sortis Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Heja! Alojzyna napisał(a): Sklonowane :lol:... no prawie... Mogę sobie wziąć tą fotkę?
Patka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alojzyna jak Ty to robisz boskie foty i to nie poruszone - hipnoza jakaś??
Alojzyna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 sortis - oczywiście możesz sobie wziąć :lol: "Patka" napisał(a):Alojzyna jak Ty to robisz boskie foty i to nie poruszone - hipnoza jakaś?? Mówię do nich, ;) albo wydaję dziwne dźwięki, to wtedy nawet nie oddychają :evil_lol:
wejherstaff Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Vectra uwielbiam Twoje Franiowe fotki :loveu::loveu::loveu: Myślę, że Franek niegdy z tej galerii nie wyrośnie :eviltong:
Mikołaj Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pragnę poinformować,że w dniu 02.05.2007 przyszły na świat 3 przepiękne suczki :smt061 i 2 przystojne pieski :smt052 ze skojarzenia :smt049 Szczęśliwa mama DE SIRE DYNASTIA BULLI Interchampion - Champion Polski - Młodzieżowy Champion Polski ROK 2005 LITWA TRAKAI - TERRIERÓW TYPU BULL - doskonała I, CWC, NSwR LITWA TRAKAI - TERRIERÓW - doskonała I, CWC, NSwR LITWA TRAKAI - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CWC, CACIB, NSwR ROK 2004 LESZNO - CHAMPION'S SHOW - NSwR, BOB LITWA - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, BOB, CACIB LITWA - MIĘDZYNARODOWA - CWC, Res,CACIB BERLIN - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, BOB, CACIB ŁÓDŹ - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, CACIB SZCZECIN - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, BOB, CACIB ROK 2003 LESZNO CHAMPION'S SHOW - NSwR, BOB OPOLE - WYSTAWA TERIERÓW - CWC, NSwR, BOB BRATYSŁAWA - EUROPEJSKA - Res.CACIB SOPOT - MIĘDZYNARODOWA - CWC, Res.CACIB LESZNO - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, CACIB GORZÓW Wlkp. - KRAJOWA - CWC, NSwR, BOB BULLIADA - CWC, NSwR SZCZECIN - MIĘDZYNARODOWA - CWC, NSwR, CACIB LITWA - KLUBÓWKA - CWC, NSwR, BOB, Zwycięzca Klubu LITWA - SPECJALISTYCZNA - CWC, NSwR, BOB LITWA - MIĘDZYNARODOWA - CWC, Res.CACIB ROK 2002 Młodzieżowy Champion Polski Champion Polski Młodzieżowy Zwycięzca Polski Młodzieżowy Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej KATOWICE - MIĘDZYNARODOWA - CWC, CACIB, NSwR LESZNO - MIĘDZYNARODOWA - CWC, CACIB, NSwR, BOB SOPOT - MIĘDZYNARODOWA - CWC, CACIB, NSwR, BOB GORZÓW Wlkp. - KRAJOWA - CWC, NSwR, BOB, BOG, BIS II INOWROCŁAW - KRAJOWA - CWC, NSwR, BOB, BOG, BIS III SZCZECIN - MIĘDZYNARODOWA - CWC, Res.CACIB ZABRZE - KRAJOWA - CWC, NSwR, BOB TORUŃ - KRAJOWA - CWC, NSwR, BOB BULLIADA - CWC AMSTERDAM - ŚWIATÓWKA - doskonała IV KLUBÓWKA WYSTAWA SPECJALISTYCZNA CZECHY - CAC POZNAŃ - MIĘDZYNARODOWA - CWC, Res.CACIB RANKING Zwycięzca Rankingu 2002 Zwycięzca Rankingu 2003 Najlepszy Terrier Typu Bull - KOSZALIN 2003 Najlepszy Terrier Typu Bull - OPOLE 2003 Najlepszy Terrier Typu Bull - BERLIN 2004 Szczęśliwy i dumny tata MISTER MAN MERY MARIATOS Młodzieżowy Champion