Harpagon Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Asztir']Harpagon gratuluje tylu maleństw :multi::loveu: Są śliczne i takie machoniowe :loveu: Niech rozsną zdrowe i silne. :D mam nadzieje, że będzie relacja cały czas! :D Oczywiście , obiecuję , że relacja będzie !!! :p www.harpagon.com.pl
tomo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ode mnie GRATULACJE ŻE HEJ !!!! Mam nadzieję że " mamusia " nie będzie miala mi za złe , gdy dam Wam do ciomknięcia taki oto słodki harpagonikowy ryjek :loveu: bo ja już bym go zjadła :loveu: " class="ipsImage" alt="">
AMFI Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 justnka, to Ty juz chyba pra-babcia????:loveu: Maleństwo przesłodkie:loveu:
wejherstaff Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 AMFI ale masz słodziaka w domku :loveu: troszkę przypomina mi mojego maluszka Vipera :eviltong:
Harpagon Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczniutkie chłopaki :loveu: , tak szybko rosną!!! Moje jeszcze takie malutkie...;) www.harpagon.com.pl
Patka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 wejherstaff ale słodkości taki aniołek .... teraz mój aniołek :razz: usmiech :) a tu z 3,5 miesięcznym labkiem który ja zamęcza ...
Asztir Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 eeee stafika nikt nie jest w stanie zamęczyć :diabloti::diabloti::diabloti: Harpagon gdzie te obiecane fotki :mad: mnie tam ne przeszkadza, że z nich takie małe kreciki :loveu: Amfi Ty to tam wiesz, że bym Ci go chętnie porwała :D nie musze pisać jak mi się bardzo podoba :loveu::lol:
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Asztir']eeee stafika nikt nie jest w stanie zamęczyć :diabloti::diabloti::diabloti: prawde piszesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po dwóch godzinach ganiania za piłką i frisbee , Franek dalej jak nowy :diabloti:
tomo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 justnka, to Ty juz chyba pra-babcia???? nooo.... to do piachu ze mną :grab: Wejherek i Amfi - skąd Wy te śpiące maluchy bierzecie , musicie je pewnie łapać w 10 min. drzemkach pomiędzy takimi szaleństwami jaki wykonuje Franio! - Istny oszołomek :lol:
Harpagon Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Tahoma]Tak jak obiecałam- małe HARPAGONKI[/FONT] :-o Już mają 5 dni, leci ten czas... c.d.n....;) www.harpagon.com.pl
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 o rany jakie kochane ,śliczne kreciki :loveu: :loveu: :loveu:
Harpagon Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To już kolejny dzień... więc foteczka na DZIEŃ DOBRY :shiny: :shiny: :shiny: www.harpagon.com.pl
Alojzyna Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Harpagon'][FONT=Tahoma]Tak jak obiecałam- małe HARPAGONKI[/FONT] :-o Już mają 5 dni, leci ten czas... Oj, leci, leci... Nawet się nie obejrzysz jak będziesz się z nimi rozstawał.:placz: Gratuluję maluszków i życzę, żeby zdrowo sieę chowały. :loveu: Twoje mają 5 dni a moim strzeliło już 5 tygodni. EBONY Stawka Większa niż Życie zwana Tosią - jak się urodziła, była czarna jak smoła a teraz trochę zrudziała :evil_lol: EDDY Stawka Większa niż Życie, zwany Edkiem ERIS Stawka Większa niż Życie - największa grymaśnica przy jedzeniu EXTRA Stawka Większa niż Życie - zwana Myszą, najmniejsza ale największy żarłok ELITE Stawka Większa niż Życie, czyli Ela (przepraszam wszystkie Ele) Gdyby ktoś chciał obejrzeć sobie całą galerię ich zdjęć, to zapraszam TUTAJ
blaira Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No to Vectra ja tez je wstawie tylko napisze ktore jest ktore :) Piesek pregowany Piesek 2 Suczka czarna Suczka 2 Suczka 3 pozdrawiamy ;)
Patka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 uuu jeden będzie w kolorze rudolfiny ale cudeńka smoki grubiutkie :multi: Alojzyna Twoje to juz smoczyska tfu tfu cudne :razz:
AMFI Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Patka'] teraz mój aniołek :razz: oj Patka, nie da się ukryc, że to diablątko a nie żaden aniołek :evil_lol:
Harpagon Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Tahoma]ŚLICZNE szczeniątka już takie duuu..że[/FONT] :multi: :multi: :multi: www.harpagon.com.pl
Patka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Amfi Bardzo dziękuję ktoś wreszcie docenił jej "anielskość" :cool3: :evil_lol:
AMFI Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Patka']Amfi Bardzo dziękuję ktoś wreszcie docenił jej "anielskość" :cool3: :evil_lol:[/quote] ale spoko, nic się nie martw jeszcze z pół roku i przekształci się pomału w stafficzą anielicę.... tylko wylegiwanie na fotelu i lizanie pańci...:lilangel:
Recommended Posts