PiotrekJ Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ehhh ... Zbierałem się do stworzenia tej galerii i wiecznie czasu brakowało ... No ale w końcu trzeba ;) ... Mam 5 tygodni, czas się pokazać :D http://i22.photobucket.com/albums/b348/PiotrekJ/Loco1.jpg Poluję na kota ;) Pierwszy dzień w nowym domku, trochę mi smutno Mały jeszcze jestem więc śpię gdzie chcę ;) Mam 2 miesiące :) Co do spania - przeniosłem się na łóżko, sam już potrafię wejść :D Kończę 3 miesiące i ... wciąż najbardziej lubię spać :D To narazie tyle, następne będą niebawem ;) ... Najpierw Piotrek musi się wziąść za siebie i trochę te fotki posegregować :lol: ... Quote
Agga Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ale mnie tu ciągnęło....ALe słodzina!!!! Poprostu LOCO jest rewelacyjny. KOniecznie wiecej foteczek. :angel: Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Boski maluch bardzo podoba mi sie jego imię :) a ze spaniem juz mu tak zostanie :wink: :lol: Czekam na fotki małego przeslicznego pręguska :D Quote
PiotrekJ Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Wczoraj byliśmy na spacerku ;) Kazał grzecznie stać to stoję :) Ktoś idzie, trzeba się przywitać :D I to będzie na tyle, baterie w aparacie się rozładowały, a Piotrek nie pomyślał żeby sprawdzić je w domu :evil: ... Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 pieknosci :D widac ze ma dosc "filozoficzne" usposobienie ;) i rosnie jak na drozdzach! Quote
:) Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Śliczny boksik :) Taki malutki aniołek... :) CUDO!! Quote
czarna_hancza Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 śliczne maleństwo :angel: fotek fotek!!! Quote
PiotrekJ Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 :) napisał(a):Śliczny boksik :) Taki malutki aniołek... :) CUDO!! Aniołekto on jest ... ale tylko jak śpi :wink: ... Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Loco , jest przeuroczy :angel: W kwestii koszyczka :wink: , czy zostało jeszcze choć kawałek :lol: , bo na początku był cały po 2 miesiącach juz niekompletny :lol: :lol: Ja z moim boxiem miałam tak samo swój kosz konsumował jak mu było nudno , po jakimś czasie nie było gdzie spać więc przeniósł sie na kanapę :wink: Czekam na dalsze fotorelacje 8) Quote
Cimi Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ale Piotrek więcej zdjęć ;) Legowisko mojej suki wygląda beznadziejnie. Jeszcze ostatnio przyszywałam materiał, bo powstała z wytarcia to na samym początku, gdy kupiłam jej nowe.. wydałam trochę kasy na to to wygryzła sobie oparcie w ciągu chyba godziny.. a ja myślałam, ze ona śpi :evil:. Dlatego radzę nie kupować z gąbki :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):W kwestii koszyczka :wink: , czy zostało jeszcze choć kawałek :lol: , bo na początku był cały po 2 miesiącach juz niekompletny :lol: :lol: Tak, zostalo samo dno :D ... Quote
PiotrekJ Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) ... Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):W kwestii koszyczka :wink: , czy zostało jeszcze choć kawałek :lol: , bo na początku był cały po 2 miesiącach juz niekompletny :lol: :lol: Tak, zostalo samo dno :D ... :wink: tak myślałam Quote
PiotrekJ Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Odkopałem jeszcze jedno stare zdjęcie :) ... Śpiem z tatą :D Quote
asiunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Hej!! Piękny mały łobuziak :angel: Boskie ma imię 8) Quote
Bodziulka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Dopiero teraz zobaczyłam temat Loca :lol: ach te uszka :D Quote
PiotrekJ Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Narazie więcej fotek nie będzie. Piotrek siedzi w domu z nogą w gipsie i w żaden sposób na spacerek nie mogę go namówić :-? ... Quote
Agga Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Co to za pora na łaminie nózki? Porsze zdrowieć i czekamy na foteczki :D Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 PiotrekJ napisał(a):Narazie więcej fotek nie będzie. Piotrek siedzi w domu z nogą w gipsie i w żaden sposób na spacerek nie mogę go namówić :-? ...no a Piotrek w domu zdjęć nie może robić :wink: Quote
anetta Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Jakie sliczne pregowane dziecko :loveu: Dzis widzialam tak samo umaszczonego boksia :o tylko byl starszy i miach chyba uszka przyciete...Czekal na pania pod sklepem 0X A Ty nie mozesz robic fot? :P Quote
Cimi Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Pewnie nie chce robić :P. Zdjęcia na dworze mają najlepszy klimat :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Cimi napisał(a):Pewnie nie chce robić :P. Zdjęcia na dworze mają najlepszy klimat :lol: Pewnie że mają lepszy klimat. Teraz w domu piues upodabnia się do swojego Pana i cały czas odpoczywa :D ... A śpiący Loco w tym wieku to już nic ciekawego :P ... Quote
Recommended Posts