Polski ROK 2006 CZĘSTOCHOWA - GRAND PRIX TTB - doskonała I, CWC, NPwR, Zw. Rasy, BOG, BIS KRAKÓW - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CWC, NPwR, Zw. Rasy LUBIESZYN - KLUBOWA - doskonała I, CWC, NPwR, Zw. Rasy, BOG, BIS III SZCZECIN - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CWC, CACIB, NPwR, Zw. Rasy WILNO -MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CAC, CACIB, NPwR WILNO - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CAC, Res.CACIB KLUBOWA TERRIERA - doskonała I, CAC, NPwR, Zw. Rasy CHAMPION'S SHOW - doskonała I, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, Zw. Rasy GDAŃSK - KRAJOWA - doskonała I, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, Zw. Rasy BRNO - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, CWC, Res.CACIB ROK 2005 Młodzieżowy Champion Polski INOWROCŁAW - KRAJOWA - doskonała I, Zw.Mł. NJwR, III m-ce BIS Juniorów LESZNO - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, Zw.Mł. BYDGOSZCZ - KRAJOWA - doskonała I, Zw.Mł. KOSZALIN - KRAJOWA - doskonała I, Zw.Mł., NJwR, III m-ce BIS Juniorów LITWA TRAKAI - doskonała I, Zw.Mł., NJwR, NPwR, Zw.Rasy, BIS Juniorów CZĘSTOCHOWA TYPU BULL - doskonała I, Zw.Mł. NJwR - GRAND PRIX LEIPZIG - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, Zw.Mł., NJwR, Zw.rasy WROCŁAW - MIĘDZYNARODOWA - doskonała I, Zw.Mł., NJwR sędzia: LES ASPIN (Anglia) Klubowa wystawa Terrierów typu bull 2005 I miejsce MŁ.ZW.KL ZW.DERBY 2005 Sędzia: ALAN HEDGES (Anglia) NOWY DWÓR MAZOWIECKI - KRAJOWA - doskonała I, Zw.Mł. KRAJOWA TERIERÓW - doskonała I, CWC, NPwR, Zw.Rasy, III BIS Nowa Ruda - KRAJOWA - doskonała I, CWC, NPwR, Zw.Rasy GŁOGÓW - KRAJOWA - doskonała I, CWC, NPwR Przedstawiam maluchy 1.suczka :smt061 2.suczka :smt061 3.suczka :smt061 4.piesek :smt068 5.piesek :smt068 A teraz wszystkie razem Wykończona ale szczęśliwa mama ze swoimi pociechami
Mikołaj Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 MAMY JUŻ 5 TYGODNI DAWNO NAS TU NIE BYŁO :oops: NOTORYCZNY BRAK CZASU A "GREMLINY" NIEŻLE UROSŁY I NIEŻLE ROZRABIAJĄ SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAMY :wink: :wink: :wink:
Mikołaj Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witamy Was serdecznie My już jesteśmy większe i mamy nadzieję,że spotkamy się z Wami na ringach.Musimy się pochwalić ,że mamy bardzo utytułowanych rodziców nasz Tata Mister man Mery zdobył tytuł VICE-ZW.EUROPY 2007 a nasza Mama DE SIRE ma taki sam tytuł VICE-ZW.EUROPY 2003. VASCO to ja:super pies w samczym typie z piękną głową i górną linia itp.Mam nadzieję,że takie i lepsze opisy czekają na mnie w moim życiu wystawowym. Na tych zdj.wyglądam trochę nieciekawie,gdyż postawili mnie na stole i cały czas coś mi poprawiali a ja się trochę bałem ale z czasem będzie lepiej A to moje siostry VIKI oraz VANNILA SKY Mówię Wam to są istne diablice :smt084 Czy te oczy mogą kłamać :shock: I to wszystko na tą chwilę niebawem odezwiemy się znowu.Pozdrawiamy Was gorąco i czekamy na nowych właścicieli.
