PARSONRK Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Chciałybyśmy zorganizować zawody IAL-owskie w przyszłym roku - najlepiej na wiosnę. Co mamy zrobić, jakie pisma wysłać itd itp. Liczę na waszą pomoc :roll: Quote
PARSONRK Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Chciałybyśmy zorganizować IAL, bo zawody oficjalne wydają nam się za trudne jak na początek. Quote
Davie Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 PARSONRK napisał(a):Chciałybyśmy zorganizować IAL, bo zawody oficjalne wydają nam się za trudne jak na początek. PARSONRK, nie musicie wysyłać żadnych pism.:D Te zawiłe procedury dotyczą jedynie organizacji oficjalnych imprez. W sprawie IALu należy się skontaktowac z krajowym przedstawicielem. Od kilku lat w Polsce jest nim Magda Ziółkowska. Quote
PATIszon Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Oj jak sie ciesze, ze nie mieszkam w warszawie Quote
PARSONRK Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 W końcu raz my będziemy miały blisko :evilbat: Mogę dostać jakieś bliższe namiary do Magdy ? Maila, telefon ? Najlepiej maila :wink: taniej będzie :wink: Quote
Klaudia:-) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Fajny pomysł. Popieram i czekam na bliższe informacje. Quote
Asia_W Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Magda to na tutejszym forum Zielsko :lol: jak znajdzesz uzytkownika to napisz PW :wink: Quote
Sajko Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A może mimo że to IAL, to zrobicie go w okolicach MDzN w Szczecinie??? wtedy 2 pieczenie na jednym ogniu, bo na sam IAL to heeeeektar nam daleko 8) Quote
myriad Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Sajko napisał(a):A może mimo że to IAL, to zrobicie go w okolicach MDzN w Szczecinie??? wtedy 2 pieczenie na jednym ogniu, bo na sam IAL to heeeeektar nam daleko 8) Ech, przyznam, ze mialam nadzieje, ze uda nam sie zachowac termin II IAL-u dla nas, czyli Alternatywy w Pecicach. Ale jezeli narod pragnie Szczecina, to narod pragnie ;-) W koncu prawda, ze ta czesc Polski jest wyjatkowo dyskryminowana agilitowo. Justyna www.agility.prv.pl www.myriad.w.pl Quote
Sajko Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Iiiiii, to już nie wiem... do Was to przynajmniej człek ma blisko 8) Quote
Ajrisz Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No blisko, blisko! Do Szczecina to ja mam 6 godzin! Co prawda dla Sopotu sie poswiecilam, ale tam polaczenie lepsze sa ;-) Quote
PATIszon Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 myriad napisał(a): Ech, przyznam, ze mialam nadzieje, ze uda nam sie zachowac termin II IAL-u dla nas, czyli Alternatywy w Pecicach No to Szczecin niech zrobi pierwszy, a Wy drugi :niewiem: Quote
PARSONRK Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Sajko napisał(a):A może mimo że to IAL, to zrobicie go w okolicach MDzN w Szczecinie??? wtedy 2 pieczenie na jednym ogniu, bo na sam IAL to heeeeektar nam daleko Właśnie szukamy innego terminu, gdzie nie będzie międzynarodówki. My - jako klub - mamy psiaki rodowodowe, a w czerwcu mamy co tydzień wystawkę. A w trakcie międzynarodówki coponiektórzy nawet dwie (17, 18 SZCZECIN międzynarodowa ,18 Szczecin krajowa terierów ). bo na sam IAL to heeeeektar nam daleko My popylamy to wy raz tyż mozecie :wink: Quote
PARSONRK Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Myslałyśmy , żeby zawody odbyły się koło kwietnia/maja Quote
AniaP Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ajrisz napisał(a): Do Szczecina to ja mam 6 godzin! No my też nie za blisko, ale jednak trochę bliżej jak do Stolicy. :wink: Już się cieszę na te zawody. :multi: :klacz: Quote
