Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No to co ? Franio i jego piłka :evil_lol: Powiedzcie , czy jemu to kiedyś przejdzie ? czy tak następnych kilkanaście lat będę rzucac od rana do nocy piłkę ? :evil_lol:
dzasta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Vectra już się nie mogę doczekać wyściskania tej cudnej Franiołkowej mordaśki w niedziele :loveu: A co do piłki pociesze Cię - BĘDZIESZ TAK RZUCAĆ cały czas przez kilkanaście lat bo ja np ostatnio zostałam wymęczona przez Carbusia o rzucanie bo wie ze nie potrafie mu odmówić :lol: Ale on to jest zdrowo zakręcony na punkcie piłeczki :eviltong: :loveu: Pozdrowionka dla Carbonary:loveu: P.S. Carbuśko Zoe'wce są przesłodkie a te główki i kufki miodzio :eating: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzasta , ja też odliczam dni do niedzieli :)By Ci osobiście powiedzieć że wcale mnie nie pocieszasz :evil_lol: :evil_lol: Będziesz z Dzezikiem ? a na dobranoc dostałam taką czarno białą przesyłeczke śliczną od Szumaki :loveu:
dzasta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Niestety nie będe z Dżezikiem bo jest chory i wole go zostawic w domku a możliwe tez że będzie po zabiegu :-( Bo niestety on kocha patyczki a patyczek mu podniebienie przedziurawił :-( A pocieszać to ja lubie jak i mnie pocieszano :) :evil_lol: Też odliczam dni do niedzieli :multi: Szumaki maluchy sa bossskie :):loveu:
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dzasta']Niestety nie będe z Dżezikiem bo jest chory i wole go zostawic w domku a możliwe tez że będzie po zabiegu :-( Bo niestety on kocha patyczki a patyczek mu podniebienie przedziurawił :-( A pocieszać to ja lubie jak i mnie pocieszano :) :evil_lol: Też odliczam dni do niedzieli :multi: Szumaki maluchy sa bossskie :):loveu: to ja już mam dla Ciebie pokutę za to pocieszanie :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja będę robić fotki ,a Ty popilnujesz Frania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzymam łapki za Czesia i wierze że wszystko będzie dobrze. żeby nie było offowo ;)
fan Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pochwalę się "moim" przychówkiem. Po wielu perypetiach została mi jedna rodzyneczka:
blaira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ALe slodziutka ta moja wnusia :loveu::loveu::loveu::loveu:
AMFI Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 słodziuchne maleństwo :loveu: grubasek z niej będzie jeśli jest rodzyneczką:loveu:
Alojzyna Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No, nareszcie udało mi się zalogować. Nie wiem co się dzieje - niby jestem zalogowana, ale jak chcę coś napisać to mnie "wyrzuca". Śliczne staffiątka pojawiły się w galerii :loveu: Janasz - La Olowe dzieci - piękne :loveu: :loveu: Są nagrodą za te wszystkie trudy i cierpienia La Oli (mam nadzieję, że z jej łapką już wszystko w porządku). blaira - to nie tygrysek, tylko malutki diabeł tasmański :evil_lol: :diabloti: Carbonara - dzieci Carbowca jak zwykle niezwykle udane :lol: Szumaki - twoje klusie są przesłodkie. :loveu: Zwłaszcza białaska :loveu: fan - trzymam kciuki, by twoja dziewuszka rosła zdrowo. :multi: Vectra - znowu mam doła, że mój aparat nie ma takiego refleksu w łapaniu ostrości ;) Franio szalenie i wariacko cudowny :lol:
Harpagon Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Śliczna ta Twoja "malutka" Fan :loveu: - niech rośnie, zdrowo !!! Gratuluję !!!;) [SIZE=2]A teraz już coraz starsze "Harpagonki" :lol: c.d.n.- POZDRAWIAMY !!!:p [SIZE=2]www.harpagon.com.pl
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Alojzyna'] Vectra - znowu mam doła, że mój aparat nie ma takiego refleksu w łapaniu ostrości ;) Franio szalenie i wariacko cudowny :lol: To co piszemy list do firm produkujących aparaty :razz: niech skonstruują aparat nadążający za staffikiem :evil_lol: bo uwierz mój aparat też czasem jest bezsilny :shake::evil_lol:
Sebastian Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Te fotki Frankowe są porpostu THE BEST!!!:-o Wszysykim gratulujemy maluszków! i niech moc będzie z nimi!!!
