_lol: Alu ten typ tak ma i się tego nie zmieni.:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czesc moj wieśniaku kochany :eviltong: widziałam, ze sie wkoncu pokazałes:cool3: moze tak sie odezwiesz do swojej najcudowniejszej kolezanki z sosnowca :mad: Quote
Anja33 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć Piotrze i Locersie i Justynko Wesołych Walentynek dla Waszej Rodzinki Co prawda dopiero jestem na etapie zapoznawania się z Galerią Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Pietrek:scream_3: gdzie jestes :icon_roc: :lmaa: jak nie wrocisz to przejme twojego fotobloga:diabloti: :evil_lol: zebym cie z 17 strony wyciągała :stupid: :candle: Quote
PiotrekJ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 evaxon napisał(a):Pietrek:scream_3: gdzie jestes :icon_roc: :lmaa: jak nie wrocisz to przejme twojego fotobloga:diabloti: :evil_lol: zebym cie z 17 strony wyciągała :stupid: :candle: Jesteśmy :p ... Niestety nie mam czasu, żeby siedzieć na Dogo tyle co kiedyś :shake: ... Ale czasami zaglądam i czytam co tam u Was słychać ;) ... Quote
PIKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 O Pietrek się pojawił :cool3: A wiesz, ze ja się dopsilam :evil_lol: a właściwie dodożylam :loveu: Quote
e.v.a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 PiotrekJ napisał(a):Jesteśmy :p ... Niestety nie mam czasu, żeby siedzieć na Dogo tyle co kiedyś :shake: ... Ale czasami zaglądam i czytam co tam u Was słychać ;) ... o popaczcie kto tu zawitał:diabloti: Quote
Cimi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 PiotrekJ napisał(a):Jesteśmy :p ... Niestety nie mam czasu, żeby siedzieć na Dogo tyle co kiedyś :shake: ... Ale czasami zaglądam i czytam co tam u Was słychać ;) ... O ja Cie :crazyeye: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a):O Pietrek się pojawił :cool3: A wiesz, ze ja się dopsilam :evil_lol: a właściwie dodożylam :loveu: Gratulacje ;) ... Spotkamy się pewnie w Nowym Dworze niedługo, co? :lol: evaxon napisał(a):o popaczcie kto tu zawitał:diabloti: Tia, Ty jak zwykle najmilsza :p ... Cimi napisał(a):O ja Cie :crazyeye: :cool3: Widzisz, więcej wiary we mnie :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PiotrekJ napisał(a): Tia, Ty jak zwykle najmilsza :p ... bo przecie ja cie kocham:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts