Mokka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 PARSONRK napisał(a): To może zrobimy I IAL ? Tak koło marca ? Jeszcze pogadam z dziewczynami i zobaczymy co wyjdzie :wink: Postaramy się nie zabrać wam terminu :wink: I IAL był zazwyczaj organizowany przez Wrocław. Quote
OlaAB Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 oj przestańcie z tymi tradycjami 8) w tym roku też był "nietradycyjny" IAL organizowany przez Białystok i bardzo dobrze :D w końcu kiedyś było mniej klubów to były "tradycje" - teraz powstają nowe kluby - więc niech robią IAL'e "starzy wyjadacze" może zrobią jakieś inne zawody mieliśmy już o czekoladę, będą o butelkę szampana więc jeszcze jest Duuuużoooo przedmiotów, o które można walczyć :lol: Quote
Ajrisz Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 więc jeszcze jest Duuuużoooo przedmiotów, o które można walczyć No coz, ja wciaz czekam na ten jeden, ulubiony... < trunek 8) >, ale na razie nikt nie wyszedl z propozycja. :cry: 8) Kto wie, moze Lodz sie wreszcie zmobilizuje. 8) Czyli samolotem już też latała? No przecież jest ze Stanów, jakoś na stary kontynent musiała się przedostać. No niestety! Ona zniosla wspaniale, ja nieco... inaczej. :-? Quote
PARSONRK Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 pierwszy IAL jest w ostatni weekend marca we Wroclawiu Czy zgadzacie się by II IAL odbył się w kwietniu ?? Czy lepiej w maju ?? Czekam na odpowiedzi ! Quote
PARSONRK Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 W grę wchodzą terminy : 8-9 kwiecień 15-16 kwiecień 29-30 kwiecień 12-14 maj 27-28 maj dodatkowo zaznaczam, że: Rauni napisał(a):Chcielibyśmy zorganizować oficjalne zawody we Wrocławiu pod koniec kwietnia lub na początku maja przyszłego roku, tylko nie możemy się dogadać co do terminu, tak żeby to z niczym nie kolidowało, w związku z tym prosimy o Wasze sugestie. Wchodzące w grę terminy to a/ 29-30. kwietnia '06 b/ 2-3. maja '06 (to jest w tygodniu, ale w ramach dlugiego weekendu) c/ 6-7 maja '06 oraz Asia_W napisał(a):6-7 są na Węgrzech Mistrzostwa Świata Owczarków Belgijskich (Agility, IPO, obidience i mondioring). To byłem ja, Jarząbek Wiesław ;) Robull W sumie wyjdą nam 3 zawody w dość krótkim terminie :o kalendarz 2006 ( zwykły, nie zawodów :wink: )- http://kalendarz.fazi.pl/?year2view=2006 Quote
saJo Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ja stawialabym na ten pierwszy termin. Na poczatku roku zawsze jest malo zawodow, a po zimie wszyscy sa naladowani energia ktor moga rozladowac tylko na zawodach :lol: Quote
PARSONRK Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 saJo napisał(a):Ja stawialabym na ten pierwszy termin. Na poczatku roku zawsze jest malo zawodow, a po zimie wszyscy sa naladowani energia ktor moga rozladowac tylko na zawodach :lol: Ja jestem za. :wink: Czekam na dalsze propozycje. Quote
Davie Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 saJo napisał(a):Ja stawialabym na ten pierwszy termin. Na poczatku roku zawsze jest malo zawodow, a po zimie wszyscy sa naladowani energia ktor moga rozladowac tylko na zawodach :lol: 8-9 kwietnia? To trochę przyciasno może być, bo z reguły I IAL odbywał się w ostatni weekend marca (żeby śniegi już trochę odtajały 8)). I w tym roku był wyjątkowo wcześniej, bo to wielkanoc wypadała. Quote
wendka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Davie napisał(a):8-9 kwietnia? To trochę przyciasno może być, bo z reguły I IAL odbywał się w ostatni weekend marca (żeby śniegi już trochę odtajały 8)). I w tym roku był wyjątkowo wcześniej, bo to wielkanoc wypadała. To moze celujcie w I IAL i ostatni weekend marca? Quote