Alojzyna Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wczoraj moje uszy były takie: a dzisiaj już są takie: każą mi stać nieruchomo: a nawet stawiają na stole: Na zdjęciach Wojownicza Mysza Ninjia, czyli EXTRA Stawka Większa niż Życie - najbardziej charakterny ze szczeniaków jakie miałam.
XXL Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='AMFI']Patka, podziwiam tę przyjaźń psa z kotem :razz: a paszczucha Twojej zgagi cała Chargerowa :loveu: Staffko, maluchy kapitalne, a ta fotka małego z Urpiśką sam miodzio...:loveu: A oto jak się prezentuje mój 11 tyg. kawaler: http://img405.imageshack.us/img405/4989/30050au9.jpg http://img252.imageshack.us/img252/1214/30044gp5.jpg http://img442.imageshack.us/img442/6623/30065hv9.jpg http://img408.imageshack.us/img408/6159/300101bx9.jpg http://img237.imageshack.us/img237/1858/30094yq0.jpg Pozdrawiamy :cool2: extra psiolek :) a ta pila wieksza od niego pytanko poza tematem hmm amfi grasz w FA? cytowane fotki zamieniamy na linki więcej tu : Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się.
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:ja tu nie mogę wchodzić....:oops:
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a ja kciałam powiedzieć , że ten piesek ma za duży mundurek :diabloti: http://img78.imageshack.us/img78/7120/8376js9.jpg Alicjo mamusiu Rydzewska :diabloti: ten topik jest najfajniejszy z całego foruma :diabloti: i tu nie można nie wchodzić :diabloti: Tu TRZEBA regularnie wchodzić i powinno być to obowiązkowe :diabloti:
Janasz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Janasz - La Olowe dzieci - piękne :loveu: :loveu: Są nagrodą za te wszystkie trudy i cierpienia La Oli (mam nadzieję, że z jej łapką już wszystko w porządku). Dziękujemy. Lola szybko dochodzi do siebie. Sądzimy, że będzie wszystko o.k. . Jeszcze ją oszczędzamy. Pozdrawiamy
AMFI Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dzielna Lola :thumbs: pięknie to wszystko zniosła i jeszcze taka gromadkę urodziła XXL - hmmm... nie, nie gramy w FA :-) ta piłka to pamiątka z wycieczki do usa a tu przedstawiam TAMI czyli suczkę TANISHA KIRUNA, córkę Buni i zjawiskowego Carbo. Jak chyba wszystkie ich dzieci Tami to glowa Buni z ciałkiem Carbo ;). Tami mieszka w Finlandii i wkrótce będzie mała swój prawdziwy debiut wystawowy - trzymamy kciuki aby był udany :kciuki:
Patka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 faktycznie łepek kropka w kropka buna ale słodziutka :loveu: na pewno podbije fińskie ringi :multi:
wejherstaff Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Patka napisał(a):faktycznie łepek kropka w kropka buna ale słodziutka :loveu: na pewno podbije fińskie ringi :multi: Ale oczkia tatusiowe :loveu:
AMFI Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 wejherstaff napisał(a):Ale oczkia tatusiowe :loveu: chyba masz rację Kasiu, te carbusiowe oczka mocno się dziedziczą:crazyeye:
Janasz Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Marzymy o wolności! Mamy wolność! Ale na wolności matka i starsza siostra uczą moresu! Starsza siostra ma ciężką łapę do szkolenia! Ale mamy zęby i nie poddajemy się! Boimy się też startującej piekielnej maszyny! Oto ona! Chcemy do kojca! Ale tu czeka Pani! Z profilaktyką antyrobakową! Tyle tylko dobrego, że po "zabiegu" Pani dała świężutką cielęcinkę! I nareszcie przyszli goście! Gości lubimy bo nas kochają! I uczą nas latać!
Recommended Posts