Mikołaj Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hej to znowu my :lol: .Robimy naradę co zbroić :twisted: Idziemy trochę dalej bo nas usłyszą Dobre drzewo nigdy nie jest złe Szybko biegam? Ja sobie poleżę a one niech biegają Prawie mnie nie widać Chwila odpoczynku Idę sobie obraziłam się na moje rodzeństwo UCIEKAJMY Ładny mam brzuszek? WSZYSTKICH SERDECZNIE POZDRAWIAMY :smt039 :smt039 :smt039
Vectra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mikołaj , fotorelacje boska , maluchy rewelacyjne , jednak REGULAMIN !!!! 10. Użytkowniku – pochwal się foto swojego psiaka, bądź innym równie ciekawym obrazkiem. Pamiętaj jednak, by jego wymiary nie przekraczały 640x640 pikseli – zbyt duże fotki utrudniają życie i będą zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – Mod pomoże. Jeśli masz do wrzucenia więcej niż pięć, pozostałe wstaw jako linki lub opublikuj w kolejnym poście. Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link. Ja tak ładnie proszę o przestrzeganie :modla:
Harpagon Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 WITAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE , TAK TROSZKĘ UROSŁYŚMY :evil_lol: www.harpagon.com.pl
Alojzyna Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dzisiaj byliśmy z wizytą u Tosi (EBONY Stawka Większa niż Życie). Na początku zostaliśmy dokładnie obwąchani przez Kubę: Potem wstała zaspana Tosia: Kontakty Tosi z Kubą są jeszcze dość ograniczone. Najbezpieczniej jest na rękach: albo przez szybę: Czasami dochodzi jednak do spotkań trzeciego stopnia: Tosia najlepiej się czuje, gdy może sama buszować w ogródku: oczywiście na koniec była próba ustawienia (nieudana zresztą):
wejherstaff Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ślicznie Tosieńka się prezentuje :loveu::loveu:
Janasz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witamy ponownie. Bardzo lubimy rano cielęce kostki. Ale jest straszny upał i myślę jak tu się ochłodzić? Fajny basen! Trochę się boję! Spróbuję sam ogonek! Ale fajnie!!! Wszystko gra!!! Nie utopiłam się!!! Brat też marzy o basenie. Też postanowił spróbować! Ale nie przestrzega diety i ma za grubą d....kę!!! Będzie odpoczywał bez wody! Troszkę nie wygodnie. Zmienie pozycję! Nie ładnie tak wszystko pokazywać. Proszę o dalszy plan! Może poproszę o litość? Nie chcą mnie wypuścić jestem wściekły!!!
strumyk Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Janasz'] olaboga, ucho sie zlozylo :) Może poproszę o litość? to jest boskie !!
tomo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Janasz - tak jak wcześniej wspominałam Wasze lalki - bez zmian :cunao: Harpagon - wspaniałości te moje wnusie , czy tam prawnusie - blacha już mnie prababką zrobiłyście - śliczności kochane , a jakie klusie pulchniutkie i wypielęgnowane mniam mniam - do schrupania - GRATULUJE !!! :shake: ech tyle tych maluchów że nie nadążam z oglądaniem , lecz myślę , że zdecydowanie nam się jakość poprawia :thumbs: - miło się ogląda :loveu:
Carbonara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak Tomo to prawda że ta galeria jest cudwona i mozna w niej siedziec godzinami :) Przy okazji wklejamy juz nieco starsze maluchy Zoeo- carbowcowe. maja 4 tygodnie i stoja na łapkach i rozrabiaja :) jako pierwsza dziewczynka :) Chłopczyk nuemr jeden :) Chłopczyk numer dwa zwany " Małym Carbowcem) Chłopczyk numer trzy
Asztir Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bosze jak ja uwielbiam te małe klusie! :loveu::loveu::loveu: Carbowce są przekochane - zwłaszcza dziewczyneczka :loveu: P. Janasz małym piesiom trzeba prawdziwy basen zrobić, co tam takie małe miseczki :evil_lol: nie ma to jak lubić wodę :D
Alojzyna Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ERIS Stawka Większa niż Życie - ostatnie chwile w domu Jeszcze sobie pogadam... Ostatni raz spróbuję mleczka... i odpocznę przed podróżą...
AMFI Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Carbonara, one wszystkie jak krople wody!!! I te oczka, oczka oczka...:crazyeye: :evil_lol: Alu Eris jest przesłodka, widać że grzeczna niunia :loveu: gdzie wyjeżdża??
porterin Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='AMFI']Carbonara, one wszystkie jak krople wody!!! I te oczka, oczka oczka...:crazyeye: :evil_lol: i rosną rosną, rosną...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Carbonara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='porterin']i rosną rosną, rosną...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i te wszystkie inne znaki firmowe łapki, łapki i uszka uszka:evil_lol: :loveu: :loveu:
Recommended Posts