Mokka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 PARSONRK napisał(a): W sumie wyjdą nam 3 zawody w dość krótkim terminie :o To źle? PARSONRK napisał(a):kalendarz 2006 ( zwykły, nie zawodów :wink: )- http://kalendarz.fazi.pl/?year2view=2006 Eeeee, kiepski - nie ma świąt i dni wolnych. Wielkanoc wypada 16-17 kwietnia, więc termin 15-16 kwietnia chyba nie jest najlepszy :-? Quote
PARSONRK Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Mokka napisał(a):PARSONRK napisał(a): W sumie wyjdą nam 3 zawody w dość krótkim terminie :o To źle? Jak dla mnie dobrze, tylko nie wiadomo jak finonsowo wyjdą trzy wyjazdy co tydzień :wink: Mokka napisał(a): PARSONRK napisał(a):kalendarz 2006 ( zwykły, nie zawodów :wink: )- http://kalendarz.fazi.pl/?year2view=2006 Eeeee, kiepski - nie ma świąt i dni wolnych. Wielkanoc wypada 16-17 kwietnia, więc termin 15-16 kwietnia chyba nie jest najlepszy :-? Mokka wybredna jesteś odnośnie kalendarzy :wink: No to chyba zostaje 8-9 kwiecień Quote
saJo Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 PARSONRK napisał(a):Mokka napisał(a):PARSONRK napisał(a): W sumie wyjdą nam 3 zawody w dość krótkim terminie :o To źle? Jak dla mnie dobrze, tylko nie wiadomo jak finonsowo wyjdą trzy wyjazdy co tydzień :wink: Dokladnie o to chodzi :( Ja najchetniej jezdzilabym co drugi tydzien na zawody w sezonie, ale na pewno nie dalabym rady na to finansowo (a co drugi, zeby miec kiedy trenowac) Quote
PARSONRK Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Właśnie dlatego się pytam o termin. :wink: Zostają terminy : 8-9 kwiecień 12-14 maj 27-28 maj Co wy na to >? Quote
Magda i Saga Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Im wcześniej tym lepiej. W 100 % zgadzam się z przedmówcami. Co tydzień napewno nie będę mogła jeżdzić na zawody. Co drugi to tez za często. Wydawało mi się, że IAL-e powinny sie mieścić w kwartałach, więc pierwszy od stycznia do marca (Chyba już ktos o tym pisał tutaj) Ale to najlepie wie Magda Z. Mimo wielkiej sympatii do IAL-u i do was jeśli do wyboru będzie zrezygnować z IAL-u czy oficjalnych zawodów (szczególnie u Doroty lub we Wrocławiu) to zrezygnuję z IAL-u, z wielkim żalem Quote
Davie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dziewczyny, ok, tylko najlepiej byłoby już też znać termin pierwszego IALu? :roll: Bo okaże się, że na organizację zawodów mocno zimową porą brak chętnych, a wtedy to raczej musiałyby być pod dachem, wiadomo, że to dość wysoka bariera organizacyjna... :wink: Tu pada pytanie do Artemisa :D - Aniu, chcesz zrobić I kwartał jak zwykle, czy dajesz się wykazać innym :D. PARSONRK, może, tak jak wendka pisała, zróbcie zawody w ostatni weekend marca? Quote
Davie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 No to już wszystko wiem! 8) Wrocławski ARTEMIS pragnąłby zrobić I IAL 2006 w ostatni weekend marca, o czym poinformowali zawodników już na tegorocznych zawodach. :D Quote
Mokka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Davie napisał(a):No to już wszystko wiem! 8) Wrocławski ARTEMIS pragnąłby zrobić I IAL 2006 w ostatni weekend marca O, jak dobrze, że nie w lutym, jak ostatnio :D Quote
ARTEMIS Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Juz juz jestem :-) My tradycyjnei juz zglosilismy chec orgaznizacji I edycji IAL-u na tegorocznej i podtrzymujemy :-) Quote
PARSONRK Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Ok, czyli chcecie zrobic drugi IAL. Jesli o mnie chodzi to nie ma problemu, ale nie wiem czy zawodnicy beda chcieli jechac tydzien po tygodniu na zawody, bo pierwszy IAL jest w ostatni weekend marca we Wroclawiu. Takze zrobcie sonde i napisz co i jak, ok? Pozdrawiam, Magda To jest odpowiedź jaką dostałam od Magdy. ( już ją raz wklejałam stronkę wcześniej - cytat odnośnie I IAL-u!) Dlatego usiłuję ustalić termin ! Quote
Recommended Posts