Ajrisz Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No my też nie za blisko Nie za blisko? 2 godziny 35 minut pociagiem! Toz to rzut beretem! :lol: Niestety nam sie nie oplaca, najwczesniej w Szczecinie mozemy byc na 11, a wtedy to juz "po ptokach" :-? Quote
AniaP Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ajrisz napisał(a): Nie za blisko? 2 godziny 35 minut pociagiem! Toz to rzut beretem! :oops: :silly: Młoda nigdy jeszcze nie jechała pociągiem i bardzo długo miała problemy z jazdą autkiem. Od nas do Szczecina to ok. 240 km, więc jak dla mnie, to autkiem ponad 3 godziny jazdy :oops: i jak na razie to będzie nasza najdłuższa trasa. :lol: Quote
Flaire Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Uważajcie z tym kwietniem/majem, bo Wrocław wtedy chce robić oficjalne zawody - ale niewątpliwie o tym wiecie. Do Szczecina nam wprawdzie bardzo daleko, ale ja nie narzekam - Wy musicie jeździć zawsze, to my raz tez możemy. A jak nie możemy, to nie będziemy narzekać, tylko zostaniemy w domciu! :D Quote
Ajrisz Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Młoda nigdy jeszcze nie jechała pociągiem i bardzo długo miała problemy z jazdą autkiem. No, mojej pozostal jedynie statek do zaliczenia, i kto wie, moze kiedys... 8) A jak nie możemy, to nie będziemy narzekać, tylko zostaniemy w domciu Nie, nie narzekamy! Kto wie, jak nam odstrzeli to moze nawet przybedziemy! :silly: Quote
AniaP Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ajrisz napisał(a): No, mojej pozostal jedynie statek do zaliczenia Czyli samolotem już też latała? :wink: :lol: Quote
Flaire Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 AniaP napisał(a):Czyli samolotem już też latała? :wink: :lol:No przecież jest ze Stanów, jakoś na stary kontynent musiała się przedostać. :D Quote
myriad Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 PARSONRK napisał(a):Myslałyśmy , żeby zawody odbyły się koło kwietnia/maja My tradycyjnie robimy w czerwcu i, tradycyjnie, byl to do tej pory II IAL. Drugi IAL musi odbyc sie w drugim kwartale roku, czyli kwiecien-maj-czerwiec. Pierwszy w pierwszym, trzeci w trzecim i tak dalej... Jasne, ze chcialabym, zeby II IAL byl u nas (juz 4 raz?). Ale z ciezkim sercem stwierdzam, ze wam moze sie przysluzyc zrobienie IALu, na ktory prawdopodobnie przyjechaloby wiecej narodu niz na zwykle nieoficjalne zawody, a do nas pewnie przyjada i na takowe, ze wzgledu na nasza centralna lokalizacje. Justyna www.agility.prv.pl www.myriad.w.pl Quote
AniaP Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Flaire napisał(a): AniaP napisał(a): Czyli samolotem już też latała? No przecież jest ze Stanów, jakoś na stary kontynent musiała się przedostać. Łoj, nie wiedziałam. :oops: :lol: :lol: Quote
PARSONRK Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 myriad napisał(a):PARSONRK napisał(a):Myslałyśmy , żeby zawody odbyły się koło kwietnia/maja My tradycyjnie robimy w czerwcu i, tradycyjnie, byl to do tej pory II IAL. Drugi IAL musi odbyc sie w drugim kwartale roku, czyli kwiecien-maj-czerwiec. Pierwszy w pierwszym, trzeci w trzecim i tak dalej... Jasne, ze chcialabym, zeby II IAL byl u nas (juz 4 raz?). Ale z ciezkim sercem stwierdzam, ze wam moze sie przysluzyc zrobienie IALu, na ktory prawdopodobnie przyjechaloby wiecej narodu niz na zwykle nieoficjalne zawody, a do nas pewnie przyjada i na takowe, ze wzgledu na nasza centralna lokalizacje. To może zrobimy I IAL ? Tak koło marca ? Jeszcze pogadam z dziewczynami i zobaczymy co wyjdzie :wink: Postaramy się nie zabrać wam terminu :wink: Quote
Recommended Posts